Aga mój też tak ma i też muszę z tym walczyć.. ileż razy się z nim kłóciłam że skoro w domu siedzę to nie jestem jego służką ileż raz przez to sie poryczałm bo nie dosc że człowiek zrobi to jeszcze pretensje że na talerzu nie leży.... a najgorszy nawyk mojego to skarpetki normalnie nie dociera że one same do kosza nie wejdą nawet wam nie powiem w jakich miejscach w domu potrafi jej zostawić bo wstyd.....
reklama
M
mamuśka23
Gość
Agnieszka- na parkingu pod blokiem w nocy, wczoraj przed 22 mąż przyjechał to patrzył auto i było ok a rano juz lusterko wisiało!!!!!
Szlak mnie bierze normalnie !!!!
No to faktycznie miał Twój powód do gniewu
Nie przejmuj sie, po co ,ma dzidzia też odczuwać twoje zdenerwowanie!!!!
Szlak mnie bierze normalnie !!!!
No to faktycznie miał Twój powód do gniewu
Nie przejmuj sie, po co ,ma dzidzia też odczuwać twoje zdenerwowanie!!!!
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Agnieszka- nie denerwuj sie,posłuchaj muzyczki i sie wycisz faceci juz tak mają !!!Ja sie juz przyzwyczaiłam do odchyłków mojego
Ja także zła jestem od rana , ale to dlatego ze jakiś kretyn urwał nam lusterko w samochodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA..... strasznie mu to lusterko widocznie przeszkadzało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anam to ostatnio chcieli auto podpalic...
A jak sobie kupił moj K nowe auto to ktoś mu perfidnie nozem opone przebił i napisał IS DET ...
M
mamuśka23
Gość
Nikolaa- ze skarpetkami to u nas to samo hehehe, pewnie jakbyśmy miały tak wymieniać to wszystko to napewno by sie powtarzało Ja sobie nie wyobrażam jak tak można bałaganić , ja to jestem straszny czyścioch u mnie wszystko musi lezec równo i na właściwym miejscu !! Głupie to jest ale juz taka jestem
M
mamuśka23
Gość
o matko !!!!!!!!!!!!!!
Młodamamusia- jak sie czujesz ??? co słychać???
U was to ciagle ktoś coś podpala widzę !!!! Paranoja jakaś !!!!!!
młodamamusia18
o matko !!!!!!!!!!!!!!
a dobrze się czuje
dziękuje ze pytasz :-) ;-)
dzidzia daje znaki ;D
no masskara u nas co chwile coś...
nie raz sie zastanawiam czy wychodzić z domu wieczorem...
M
mamuśka23
Gość
U was nie nudno !!!!! Ale żeby kiedyś jakiegoś nieszczęścia nie było !!Jak nie musisz to nie wychodz sama !!!!!
Fajnie ze czujesz sie dobrze aż zadroszczę, Ja to mialam do 6 miesięcy wymioty nudności codziennie, a od 7 miesiaca zgage straaaaaaaaaaszną !!!!!
Mam nadzieje ze z drugą ciążą bedzie juz o niebo lepiej
Fajnie ze czujesz sie dobrze aż zadroszczę, Ja to mialam do 6 miesięcy wymioty nudności codziennie, a od 7 miesiaca zgage straaaaaaaaaaszną !!!!!
młodamamusia18
U was nie nudno !!!!! Ale żeby kiedyś jakiegoś nieszczęścia nie było !!Jak nie musisz to nie wychodz sama !!!!!
troszku mnie głowa ostatnio bolała ale to z tego zmęczenia to do szkoły to na praktyke i potem padałam z nóg;(
ale juz jest dobrze
a dzidzia kopie
a w poniedziałak miałam wizyte u gina ale dzidzia nie chciała pokazać co ma miedzy nóżkami;(
ale teraz przez tydzień bede leniuchowac
Ostatnia edycja:
reklama
M
mamuśka23
Gość
No wiadomo jak masz dużo zajęć to i szybciej odczuwasz zmęczenie, a dużo juz przytyłas??
Może następnym razem juz sie ujawni bobas, tak to w sumie na jedno fajnie miec niespodzianke przy porodzie ale na drugie jak coś kupować to tylko rzeczy uniwersalne
Zmykam bo mój ma juz focha ze zamiast z nim to przy kompie klikam a poza tym trzeba dziecko uśpić , i obiad odgrzać
Miłej soboty :*
Młodamamusia-odpoczywaj jak najwiecej I pogłaskaj ode mnie brzuszek
Może następnym razem juz sie ujawni bobas, tak to w sumie na jedno fajnie miec niespodzianke przy porodzie ale na drugie jak coś kupować to tylko rzeczy uniwersalne
Zmykam bo mój ma juz focha ze zamiast z nim to przy kompie klikam a poza tym trzeba dziecko uśpić , i obiad odgrzać
Miłej soboty :*
Młodamamusia-odpoczywaj jak najwiecej I pogłaskaj ode mnie brzuszek