reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Madzienka to Ty tak jak ja musicie z mężem złoty strzał zrobić. Mojego tez dużo nie ma a jak jest to często zmęczony itp.
Jak chcesz parę i chłopczyka teraz to musisz w owulację trafiać.

oj to będzie złoto....:-D:-D:-D

nie wiem czy z powodów ekonomicznych nie lepiej byłoby mieć dziewczynkę:tak::tak:ale najważniejsze żeby w końcu zamieszkało w moim brzuchu i było zdrowiutkie

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszka27 postaram się pisać, ale w ogóle weny nie mam. A mój Maciuś dziś taki samotny, bo ja nie mam w ogóle głowy do niego dziś :(

Madzienka
dziękuję Ci za ciepłe słowa - oby szybciutko Ci się udało zajść w ciążę.

witam sie
witam sie
a więc tak juz wracam do żywych ;),
juz opowiadam jak było na chrzcinach :)
a wiec wstałam rano przed wyjsciem ubieram mojego synka w ciuszki no spodenkipasują bluza tez wkladam czapeczke i zonk nie zmieścila mu sie na główke :-D wiec mowie trugno pójdzie w niebieskiej :-pmyslałam, ze jak kupie rozmiar 68 to bedzie dobre wszystko :biggrin2:
Sebus płakal tylko przy wejsciu do kosciola potem uciąl komara i spał do samego konca. Oczywiscie podczas chrztu Sebus zwalił kupe :) było pięknie:)
obiadek się udał wiec jest super:)

Boże dziewczyny wyszły dwie kreski

gratuluje i dbaj o siebie teraz i o maleństwo.

Hej!
Czy mogę sie do Was dołączyć? :-)
Staramy sie o drugie Baby, za nami pierwsze starania.
Mamy 4 letniego Adasia.
Pozdrawiam serdecznie:-D

witaj :)

Witajcie...drogie staraczki....

U nas powoli zapada decyzja:tak::tak::tak: o staraniu o kolejnego bobaska..obecnie jestem mamą prawie 2-letniej Juleczki

Przyjmiecie mnie do swojego grona????
witaj :)

dostalam plamienia wiem ze to @ pozdrawiam dziewczynki wiedzialam ze mi sie nie uda ide spac bo mam dola

no i malpa pzyszla pelna para witam sie dziewczynki z wami porannieee :(

tulam i trzymam kciuki za nastęony cykl, oby był owocny :)

Madzienka czytaj koniecznie - najlepiej na bieżąco :)

A u mnie lipa. Chyba z tego wszystkiego będzie tylko jeden dzień radości. Krwawienie zamiast słabnąć wzmaga się. Nie jest to jak zwykła @ - bo wtedy jest taki dzień, że leci równo, no ale jednak to już u mnie ewidentnie krwawienie a nie plamienie.

przykro mi słońce :(

Dziewczyny a ja na razie muszę chyba schować się pod kołdrę, zapomnieć, nie myśleć. Smęcę i rozklejam się. Już nie jestem w ciąży. O ile w ogóle byłam. Rozkręciła się @, dziś zrobiłam dla pewności test i jedna kreska. Żałuję tylko, że robiłam te testy w zeszłym tygodniu, bo teraz bardziej boli.

Dbajcie o siebie kobitki koniecznie.

trzymaj sie ciepło przytulam:(

Hej Pajka, chyba wszystkie komplety mają to do siebie, że zawsze coś będzie albo za duże albo za małe. Ja zawsze jak kupuje dresy to bluzy dobre a spodnie za długie, a mała ma nóżki raczej długie.
Super, że zadowolona z imprezy jesteś i że były też atrakcje w postaci kupki:-D:-D:-D
Madzienka mi też wszystko jedno, ale mąż to już syna bardzo chciałby mieć:tak:;-)
U mnie przez trzy lata ciuszki się porozdawało więc i tak bym musiała kupować.
Wózek, łóżeczko to oczywiście mam po Diance i jakaż ona jest dumna, że będzie w nich dzidziuś:tak:;-).
Wyobraźcie sobie, że nic jej na temat dzidziusia nie mówiliśmy a ona sama wywnioskowała to z naszych rozmów.

