reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Igasia ten ból bardzo nisko to raczej normalny. Ja też tak miałam na początku, że nie mogłam nic włożyć, bo zaraz bolało. Później pszeszło. Prawdopodobnie macica jest nisko i dlatego jest ten ból (przynajmniej ja tak sobie tłumaczyłam, bo w pierwszej ciąży miałam tak samo).
Gęsty, żółty śluz też mam ale od nadżerki jest żółty. Nie powinien być taki. To też mogą być bakterie, które są groźne w ciąży. Trzeba zrobić pH.
A co do krzyża: mnie też na początku bolał, prawdopodobnie spowodowane to było szybką zmianą środka ciężkości ciała.
A z tą szyjką to nie mam pojęcia. A do lekarza możesz gdzieś iść?
Gęsty, żółty śluz też mam ale od nadżerki jest żółty. Nie powinien być taki. To też mogą być bakterie, które są groźne w ciąży. Trzeba zrobić pH.
A co do krzyża: mnie też na początku bolał, prawdopodobnie spowodowane to było szybką zmianą środka ciężkości ciała.
A z tą szyjką to nie mam pojęcia. A do lekarza możesz gdzieś iść?
klaudusiaNK
Będę trzymać kciuki za wizytę! Na pewno wszystko będzie dobrze.
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Witajcie już prawie świątecznie:-)
Nikola- same pyszności pichcisz, a ja taka głodna jestem I jeszcze w pracy siedze.
Igasia- nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Soso- miło, że wciąż jesteś na tym forum.
Maju, Agnieszki i Klaudusia- pozdrawiam Was ciepło.
Wszystkim staraczakom i zafasolkowanym życze pięknych, radosnych i fajnych Świąt!
Nikola- same pyszności pichcisz, a ja taka głodna jestem I jeszcze w pracy siedze.
Igasia- nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze :-)
Soso- miło, że wciąż jesteś na tym forum.
Maju, Agnieszki i Klaudusia- pozdrawiam Was ciepło.
Wszystkim staraczakom i zafasolkowanym życze pięknych, radosnych i fajnych Świąt!
Ostatnia edycja:
lil_maja
Igasia do lekarza sio!!!!!!! Zaciskam kciuki za Ciebie - pamiętaj, że każda ciąża jest inna, nie porównuj się do nikogo. Będzie dobrze! Ale zawsze warto z lekarzem pogadać.
Kala super życzenia )))
Klaudusia i jak sytuacja z mężem??????????
Kala super życzenia )))
Klaudusia i jak sytuacja z mężem??????????
klaudusiaNK
Kala dla Ciebie też najlepsze życzenia z okazji świąt! I żeby fasolka jak najszybciej była u Ciebie!
Maja ja już nie wytrzymuje Wszyscy mnie namawiają i już załatwiają mi dojazd do teściów abym tylko tam pojechała... Jak nie siłą to próbują na litość hehe Podchody robią jak potrzeba. Ja i tak się nie wybieram, bo nie jestem na siłach. Mąż mnie przeprosił tak w ogóle.
Maja ja już nie wytrzymuje Wszyscy mnie namawiają i już załatwiają mi dojazd do teściów abym tylko tam pojechała... Jak nie siłą to próbują na litość hehe Podchody robią jak potrzeba. Ja i tak się nie wybieram, bo nie jestem na siłach. Mąż mnie przeprosił tak w ogóle.
Ostatnia edycja:
reklama
klaudusiaNK
Maja ona przecież będzie miała gości do późna więc nie ma opcji. Wiesz my nie mamy tematów do gadania, bo ona lubi plotkować o kimś a ja obgadywania nienawidzę za to jej synowe są w siódmym niebie, bo takie same jak one i zawsze znajdą kogoś do obsmarowania.