reklama
K
Kinga85
Gość
Ach dziewczyny,fajnie ze watek odzywa..
A ja dzis smutna jestem przeokropnie bo ..dostalam @...
przykro mi.... :-(
życzę Ci aby kolejny cykl był szczęśliwszy, powodzenia dużo
Pozdrawiam!
bestyjka78
Początkująca w BB
Witam Was Dziewczyny, napiszcie proszę co to jest beta (?).
U mnie niestety nadal nic, więc zastanawiam się nad jakimiś badaniami, testami, itp.
U mnie niestety nadal nic, więc zastanawiam się nad jakimiś badaniami, testami, itp.
Witam Was Dziewczyny, napiszcie proszę co to jest beta (?).
Przeczytaj sobie tutaj.
Co to jest Beta-hCG? Istota i normy | Ciąża, poród, wychowanie - parenting.pl
bestyjka78
Początkująca w BB
Dzięki Gastone !
Jak większość z nas wierzyłam, że uda nam się od razu... ale staram się nie poddawać, mimo, że dopadł mnie ostatnio jakiś listopadowy dołek :/.
Kurczę, jedne nie chcą mieć dzieci i wpadają, inne chcą i nie mogą... - pochrzaniony jest ten nasz świat... :/!
Jak większość z nas wierzyłam, że uda nam się od razu... ale staram się nie poddawać, mimo, że dopadł mnie ostatnio jakiś listopadowy dołek :/.
Kurczę, jedne nie chcą mieć dzieci i wpadają, inne chcą i nie mogą... - pochrzaniony jest ten nasz świat... :/!
kerna
http://www.lauraziobro.pl
cześć a i ja siędołączam..:-). Zaczynamy się starać w tym cyklu ale dzisiaj sie dowiedzialam ze moge miec kłopoty przez cukier (cukrzyca ciążowa w pierwszej ciąży) i mogło mi sie nie unormować. A to jest problem. Mogę nie donosić ciąży...Do tego 99% szans na cukrzycę ciążowa po raz drugi. Michał urodził się w 30 tc i boję sie przechodzić znowu to samo. A tak bardzo chce miec znowu dzidziusia. Jest tu ktoś z podobnymi doświadczeniami??? Nie wiem czy iść za ciosem i odważyć sie....boje sei tej cukrzycy.:-(
magdaso3
Początkująca w BB
My też sie staramy wprawdzie od pażdziernika, ale zawsze coś zajeło mi trochę podjęcie decyzji o 2 -gim dzidziusiu no, ale lepiej później niż wcale:-)
Powodzenia i do dzieła dziewczyny hahahahaha.....
Powodzenia i do dzieła dziewczyny hahahahaha.....
olcia23
list mama '05
magdaso3-ja bardzo podobnie-dopiero zaczynamy bo bardzo dlugo zesmy podejmowali decyzje
powodzenia wszystkim!
powodzenia wszystkim!
cześć a i ja siędołączam..:-). Zaczynamy się starać w tym cyklu ale dzisiaj sie dowiedzialam ze moge miec kłopoty przez cukier (cukrzyca ciążowa w pierwszej ciąży) i mogło mi sie nie unormować. A to jest problem. Mogę nie donosić ciąży...Do tego 99% szans na cukrzycę ciążowa po raz drugi. Michał urodził się w 30 tc i boję sie przechodzić znowu to samo. A tak bardzo chce miec znowu dzidziusia. Jest tu ktoś z podobnymi doświadczeniami??? Nie wiem czy iść za ciosem i odważyć sie....boje sei tej cukrzycy.:-(
Ni9e znam sie na cukrzycy ciazowej,doswiadczen nie mialam.Wspolczuje.Ale nie jest tez powiedziane w 100% ze problem sie powtorzy.Moze dowiedz sie czy problemu mozna w jakissposob uniknac,odpowiednia dieta przed ciaza no i w ciazy oczywiscie.Moze jest na to sposob.
Ja tez sie obawiam ponownego problemu boja mialam stan predrzucawkowy.Lezalam 4 razy w szpitalu.Moj ginekolog powiedzial ze nie wiadomo czy problem sie powtorzy,ale sa duze szanse ze tak.(mam nadwage,nadcisnienia nie mam ale sama nadwaga tez mo0ze sie przyczynic,poza tym mam obciazone troche nerki).Lekarz powiedzial zenawet jezeli nerki oczyszcze,tojesli mam sklonnosci do obciazania nerek to w momencie kiedy zajde w ciaze wiadomo ze nerki naczej pracuja wiec problem moze znow wystapic.Ale to tez tak chybil trafil.
No a na koniec - drugi cykl,trzymajcie ksiukasy..
reklama
Witam, dziewczyny czy macie też takie problemy z zajściem w ciążę z drugim dzieckiem. Super, że jest to forum przynajmniej można się wyżalić i pocieszyć. Muszę napisać że chodzę od lekarza do lekarza i każdy jest zdziwiony, że nic nie ma. Wyniki dobre oprócz prolaktyny (ale się leczę). Właśnie dzisiaj dostałam @ a myślałam, że już bedzie niespodzianka. Dziewczyny jak wy wytrzymujecie te "systematyczne" niepowodzenia. Podajcie jakieś pomysły bo dzisiaj jestem załamana:-(.