reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

młodamamuska- miałaś bardzo duze szczęscie, dobrze ze to sie tylko tak skończyło !!!!!!!

mały juz sie coraz lepiej czuje :) A ja w sumie też bo mąż juz w domu :):) do niedzieli musimy sie nim nacieszyc :):):)

Nikolaa- trzymam kciuki zeby @ przyszedł !!!!!!!!!!!!

reklama
no tyle dobrze ze tak to sie skonczyło

Boze jak ta klatka schodowa wygląda masssakra;/
a w sobote kolenda ;) hehe:-);-):tak:

Ostatnia edycja:
Mamuśka dobrze że synek lepiej i cieszcie się sobą ;-)
Izka współczuję ci ale nawet nie wiesz co bym dała za ten ból teraz;-)

i zmywarka się ze$#%@%ała w pompce nie mam paprochów buczy dalej jak wyczytałam na necie to mogła iść cała pompa wtedy wybulę z 300zł i znów AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jak się wali to wszystko po kolei

Mamuśka dobrze że synek lepiej i cieszcie się sobą ;-)
Izka współczuję ci ale nawet nie wiesz co bym dała za ten ból teraz;-)

i zmywarka się ze$#%@%ała w pompce nie mam paprochów buczy dalej jak wyczytałam na necie to mogła iść cała pompa wtedy wybulę z 300zł i znów AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jak się wali to wszystko po kolei

A dlaczego? To mogę Ci ten ból oddać hehe ;D Żartuje :)

no tyle dobrze ze tak to sie skonczyło

Boze jak ta klatka schodowa wygląda masssakra;/
a w sobote kolenda ;) hehe:-);-):tak:

Dobrze że nic więcej się nie stało :)

xXxIzuLQaxXx- :):) ale bólu nie zazdroszczę Ci bidulko !!:-(

Nom, ledwo żyje.. A no-spa nie pomaga. Pierwszy raz chyba od porodu mam tak silny ból :( Moze to być spowodowane tą nadżerką?

xXxIzuLQaxXx- Wiem jak to boli :( Ja przed ciąża co miesiąc byłam na pogotowiu bo mdlałam z bólu itd jedynie ketanol mi pomagał... po ciązy kazdy sądził ze mi to minie i juz nie bedą tak bolesne miesiączki a tu niespodzianka !!
Bóle są okropne, co prawda nie mdleje juz dzięki Bogu ale przez pierwszy dzień jestem nieżywa, czasem musze wziąść aż 3 tabletki w dzień a i tak nie pomaga :-(
Tak wiec trzymaj sie jakoś:-) inni mają gorzej :p
Jutro mam nadzieje ze bedzie juz lepiej :*:*:*:*

reklama
xXxIzuLQaxXx- Wiem jak to boli :( Ja przed ciąża co miesiąc byłam na pogotowiu bo mdlałam z bólu itd jedynie ketanol mi pomagał... po ciązy kazdy sądził ze mi to minie i juz nie bedą tak bolesne miesiączki a tu niespodzianka !!
Bóle są okropne, co prawda nie mdleje juz dzięki Bogu ale przez pierwszy dzień jestem nieżywa, czasem musze wziąść aż 3 tabletki w dzień a i tak nie pomaga :-(
Tak wiec trzymaj sie jakoś:-) inni mają gorzej :p
Jutro mam nadzieje ze bedzie juz lepiej :*:*:*:*

Dziękuje kochana :) Też mam nadzieję że jutro już bedzie lepiej..

Do góry