reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nikola ja zaczynałam od wagi 58 kg, teraz już jest 64 więc 6 na plusie, dodać jeszcze te 19 na które się zapowiada :-) to będzie 25 na plusie!!! :szok: Rzeczywiście kochana nie masz za ciekawej sytuacji z tą @! Teraz licząc pewnie powinnaś mieć już kolejną! A lekarz nie zrobił USG?
Igasia współczuje tego niewyspania... Ja też na początku taka chodziłam. Większość dnia na początku ciąży to przespałam i w nocy też nie było problemów ze snem... Masz rację jedz ile wlezie i oby Cię zgaga nie dopadła...!!!!!:-D
A z tą chatką to wszystko na jednym poziomie, bo taniej! Odchodzą koszty stropu, schodów i przede wszystkim ogrzania skosów, które cholernie ciężko dobrze zabezpieczyć przed utratą ciepła. Poza tym mamy duuuużą działkę więc chatka zajmie jej 1/3 i tak dużo jeszcze jej zostanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudusia w te swoje wymarzone auto na pewno się zmieścisz! Tam to wszystkie byśmy pewnie weszły.....I jak tam się czujesz????
Igasia kochana współczuję samopoczucia, po prostu leż ile się da i oglądaj filmy czy coś - możesz sobie pozwolić? Wtedy czas inaczej leci....Trzymaj się!
Nikolaa a co lekarze mówią o braku @??? Chyba trzeba coś z tym zrobić? Na pewno też przez to gorzej się czujesz...Dawaj nam znać co i jak.
Hej Kala i jak tam jutro idziesz na to badanie??? Jak się czujesz w ogóle???
Soso kochana to miałaś nadzieję jak się @ 2 tygodnie spóźniła! Ale psikus...Kurcze może w Polsce coś się zadzieje??? Idziesz na badania jakieś??
Agniesia a co u Ciebie???

Hej:-)
Ja tylko na chwilkę, mam urwanie głowy w pracy przed Świętami:eek:
Tak, jutro pójde na to badanie, bo znowu zle sie czuje, głowe mam kwadratową i żadna tabletka nie pomaga:no: Trzymajcie kciuki.

Nikola- dziwna sprawa z brakiem @, może zrób jakieś badania krwi? A co gin na to powiedział? Zapisał Ci jakieś tabletki na wywołanie @? Przecież to nie jest normalne.

Ignasia- podobnie jak Ty, lubie filmy psychologiczne, tchrillery, czasem horrory, dobre komedie. Lubię filmy zaskakujące z nieprzewidywalnym finiszem;-)

Dziewczyny, wybaczcie że nie pisać do każdej z Was, ale czas mi ucieka a pracy jeszcze sporo.

Uciekam i miłego wieczorku życze:-)

Maja hahaha!!!!! Mąż powiedział, że jak już nie dam rady bagażnikiem do osobowego to się poświęci wyłoży mi dywanik na pace w busie!!! :-D Ja już się dobrze czuje. Musiałam wziąć hydroksyzyne bo Wiki dziś przechodził samego siebie a siedzę z nim sama. A u Ciebie jak samopoczucie? Chyba nadal humor dopisuje?

Klaudusia dobry humor mnie nie opuszcza! To chyba typowo świąteczny objaw! Zobaczymy jak będzie jak @ przyjdzie, ale czuję, że już nie będę tak rąk załamywać. Już mi chyba starania w krew weszły :)) A ten lek na uspokojenie czujesz, że działa na Ciebie? Kurcze może się też skuszę na to...

Kala koniecznie dawaj znać jak po badaniu. A będziecie się od jutra starać?

Ostatnia edycja:
Lek działa na mnie nasennie i trochę ryzykowałam biorąc go, bo jak bym usnęła to Wiki sam by latał. Ale mnie całe szczęście uspokoił tylko i trochę chce mi się spać. A kiedy będziesz testować?
Mój Wiki jak ktoś przyjdzie to pokazuje choinkę i woła tata :-D, bo wczoraj ubierał z mężem i teraz się chwali :tak: Cwaniak za każdym razem co przechodzi obok niej to musi puknąć ręką we wszystkie bombki co wiszą na dole i mówi "cyk!!!"

heej dziewczynki chcialam wam powiedziec ze musze sie z wami pozegnacp oniewaz zostalam przez administratora bestyje uznana za trola z czego mi jest naprawde przykro mamy nk tam bede z wami sie jakos komunikowala jestem pewna ze niebawem zablokuje mnie napewno ta pani przykro mi bardzo ale na kazdym kroku uznaje moje posty za klamstwo przykro mi chce mi sie az plakac ze ludzie potrafia byc tak podli :(

jeśli chodzi o lekarza to niestety dzwoniłam ale dopiero po świętach albo najlepiej po nowym roku bo zaraz po urlopie pani wzięła sobie l4 wiec dupa...nie mam pojęcia co to może być i już nawet mi sie nie chce myśleć poczekam na wizytę bo i tak nic nie zrobie na wywołanie nie mam nic bo miała mi przepisać na kolejnaej wizycie szkoda że mi nie powiedziała że lezie na urlop....

soso ale jak to przecież to nie jest zamknięte forum ja jakoś nie zauważyłam żebyś łamała regulamin a jeśli chodzi o posty to nie tylko administracji sądzić o ich prawdziwości i jeszcze nie słyszałam takich cudów żeby za to wyrzucać z forum to jakieś chore!!!!!

reklama
dziekuje ci kochana jak chcesz wkleje ci co mi pani wyslala

o to przyklady z gory dziewczyny przepraszam ze jestem taqaaakaaa klamczucha i bajkopisarka
Witam, bardzo proszę o wyjaśnienie poniższych rozbieżności.
Dużo jest nieścisłości w Twoich postach co pozwala podejrzewać ,że wszystko co piszesz jest wyssane z placa a na forum portalu babyboom.pl nie lubimy troli.

23.09 Wciągnął mnie Harry Potter zaczęłam go czytać jak miałam 14 lat pierwszą cześć przeczytałam w 2 dni i wierzcie albo nie tak mi sie spodobało ze 7 części przeczytałam w 2-3 tyg. ( nie cytuje dosłownie)
W roku 2003 gdy miałaś 14 lata w PL były dostępne 2 części zaś w WB 5 a nie 7 .
26.09
" Facet mnie zostawił 8 miesięcy temu" We wrześniu Twoja córka miala 2 lata i 6 miesięcy minus te 8 mies to 22 miesiące czyli prawie dla lata a nie rok jak twierdzisz w innym poście.

12. 10 Napisałaś że starasz sie o dziecko 6 miesięcy
26.10 ze starasz się 6-8 miesięcy
06.11 to 10 cykl starań
23.11 Na wątku mamusie jako staraczki po raz drugi napisałaś że to 9 cykl starań...

26.09 napisałaś że poroniłaś pierwszą ciąże w 15 TC
14.11 stwierdziłaś, że poroniła w 13 TC - tego typu fakty są tak traumatyczne ,ze doskonale się pamięta kiedy się poroniło.

i jeszcze kwestia Twojej wagi, jakieś bardzo szybkie skoki , 5 kg w ciągu niecałego miesiaca?

Ostatnia edycja:
Do góry