reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Bede trzymac kciuki...a ja licze dni do pierwszej @ po zabiegu... chcialabym usnac i sie obudzic za miesiac...

ja mam tak samo kochana... psychicznie juz nie wyrabiam :-:)-:)-( ja tez tak czasmi sobie mysle ze fajnie byloby tak zasnac i budzic sie tylko na owulke i na testowanko... :-:)-:)-( ale niestety tak nie jest... niby 29 dni to nie az tak duzo a dla mnie to wiecznosc... codziennie sprawdzam po 100 razy w ktorym dniu cyklu jestem :-D:-D a karty cyklu miesiecznego to tak zamazane :-D:-D to sobie domaluje kiedy owulka bedzie postawie + bo bedzie test owulacyjny pozytywny to sobie faze lutealna dopisalam... normalnie porazka :-D:-D:-D ja to mam w glowie nasrane ze tak brzydko powiem :-D:-D:-D tak bardzo chce miec bobasa a tutaj nic... a obok mnie ksiazka ,,matka i dziecko''... to jest chore... ja juz czytam ksiazki o tym jak to bedzie jak maluszek pojawi sie na swiecie a moze nawet nigdy sie tego nie doczekam... i sie schizuje masakrycznie :-:)-:)-:)-:)-( jedna wielka porazka

Witam nowe dziewczyny:-). Powodzenia.
Gosia mam nadzieję że szybko Ci zleci ten okres oczekiwania i znów będziecie mogli działać. Trzymam mocno kciuki żeby szybciutko udało się zafasolkować i żeby maleństwo siedziało grzecznie w brzusiu calutkie 9 miesięcy:tak:.
Sandrahaha nie poddawaj się. Wiem że jest Ci ciężko ale wierzę że w końcu się uda;-). Nie ma innej opcji. Trzymam mocno kciuki:-).

witam wszystkie staraczki.
Dzień piękny ,prosimy uśmiechy na twarze i wszystko będzie dobrze nie teraz to w następnym cyklu (wiem że łatwo sie mówi) .U mnie wczoraj przytulanka bo na teście owul. dwie krechy, dziś też przytulanka - a co mi tam:tak:. może w końcu będą dwie ale na ciążowym:sorry2:. Wysyłam wszystkim pozytywne fluidki.
Trzymajcie sie i GŁOWA DO GÓRY.

dzieki dziewczyny... ja probuje sie nie poddawac ale czasami to jest silniejsze ode mnie... jeszcze teraz cieplo... brzuszki widac a u mnie nadal nic... tak marzylam zeby pokazzac brzuszek we wakacje a tak nic... wakacje mina i dupa dalej... i tylko sobie mowie ,,w boze narodzenie bede juz w ciazy''... i co?? swieta minely i nadal lipa... to mysle sobie ,,no to w wielkanoc'' i co?? to samo!!!! i znowu sobie mowie ,,do bozego narodzenia'' ale jakos sama sobie nie wierze... nie wierze w to ze nam sie uda... :-:)-:)-(

dzieki dziewczyny... ja probuje sie nie poddawac ale czasami to jest silniejsze ode mnie... jeszcze teraz cieplo... brzuszki widac a u mnie nadal nic... tak marzylam zeby pokazzac brzuszek we wakacje a tak nic... wakacje mina i dupa dalej... i tylko sobie mowie ,,w boze narodzenie bede juz w ciazy''... i co?? swieta minely i nadal lipa... to mysle sobie ,,no to w wielkanoc'' i co?? to samo!!!! i znowu sobie mowie ,,do bozego narodzenia'' ale jakos sama sobie nie wierze... nie wierze w to ze nam sie uda... :-:)-:)-(
No coś ty uda się , jak a się nie udać. :-). Będzie dobrze ,może to jeszcze nie moment.Ktoś gdzieś czuwa nad nami i dzieciatka pojawią sie w najbardziej odpowiednich momentach.. Tule mocno , bedzie dobrze

Tez mocno wierze, ze nam sie uda bo jakze mialoby byc inaczej...a im dluzej siedze na forum tym bardziej wierze, ze sie uda... bo po kazdej burzy swieci slonce:-):-):-)

I wszystkie sie spotkamu na innym watkuhih
Dziewuszki zycze wam udanych staranek.Mnie do staranek jeszcze dwa cykle zostaly, i mam nadzieje ze beda pomyslne....

kurna sandrahaha! musisz uwierzyc! taki negatywny monolog to swojego rodzaju samospelniajaca sie przepowiednia! wiec nie mozesz mowic, ze sie nie uda, bo sie uda! zobaczysz, ze sie uda! :tak:
tak w ogole to czesc wszystkim "mamusiom staraczkom po raz drugi" :-D przylaczam sie! mam 10 m-czna core i kurna nie wiedzialam, ze o ciaze trzeba AZ tak sie starac!!! :eek: teraz bedzie trzeci cykl, jak w koncu przyjdzie ta @ :wściekła/y: powodzenia dla wszystkich...

reklama
Do góry