reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
witam!!!
ja dziś pracowity dzionek ubieraliśmy choinkę wczoraj cały dzień sprzątanie blee

Witam nowe mamy życzę powodzenia i trzymam kciuki
Igasia nie ma zo co
Agnieszka tak upiekłam pierniczki samo wycinanie i pieczenie średnio się Wiki podobało wolała wałkować swoim małym wałkiem natomiast zdobienie strasznie jej się spodobało mam jeszcze ponad połowę nie ozdobionych zamierzam jutro z nią to skończyć i dowieść do choinki.. ale ogólenie zachywycona jest choinką stoi przed nią i mowie że jest przepiękna i że ją kocha:p
Kala co u mnie normalnie blllllllllleeeeeee 61 dzień bez @ niestety ogólnie to fatalnie się czuje cała napompowana wodą...pocieszające jest to że jutro na pewno idę na badania tak że pojutrze będę już coś wiedzieć i może jeszcze przed świętami udam sie do gina
soso witaj po długiej przerwie jak tam staranka
Klaudusia to odpoczywaj najważniejsze że jest oki!!!!

jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam

Cześć dziewczynki! Piszecie o takich godzinach, gdzie ja trzeci raz przekręcam się z boku na bok!!!:szok:
Do mnie to dziś bez kija to nie podchodź... Jakiś dziwny mam humor.
soso hej! Fajnie, że jesteś! Ja nadal mam nadzieję na dziewczynkę, bo ginka nie jest pewna tego siusiaczka :tak: :-D Powiedziała, że "wygląda jej raczej na chłopca" czyli nadzieję mi pozostawiła :-D
Agnieszka cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze! Leci u Ciebie też szybko! Ja pamiętam jak suwaczek zaczynał się u Ciebie od 7tc a tu już 10!!!!!!!!!! Ja apetyt mam straszny! Bez mięsa nadal żyć nie potrafię! :-)
I tu zaczyna się zagdka! Kobietki mam anemię! Wyniki mi o połowe spadły :szok: a przecież jem najróżniejsze rzeczy... Z Wikim większość ciąży co zjadłam to zwróciłam i wyniki były super a teraz nie wiem co się dzieje.
Kala fajnie masz z mężem, że lubi pichcić! Mój ostatnio musi ale nie narzeka. Ostatnio stwierdził, że zapomniał już jak dobrze smakuje obiad jak się samemu zrobi :-)
A w szpitalu one jakoś inaczej liczą te tygodnie ciąży. Jak trafiłam w czwartek na oddział to już byłam w 20tc a według suwaczka to jeszcze był 19...
Po długich przemyśleniach (3-miesięcznych) doszliśmy z mężem do porozumienia w sprawie projektu domu. Wiecie niby to taka łatwa sprawa się wydaje, bo projektów jest masa, ale wybrać ten jeden jedyny dla siebie, żeby spełniał i moje i męża zachcianki było bardzo ciężko. Ale w końcu doszliśmy do porozumienia i będzie taki: Murator Projekt C126 Dom vis-à-vis - projekty domów - muratordom.pl (mąż poszedł na rękę :-D)
Ale się rozpisałam!!! Fju fju:-p
A jeszcze dodam, że przez ten szpital to wogóle nie czuje świąt. Nic nie robię do jedzenia, bo niby jak, mama zrobiła więcej bigosu to powiedziała, że się podzieli. W sklepach nie ma gdzie stanąć zrobić zakupy, wieczorem to półki są puste!!!!:szok: Ludzie jakiś obłęd!!!!!!!!!!!! A w wigilię mąż idzie do pracy, więc zostanę sama i całe nasze święta....

Dzień dobry :) Może będzie udany - takiego Wam życzę!

