reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Hej Izka - ja Ci podam dwa przykłady z mojej rodziny: kuzynka i żona brata męża miały zabieg wymrażania nadżerki właśnie. Kuzynka zaszła w ciążę zaraz po zabiegu przez co dostała zdrowy opiernicz od lekarzy, bo było zagrożenie, tymczasem ciąża przebiegła wzorcowo, a chłopczyk ma teraz 2,5 roku.....Z kolei drugi przypadek: żona brata męża starała się o dziecko pół roku i traciła nadzieję. Okazało się, że ma nadżerkę, miała zabieg wymrażania i zakaz seksu przez kilka miesięcy. Tymczasem ona nie mogła wytrzymać i o dziwo właśnie wtedy zaszła w ciążę (pomiędzy jednym zabiegiem a drugim, więc dużo ryzykowała). I dzidzia ma teraz 8 miesięcy. Ciąża była bezproblemowa. Nie chcę Cię namawiać do niczego - po prostu ja znam takie przykłady. Na Twoim miejscu bym poszła do innego lekarza, żeby skonsultować to....A może zdecyduj się na zabieg, a potem czeka Cię remont jak mówiłaś i wtedy powróć do starań za pół roku? Trzymam za Ciebie kciuki!

Klaudusia u mnie ostatnio szał ciał - więc jest super. Jak mnie nie ma to znaczy, że się dużo dzieje i jest bardzo dobrze :)) Muszę się od Ciebie zarazić ekskluzywnymi marzeniami - Twój optymizm jest zaraźliwy i czuję, że czeka Cię w życiu duży sukces! Zarażam się właśnie tym sukcesem!

Nikolaa jak Cię zarazić dobrym nastrojem????

Soso więcej pisz proszę, bo nadal tęsknię!

Agnieszka27 pisz więcej kochana! Brak tu Ciebie!

Agnieszka.kk a co u Ciebie???? Ciebie też mało tu ostatnio! :))

Super, że u Ciebie dużo się dzieje! U mnie poza bólem prawego boku (po zastrzykach jeszcze) i fikaniem malucha w brzuchu to za dużo się nie dzieje jak leże w łóżku :-D
Lalka a marzenia ja mam tylko takie przyziemne, bo wiem, że mogą się spełnić :-D

hej kobietki przepraszam ze sie nei odzywalam ale mam duzo na glowie dzis prawdziwy mlynnn byl w domku ale to dluzza historia wkoncu swieta ida ciesze sie ze pamietacie o mnie nie wiecie jak za wami sie stesknilam
co do staranek nie mialam MALPYYY PRAWIE 2 TYGGGGG A potem przyszla nie wiecie jak sie stresowalam chcialam do was napisac ze chyba sie udalo nawet kupilam kwas foliowy:( a tu nic wiec lipka ale nie zalamuje sie bo ida swieta obiecuje z wami jutro troszke popisac o ile nie bede u fryzjera bo bede robic termin i moze mi sie udaaa jutroo juz zrobic moj horror na glowie :p oki ide sie kapac do juterka kochaneee obiecuje ze sie odezweee majuniu nie tesknij juz jestem i postaram sie wiecej pisac:)
NAPRAWDE KOCHANE JESTESCIE

Witam się z rana!
Soso a będziesz robić jakieś badania w Pl?
Ja dziś jakoś dziwnie się czuje... Oby nie była powtórka z rozrywki, bo dziś mąż znów w pracy...

Witam się z rana!
Soso a będziesz robić jakieś badania w Pl?
Ja dziś jakoś dziwnie się czuje... Oby nie była powtórka z rozrywki, bo dziś mąż znów w pracy...

pewnie ze bede mam szanse to zrobie mam na to okolo 3 tygodni wiec mam czas na to a co sie dzieje klaudusiu z toba jeju u ciebie juz 21 tydzien jak to zlecialo ze szok a u mnie nic ciekawego siostra poszla mi zrobic termin u fryzjera potem na solarium jeszcze lece ze szfagrem bo siostra do pracy jedzie hehe jeszcze jutro potem przed sylwestrem i bede dzaga hehehe

Mały mi znów strasznie fikał z rana. Jest jakoś tak dziwnie obrócony, że chyba nóżki i rączki ma na samym ujściu i mnie to strasznie boli. Teraz czuję że się inaczej przekręcił więc jest w miarę dobrze.
A Ty sama w Pl czy z chłopakiem?
A tak wogóle to mogę się pochwalić: 3 kg do przodu w ciągu 3 tygodni i w pasie 94cm :szok: Zostało mi jeszcze 19 tygodni a jak będzie tak dalej to 19 kg jeszcze przytyje :szok:!!! Jak będę tak tyła to w samochód nie wejdę :-D

Ostatnia edycja:
hej!!!!
normalnie teraz to już w ogóle zgłupiałam mam wyniki badań są idealnie w normie jedno cyfrowy wyniki dokładne 5,72 ng/ml przy okazji też zrobiłam morfologia też idealnie tarczyca też nie wchodzi w rachubę bo kilka miesięcy temu robiłam badania i były idealne wiec dlaczego dziś 63 dzień bez @
soso witaj
Kladusia ala ty chyba chudzielec byłaś wiec nawet jak będzie 19 to bedziesz kwitnąco wyglądać:p

Nikola to rzeczywiscie dziwna sprawa..a kiedy masz konultacje z lekarzem??
Moja Emi tez kiedys mowila,ze wszystko kocha,lacznie z kupka,ktora zrobila samodzielnie do toalety:-D
Agnieszka27 samopoczucie mam starsznie denne,dziekuje za zainteresowanie sie nim:-)...tez mam smaka na wszystko,co slone i kwasne...i ogolnie nie moge sie doczekac do swiatecznych potraw,ktore bede wcinac kilogramami,nie dbajac o figure:szok: a hormony...ech!!!ciezka sprawa...strasznie latwo sie denerwuje,ciagle jakas podminowana chodze..i mam wrazenia ,ze jak sie klade ,to mi cisnienie wzrasta i nie moge zasnac do 2.00:shocked2: 23 grudnia ma przyjsc do mnie polozna i zalozyc mi karte. Ty tez chodzisz taka niewyspana??ja chodze jak neptyk,i nic,komletnie mi sie nie chce...
kala,golnie lubie filmy niezalezne,lubie ogladac psychologiczne, a nawet horrory,ale nie takie,gdzie leje sie krew...np o egzorcyzmach-strasznie mnie to przeraza... A oststnio trafilam na fajny filmik w telewizji nazywal sie Namesake,o indyjskich emigrantach,warty obejrzenia. A Ty Kalus,jakie lubisz?
Klaudusia chatka...no,no...swietna...i wszystko na jednym poziomie-to baaardzo wygodne!!!

reklama
Izula nadzerka moze byc bardzo niebezpieczna w ciazy,tak powiedizial mi moj lekarz...Ja mialam swoja zamrazana wieki temu,a w dwie ciaze zaszlam po tym zabiegu, i to bez rzadnych komplikacji i od razu.

Do góry