reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczyny a ja na razie muszę chyba schować się pod kołdrę, zapomnieć, nie myśleć. Smęcę i rozklejam się. Już nie jestem w ciąży. O ile w ogóle byłam. Rozkręciła się @, dziś zrobiłam dla pewności test i jedna kreska. Żałuję tylko, że robiłam te testy w zeszłym tygodniu, bo teraz bardziej boli.

Dbajcie o siebie kobitki koniecznie.
oj kochanie wspolczuje nie zalamuj sie chocaz latwo mowic bo ty widzalas te kreseczk ja nie wec bylam gotowa na malpe NIE MSUTAJ MYSZKA PAMIETAM MAY I TEN MIESIAC MOZE NA SWIETA ZROBIMY NIESPODZIANKE NASZYM ROdzinom przykro mi myszka :( chcialabym cie przytulic

a u mnie malpa na caleg masakra jak se leje ze mnie wczoraj ne bylam wstanei wstac bo mnie tak bolalo wsio ale dzis lepej majuniu kochana 3 maj sie

reklama
No dobra...przeczytałam 10 stron w tył a i tak niewiele zapamiętałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:postaram się być na bieżąco...;-);-)

Gratulację wszystkim mamom które ujrzały upragnioną druga kreseczkę...;-)

Trzymam mocno kciuki za wszystkie mamy które chcą ją ujrzeć:tak::tak::tak:

Iza Kochanie witaj....i jeszcze raz GRATULACJE!!!

Tak jak Wam wspomniałam my powoli dorastamy do decyzji o pojawieniu się drugiego bobaska....
Niestety na razie mój P pracuje w Rzeszowie więc rzadko widujemy się ale mam nadzieję że nasza sytuacja wkrótce zmieni się i będę miała swojego u boku, a wtedy....:-p:-p:-p

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko

Dziewczyny a ja na razie muszę chyba schować się pod kołdrę, zapomnieć, nie myśleć. Smęcę i rozklejam się. Już nie jestem w ciąży. O ile w ogóle byłam. Rozkręciła się @, dziś zrobiłam dla pewności test i jedna kreska. Żałuję tylko, że robiłam te testy w zeszłym tygodniu, bo teraz bardziej boli.

Dbajcie o siebie kobitki koniecznie.

lil_maja ściskam Cie mocno....

Witam kochane,
Maja nawet nie wiem co Ci napisać:szok:, pisz tu szybko co tam dziś u Ciebie?

Mnie dopada straszna senność, wczoraj o 19 już spałam:szok:
Powtarzałam test i pomimo tego, że znów dwie kreski jakoś nie może to do mnie dotrzeć:happy2:

Madzienka myślę, że poczekam jeszcze do przyszłego tyg, chcę iść tak żeby już mógł założyć kartę, zrobił usg.
A jak u Ciebie staranka?;-):-D

reklama
Do góry