Synek wyprawiony na siłę do szkoły - mówię Wam dziewczyny nie jest łatwo "rozkazywać" nastolatkowi, który przerasta Was o ponad 20cm!! :)) - trzeba prowadzić wieczne negocjacje i popierać je logicznymi argumentami.. Grrr!!
A ja dzisiaj na zwolnieniu... Ze względu na podjęte starania zaczynam się trochę oszczędzać, jestem przeziębiona od dwóch dni i nie mam zamiaru się rozłożyć kompletnie - u mnie w pracy, w wielkim gierkowskim molochu (uczę angielskiego w gimnazjum i liceum) jak co roku strasznie zimno :(

Hej kochane!!!!!! Korzystam, że mój Maciuś jeszcze śpi to się postaram odpisać, ale generalnie szał ciał u mnie, nie mam czasu na myślenie za bardzo, oj Mikołaj to ma dużo pracy przed świętami :)) Ale ja nic nie przygotowuję, bo się tylko gościć będę - mama niestety mnie rozpieściła i wszystko sama robi. Więc dla mnie zrobienie WIGILII to jakaś czarna magia.....

SOSO kochanie witaj!!!!! Co u Ciebie ze starankami???????? Na stałe już jesteś w Polsce??? Pisz jak najwięcej! Tęskniłam!!!!!!

Kocurku witaj i trzymam kciuki za staranka!!! Wiem jak to się czeka w pierwszym cyklu....Życzę Ci, żeby były dwie kreseczki i jak najmniej nerwów! Ja się staram cykl i akurat w tym miesiącu mam tak zwany zwis totalny.... Ale co się nadenerwowałam wcześniej i napłakałam to dziewczyny tu potwierdzą!

Kala kochana, zazdroszczę męża gotującego :))) A Ty od razu po tomografii bierz się za staranka! Będzie jeszcze dobry czas? Cieszę się, że trafiłaś na konkretnego lekarza i zazdroszczę tych wszystkich badań - ale pewnie wszystko kosztuje?? A może już badania nie będą potrzebne :))) Oj fajnie by było!!!

Nikolaa Tobie, życzę dobrego humoru jak najwięcej i żeby się wyjaśniło przed świętami wszystko! Jak już będzie jasne to na pewno będziesz w lepszym nastroju! Człowiek musi wiedzieć na czym stoi!

Agniesia
słoneczko moje! Ja patrzę na Twój suwaczek i oczom nie wierzę, jak weszłam na to forum to Klaudusia miała taki tydzień na suwaczku - a teraz zobacz...SZOKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz jak sytuacja z mężem się rozwiązała????

Klaudusia będziesz musiała łykać żelazo na pewno....Ja zaraz będę oglądać Twój projekt - ale masz fajnie z tym domkiem!!!!!!! Chyba się pochlastam znowu hehehe :)))

Klaudusia obejrzałam domek i teraz to już na pewno się pochlastam! CUDNY JEST!!!!!!!

Witam dziewczyny
ja wróciłam porobiłam zakupy byłam na badaniach jutro wyniki
Maja ja w tym roku robię wigilię i póki co to jestem w lesie z przygotowaniami wiec zazdroszczę trochę
Klaudusia super domek!!!! mnie się marzy taki projekt ale nie ze względu na wygląd zew. ale środek bo jest super funkcjonalny i wiem co mi brakuje w moim domu z tym że u nas z budowa jest bezsensowna bo mamy dwa domy zapisane...a co do twoich wyników to może chwilowe akurat dzidzia może potrzebowała i za dużo zabrała może powtórz za parę dnihttp://projekty.muratordom.pl/proje...je_bez_salonu_input=&author_id=&x=0&y=8&nr=14

Hej!
Mam dużo pracy więc jestem tylko na chwilkę.

Maju- może i dobrze, że nie masz czasu na myślenie, bo takie myślenie tylko nakręca. Ja też nie przyrządzam potraw wigilijnych,ale jakoś nie ubolewam z tego powodu. Wigilię i Święta spędzimy u rodziców.
W sumie nie wiem czy pójde na tomografie, bo dobrze się już czuje, a badania hormonalne będa na NFZ.

Klaudusia- witaj, piękny domek, taki mi się marzy:-)Tylko pozazdrościć.

Nikola- no to trzymam kciuki za wyniki, oby wszystko się szybko wyjaśniło.

Zmykam dziewczyny, miłego dnia:-)

reklama
Kala to super masz z tymi badaniami! Ja też chcę do tego lekarza! Jak nie będzie tomografii to się starajcie! A nuż widelec tym razem się uda?

Nikolaa Twój domek też fajny...Kurcze co ja bym oddała za chociaż pół takiego...

Do góry