reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Soso ja bym chciała zobaczyć co za wiadomość otrzymałaś, bo nie mogę tego zrozumieć. Jaki znowu trol?

Klaudusia ja bym w sumie leku nasennego raczej nie chciała, bo i tak często chce mi się spać. A testować nie będę, nie mam testu, a poza tym czuję, że tym razem się nie udało. Zbliża się @.

reklama
kochana napisalam na gorzee ahhhaa jeszcze koncowkaaaa
na mamusiach napisalam ze mam astygmatyzm ze musze isc do okulisty a wam napisalam ze mam jaskrep odejrzenie od razu wyjasnie wammmm astygmatyzm mam a do okulistym usze isc na badania jaskry poniewazzz mam duze prawdopodobienstwo bo u mnie w rodzinie byla jaksraaa i mu sie nie podoba to co mam w okuuuuu a teraz zaraz wam wkleje o tym co napislaa o tym

przepraszam was dziewczyny ze jestem taka klamczuchaaa :(

Soso uspokój się kochana, nie denerwuj, postaraj się tę sytuację wyjaśnić. Dla mnie jesteś po prostu roztargnioną osobą - ale jestem pewna, że na spokojnie wszystko da się wyjaśnić. A najważniejsze NIE PRZEJMUJ SIĘ! To tylko forum! Ważniejsze jest prawdziwe życie kochana!

widzę że jakaś pani bardzo się nudzi w domu jak jej się chciało z wagi sie uśmiałam bo ja mam skoki 3-4 kg w miesiącu albo w tą albo w tą wiec to zupełnie bez sensu oskarżenie

soso wyjaśnij Pani moderator wszystko o co prosiła i będzie dobrze! Nie ma co się przejmować!
Maja na mnie ten lek działa nasennie a na niektórych uspokajająco. Zależy od organizmu. Ja leki staram się brać w skrajnych sytuacjach i może dlatego tak na mnie działa. Ale jest wiele innych naturalnych ziółek uspokajających, których ja nie mogę ze względu na ciążę.

dziekuje wam dziewczynki kurcze naprawde nie chce wyjsc na klamce bo nim nie jestemm gdyb ym wiedziala zem oje posrty sa tak sledzpone to bym zapisywala sobie chyba na kartce co pisze hehehehehe
a klaudusiu co za leki bierzez ?
ja w ciazy bralam diphergannn w tabletkach na mdlosciiii ale mnie usypialy a potem co najgorsze mialam problem jak je odstawilam bo normalnie na swiecie sie od nich uzaleznilam i dopadly mnie jakies doly

Maja mój syn ostatnio działa na mnie bardzo pobudzająco!! Chcesz to podrzucę na kilka dni!!! :-D
Soso ja jak się denerwuję to łapią mnie skurcze, których nie powinno być a żeby się nie denerwować biorę hydroksyzynum. Staram się brać jak najrzadziej, bo można się szybko uzależnić od tego paskudztwa.

Klaudusia aż taką fanką zabaw z dziećmi nie jestem, więc chyba się nie skuszę na Twój środek pobudzający :)) Ale dzięki za troskę!

reklama
Maja mój syn ostatnio działa na mnie bardzo pobudzająco!! Chcesz to podrzucę na kilka dni!!! :-D
Soso ja jak się denerwuję to łapią mnie skurcze, których nie powinno być a żeby się nie denerwować biorę hydroksyzynum. Staram się brać jak najrzadziej, bo można się szybko uzależnić od tego paskudztwa.

no wlasnie mowie ja sie tak uzaleznilam od dipherganuuu bralam go 2 razy dziennie poniewaz moj ginekolog mi tak zalecil wiec wyobrAZ sobie przez 8 miesiecy 2 razy dzienniiieeee
w 8 mym miesiacu odstawilam bo on tezzz rozkurczajaca dzialal\\

ja chetnie przygarne synkkkaaaa mam w domku 3 psyyyi 7 osob :) wiec jeden bak wiecej nie zaszkodzi a chlopiec jeszczeeeee o ktorym tak marzeeeeee kiedy przyjechac:)

widze ze sie porozchodzilyscie kochane ja tez lece posiedziec z corcia bo sami jestesmy w domku bo pojechali do centrum na ostatnie zakupki a isostra w pracyyy potem lece na solarium jeszcze i jutro mam na 10 30 fryzjera wiec troszke mnie czekaaaa odezwe sie jeszcze pozniej buziam was kochane i dziekuje za wsparcie:)
aaa przedluzam wlosssssyyyyyyyy pokaze wam fotkiii jakkkk wstawie mialam podciacc i pofarbowac ale sisotra ma takie tasmy sama je nosi rudeee ale ja je przefarbuje i beda czarne bo ona zmienia kolorrrr to mi dalaaa :)

dziekuje wam jeszcze raz kochaneeee
klaudusiu dbaj o sobie i o coreczkeee:):):):) hehe 3 mam kciuki by nie bylo ogonka:D
majuniu a my dalej musimy walczyc o dzidzie razemmmmmmm wkoncu nam sie udaaa
nikusia dziekuje za wsparciee
agnieszka kk
agnieszka 27 gdzie sie podziewacie kochane?

Ostatnia edycja:
Do góry