reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Hej Izka - ja Ci podam dwa przykłady z mojej rodziny: kuzynka i żona brata męża miały zabieg wymrażania nadżerki właśnie. Kuzynka zaszła w ciążę zaraz po zabiegu przez co dostała zdrowy opiernicz od lekarzy, bo było zagrożenie, tymczasem ciąża przebiegła wzorcowo, a chłopczyk ma teraz 2,5 roku.....Z kolei drugi przypadek: żona brata męża starała się o dziecko pół roku i traciła nadzieję. Okazało się, że ma nadżerkę, miała zabieg wymrażania i zakaz seksu przez kilka miesięcy. Tymczasem ona nie mogła wytrzymać i o dziwo właśnie wtedy zaszła w ciążę (pomiędzy jednym zabiegiem a drugim, więc dużo ryzykowała). I dzidzia ma teraz 8 miesięcy. Ciąża była bezproblemowa. Nie chcę Cię namawiać do niczego - po prostu ja znam takie przykłady. Na Twoim miejscu bym poszła do innego lekarza, żeby skonsultować to....A może zdecyduj się na zabieg, a potem czeka Cię remont jak mówiłaś i wtedy powróć do starań za pół roku? Trzymam za Ciebie kciuki!
Klaudusia u mnie ostatnio szał ciał - więc jest super. Jak mnie nie ma to znaczy, że się dużo dzieje i jest bardzo dobrze ) Muszę się od Ciebie zarazić ekskluzywnymi marzeniami - Twój optymizm jest zaraźliwy i czuję, że czeka Cię w życiu duży sukces! Zarażam się właśnie tym sukcesem!
Nikolaa jak Cię zarazić dobrym nastrojem????
Soso więcej pisz proszę, bo nadal tęsknię!
Agnieszka27 pisz więcej kochana! Brak tu Ciebie!
Agnieszka.kk a co u Ciebie???? Ciebie też mało tu ostatnio! )
Klaudusia u mnie ostatnio szał ciał - więc jest super. Jak mnie nie ma to znaczy, że się dużo dzieje i jest bardzo dobrze ) Muszę się od Ciebie zarazić ekskluzywnymi marzeniami - Twój optymizm jest zaraźliwy i czuję, że czeka Cię w życiu duży sukces! Zarażam się właśnie tym sukcesem!
Nikolaa jak Cię zarazić dobrym nastrojem????
Soso więcej pisz proszę, bo nadal tęsknię!
Agnieszka27 pisz więcej kochana! Brak tu Ciebie!
Agnieszka.kk a co u Ciebie???? Ciebie też mało tu ostatnio! )
klaudusiaNK
Super, że u Ciebie dużo się dzieje! U mnie poza bólem prawego boku (po zastrzykach jeszcze) i fikaniem malucha w brzuchu to za dużo się nie dzieje jak leże w łóżku
Lalka a marzenia ja mam tylko takie przyziemne, bo wiem, że mogą się spełnić
Lalka a marzenia ja mam tylko takie przyziemne, bo wiem, że mogą się spełnić
hej kobietki przepraszam ze sie nei odzywalam ale mam duzo na glowie dzis prawdziwy mlynnn byl w domku ale to dluzza historia wkoncu swieta ida ciesze sie ze pamietacie o mnie nie wiecie jak za wami sie stesknilam
co do staranek nie mialam MALPYYY PRAWIE 2 TYGGGGG A potem przyszla nie wiecie jak sie stresowalam chcialam do was napisac ze chyba sie udalo nawet kupilam kwas foliowy a tu nic wiec lipka ale nie zalamuje sie bo ida swieta obiecuje z wami jutro troszke popisac o ile nie bede u fryzjera bo bede robic termin i moze mi sie udaaa jutroo juz zrobic moj horror na glowie oki ide sie kapac do juterka kochaneee obiecuje ze sie odezweee majuniu nie tesknij juz jestem i postaram sie wiecej pisac
NAPRAWDE KOCHANE JESTESCIE
co do staranek nie mialam MALPYYY PRAWIE 2 TYGGGGG A potem przyszla nie wiecie jak sie stresowalam chcialam do was napisac ze chyba sie udalo nawet kupilam kwas foliowy a tu nic wiec lipka ale nie zalamuje sie bo ida swieta obiecuje z wami jutro troszke popisac o ile nie bede u fryzjera bo bede robic termin i moze mi sie udaaa jutroo juz zrobic moj horror na glowie oki ide sie kapac do juterka kochaneee obiecuje ze sie odezweee majuniu nie tesknij juz jestem i postaram sie wiecej pisac
NAPRAWDE KOCHANE JESTESCIE
klaudusiaNK
Witam się z rana!
Soso a będziesz robić jakieś badania w Pl?
Ja dziś jakoś dziwnie się czuje... Oby nie była powtórka z rozrywki, bo dziś mąż znów w pracy...
Ja dziś jakoś dziwnie się czuje... Oby nie była powtórka z rozrywki, bo dziś mąż znów w pracy...