Maja poczekam, aż minie żal, mam nadzieje, że wtedy będziesz tu z nami.:tak::happy2:
A Maciuś zrozumie, nie zawsze człowiek daje radę poświęcać się przez cały dzień.

Moja dama ma mieć jutro pobieraną krew:szok: i już przeżywam, na takie akcje to ja mam słabe nerwy:baffled::baffled::baffled:.

Cześć dziewczyny staramy się po raz drugi o dzidziusia ale coś poszło nie tak bo ciąża okazała się pusta i muszę poddać się zabiegowi wyłyżeczkowania pod narkozą lub ze znieczuleniem dożylnym co lepiej wybrać ,znieczulenie czy narkozę

Halina bardzo mi przykro co do znieczulenia to chyba względy zdrowotne decydują , ja np miałam kiedyś zapalenie opon mózgowych i musze mieć zabiegi w narkozie.
Agnieszka 27 o Jule ok 15 mcy się staraliśmy. Teraz próbujemy już 5 miesięcy i narazie bez rezultatów ale się nie poddajemy.
Maja trzymaj się , nic dziwnego że tak się czujesz, daj sobie kilka dni na odreagowanie.

Czesc kobietki!Czy i ja moge sie do Was dolaczyc? Staramy sie z mezem od 2 miesiety,ten miesiac po raz pierwszy z testami owulacyjnymi.Mamy juz 6 letnia corcie.Trzymam kciuki za Was wszystkie.
A wlasnie czytalam troszke wstecz,bo chcialam najpierw Was troszke "poznac" i jestescie kochane,naprawde,tu jedna druga wspiera,dlatego tak mnie zafascynowalo to forum.Pozdrawiam

Dzień dobry!!
Dziewczyny ale u mnie zimno brrrr...na szczęście nie pada

Wczoraj wracałam z pracy i wyobraźcie sobie że w dwóch oknach widziałam już ibrane choinki :szok:
Ładnie ludzi pogięło :rofl2:
Ja rok temu ubrała na 6go grudnia a w święta uznałam ze to zdecydowanie za wcześnie ale 7 tygodni przed świętami choinki bym nie ubrała no chyba że miałabym kuku na muniu :-D:-D:-D

Witam nowe staraczki :-)
Fajnie że grono się powiększa :tak:
Przepraszam ze nie odpiszę każdej z osobna lecz troszkę was pod czytam tylko bo jak zawsze czasu w tygodniu mam mniej.
Pozdrawiam was kochaniutkie i życzę miłego wtorku :-):-)

reklama
Witam wszystkie nowe staraczki:-) Wreszcie mam dostęp do internetu i do Was:-)
lil_maja trzymaj się, myślę że dołek minie i mam nadzieję że jak najszybciej. Mocno ściskam.
Halina0406 przykro mi. Co do znieczulenia to nie pomogę bo nie mam pojęcia.
Pajkaa super że Chrzciny się udały. Ja na Chrzcinach Dominka to strasznego nerwa miałam dopiero w Kościele mnie puściło:eek:
agnieszka 27 ogromne gratulacje cieszę się bardzo:-):-)
U mnie nic ciekawego. Pracy dalej nie mogę znaleźć. Wszędzie taka protekcja że mnie nerw łapie na tą bezsilność. Co z tego że test napisałam bezbłędnie jak i tak nikt nie chciał ze mną rozmawiać. Masakra czuje się jakbym waliła głową w mur:no: Co do starań o dzidzię to cosik tam było. Wogóle to dni płodne chyba wcześniej miałam wnioskuję ze śluzu. Pożyjemy zobaczymy. Na razie 24 dc to na wszystko jest jeszcze czas:sorry:

Do góry