reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Wiesz kazda z nas cos planuje, ja tez planuje i boje sie ze plany nie wyjda.Tak naprawde co nam pisane to bedzie.I tak wiekszosc z nas nie ma zle.Mamy juz jedno dziecko inni sa bardziej nieszczesliwi.Miesiace staran zamieniaja sie w lata, to jest dopiero tragedia.Damy rade!!!!

reklama
Selena- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!! nam takze sie udało jednak jest dzidzia !!!!!!!!!!!!!1 6 tydzien! termin na koniec marca!!!!!!!!!!!!!
Czarnuszko, spróbuj szybko złapać jakąś pracę, jakby się udało to po 3 miesiącu nie mogą Cię już zwolnić, pójdziesz sobie na L4 i będziesz czekać na dzidziusia. Pracodawca wiele nie straci bo zapłaci tylko za pierwsze 30 dni zwolnienia. A możesz powiedzieć że cykle miałaś nieregularne i rozregulowane absolutnie i brak miesiączki Cię nie zdziwił więc ciąży nie podejrzewałaś . Jakby nie było-kawałek grosza Ci wpadnie do kieszeni.:tak:;-)

Pewnie ze tak, ze damy rade:-) I ze to szczescie ze juz bejbsa mam i wogole. Tylko nagle zdalam sobie sprawe o jakich głupotach mysłałam - zeby bylo styczniowe itd, bo to wszystko staje sie błahostka kiedy okazuje sie ze to nie takie proste i ze najwazniejsze by bylo. I ze co tam ludzkie plany jak to wszystko gdzies tam rozpisane juz jest.

Dziewczyny gratki :tak:
My zaczynamy staranka o drugiego bąbla już za jakieś 2 tygodnie... też bym chciała szybko. Wiem, że to niełatwe, ale dzięki takim postom jak wpisy selene i czarnuszki nadzieja nie ucieka :-)

Cześć, jestem na forum świeżynką, ale bardzo chciałabym usłyszeć od Was parę słów otuchy. Mam 8-letniego synka i od marca staramy się z mężusiem o drugą fasolkę, ale niestety do tej pory nic z tego... Pierwszy raz zaszłam błyskawicznie... Podobno wszelkie badania płodności można zacząć dopiero po roku starań (?). :eek:

witam was , bestyjko my też staramy się o drugą dzidzie , mam 2 letnią córcie. od maja probujemy. wczoraj byłam u gina bo miesiączka się spóżnia ale na usg dopochwowym nic nie widział , macica tylko rozpulchniona. więc dziś zrobiłam betę i czekam pełna obaw i nadziei.:zawstydzona/y: wiem, że nie jest łatwo . ja też co miesiąc myśle , że to już. moja córcia jest z kwietnia i myślałam sobie że byłoby fajnie gdyby druga dzidzia była z początku roku , ale teraz kicham na to chce tylko by była. trzymam kciuki za wszystkich się starających.

Cieszę się, że nie jestem już z tym sama, bo czasem jest naprawdę trudno :no:. Myślałam, że tym razem już się udało, ale pojawiła się jakaś bardzo dziwna @... Trwała całe 2 dni i była bardzo skąpa. Trzeciego dnia na chwilę wróciła w postaci paru plamek i potem nic. Czwartego dnia to samo, ale jeszcze mniej. Nic już z tego nie rozumiem i mam do Was, dziewczyny pytanko: jak długo trwa tzw. krwawienie implantacyjne i czy w moim wypadku taka sytuacja wchodziłaby w grę. dodam, że teścik niestety nie wyszedł, a @ przyszła dzień po terminie.

bestyjko, nie pomogę.. nie znam się na tym niestety :zawstydzona/y:
u mnie dziś pierwszy dzień @ - ciekawe ile będziemy musieli czekać na drugie maleństwo :eek:

reklama
Do góry