Witam się z rana!
pewnie ze bede mam szanse to zrobie mam na to okolo 3 tygodni wiec mam czas na to a co sie dzieje klaudusiu z toba jeju u ciebie juz 21 tydzien jak to zlecialo ze szok a u mnie nic ciekawego siostra poszla mi zrobic termin u fryzjera potem na solarium jeszcze lece ze szfagrem bo siostra do pracy jedzie hehe jeszcze jutro potem przed sylwestrem i bede dzaga hehehe
klaudusiaNK
Mały mi znów strasznie fikał z rana. Jest jakoś tak dziwnie obrócony, że chyba nóżki i rączki ma na samym ujściu i mnie to strasznie boli. Teraz czuję że się inaczej przekręcił więc jest w miarę dobrze.
A Ty sama w Pl czy z chłopakiem?
A tak wogóle to mogę się pochwalić: 3 kg do przodu w ciągu 3 tygodni i w pasie 94cm Zostało mi jeszcze 19 tygodni a jak będzie tak dalej to 19 kg jeszcze przytyje !!! Jak będę tak tyła to w samochód nie wejdę
A Ty sama w Pl czy z chłopakiem?
A tak wogóle to mogę się pochwalić: 3 kg do przodu w ciągu 3 tygodni i w pasie 94cm Zostało mi jeszcze 19 tygodni a jak będzie tak dalej to 19 kg jeszcze przytyje !!! Jak będę tak tyła to w samochód nie wejdę
Ostatnia edycja:
hej!!!!
normalnie teraz to już w ogóle zgłupiałam mam wyniki badań są idealnie w normie jedno cyfrowy wyniki dokładne 5,72 ng/ml przy okazji też zrobiłam morfologia też idealnie tarczyca też nie wchodzi w rachubę bo kilka miesięcy temu robiłam badania i były idealne wiec dlaczego dziś 63 dzień bez @
soso witaj
Kladusia ala ty chyba chudzielec byłaś wiec nawet jak będzie 19 to bedziesz kwitnąco wyglądać
normalnie teraz to już w ogóle zgłupiałam mam wyniki badań są idealnie w normie jedno cyfrowy wyniki dokładne 5,72 ng/ml przy okazji też zrobiłam morfologia też idealnie tarczyca też nie wchodzi w rachubę bo kilka miesięcy temu robiłam badania i były idealne wiec dlaczego dziś 63 dzień bez @
soso witaj
Kladusia ala ty chyba chudzielec byłaś wiec nawet jak będzie 19 to bedziesz kwitnąco wyglądać
Nikola to rzeczywiscie dziwna sprawa..a kiedy masz konultacje z lekarzem??
Moja Emi tez kiedys mowila,ze wszystko kocha,lacznie z kupka,ktora zrobila samodzielnie do toalety
Agnieszka27 samopoczucie mam starsznie denne,dziekuje za zainteresowanie sie nim:-)...tez mam smaka na wszystko,co slone i kwasne...i ogolnie nie moge sie doczekac do swiatecznych potraw,ktore bede wcinac kilogramami,nie dbajac o figure a hormony...ech!!!ciezka sprawa...strasznie latwo sie denerwuje,ciagle jakas podminowana chodze..i mam wrazenia ,ze jak sie klade ,to mi cisnienie wzrasta i nie moge zasnac do 2.00 23 grudnia ma przyjsc do mnie polozna i zalozyc mi karte. Ty tez chodzisz taka niewyspana??ja chodze jak neptyk,i nic,komletnie mi sie nie chce...
kala,golnie lubie filmy niezalezne,lubie ogladac psychologiczne, a nawet horrory,ale nie takie,gdzie leje sie krew...np o egzorcyzmach-strasznie mnie to przeraza... A oststnio trafilam na fajny filmik w telewizji nazywal sie Namesake,o indyjskich emigrantach,warty obejrzenia. A Ty Kalus,jakie lubisz?
Klaudusia chatka...no,no...swietna...i wszystko na jednym poziomie-to baaardzo wygodne!!!
Moja Emi tez kiedys mowila,ze wszystko kocha,lacznie z kupka,ktora zrobila samodzielnie do toalety
Agnieszka27 samopoczucie mam starsznie denne,dziekuje za zainteresowanie sie nim:-)...tez mam smaka na wszystko,co slone i kwasne...i ogolnie nie moge sie doczekac do swiatecznych potraw,ktore bede wcinac kilogramami,nie dbajac o figure a hormony...ech!!!ciezka sprawa...strasznie latwo sie denerwuje,ciagle jakas podminowana chodze..i mam wrazenia ,ze jak sie klade ,to mi cisnienie wzrasta i nie moge zasnac do 2.00 23 grudnia ma przyjsc do mnie polozna i zalozyc mi karte. Ty tez chodzisz taka niewyspana??ja chodze jak neptyk,i nic,komletnie mi sie nie chce...
kala,golnie lubie filmy niezalezne,lubie ogladac psychologiczne, a nawet horrory,ale nie takie,gdzie leje sie krew...np o egzorcyzmach-strasznie mnie to przeraza... A oststnio trafilam na fajny filmik w telewizji nazywal sie Namesake,o indyjskich emigrantach,warty obejrzenia. A Ty Kalus,jakie lubisz?
Klaudusia chatka...no,no...swietna...i wszystko na jednym poziomie-to baaardzo wygodne!!!
reklama