reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witajcie
pusto jak zwykle w weekend ja czekam aż mąż wróci z pracy i muszę posprzątać bo jutro chciałam ubrać choinkę o ile wydole bo fatalnie sie czuje dalej mnie trzyma chorubsko i strasznie mnie głowa boli dziś chyba bardzo niskie ciśnienie
Igasia masz tu link do stronki z filmami online za free jest limit ale można go łatwo ominąć w zakładce POMOC pisze jak są tam serjale filmy w większości z polskim lektorem lub napisami naprawdę jest co oglądać
Playtube.pl - Filmy i seriale online

reklama
Hejka dziewczynki.
Ja po wizycie u lekarza. Jak na razie wszystko w porządku. Szyjki jeszcze trochę jest (prawie tyle samo co ostatnim razem więc nie ma co się martwić) nie ma rozwarcia, krwi nie widać, serducho pięknie bije. Mam jeszcze leżeć przez 2 tygodnie, później powoli powracać do żywych, bo ciągłe leżenie też na dzidziusia nie wpływa dobrze. Nadal bardzo się oszczędzać.
Tak więc wracam kobietki do łóżka przekręcać się z boku na bok :-D
Sorki, że nie piszę ale weny na razie jakoś brak...

Witajcie dziewczyny, zaczynam szperać po forum i trafiłam tu do Was. Mam nadzieję, że starania już są za mną i potwierdzi się niedługo, że udało się. Jestem po inseminacji. Pierwsze dziecko też mam po inseminacji. Udało się wtedy za pierwszym razem choć starania niestety trwały 2,5 roku. Tym razem byliśmy już mądrzejsi i szybciej zgłosiliśmy się do odpowiedniej osoby :) A żeby po drodze nie było tak różowo to jeszcze przydarzyła się ciążą pozamaciczna. Trzymam kciku za wszystkie starające się!!!

Nikolaa ,dzieki za linka :-D...i niech te wirusy juz dadza Ci spokoj:tak::tak::tak:
Klaudusia,no to wspaniale nowinki!!odpoczywaj sobie,na zdrowko!!:tak:
Edyban Witaj i rozgosc sie!!Trzymam mocno kciuki,zeby sie udalo:tak:
Kolejny dzien...Emilia daje nam niezle do wiwatu,czasem naprawde rece opadaja:-(

Proszę jakie pustki, wszystkie sprzątają, pichcą:-)
Kochane nasza soso prosiła, żeby wam przekazać, że jest bliżej nas niż zazwyczaj, mianowicie w Polsce.
Napewno niebawem się tu odezwie.
Igasia się czujesz? Masz już tą kartę ciąży? Objawy dalej tak strasznie dokuczają? Jak dajesz rade na nockach w pracy?
Edyban witaj, trzymam kciuki i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klaudusia leż plackiem!Cieszę się, że wszystko dobrze. Jak tam Twój apetyt?
Maja co u Ciebie kochana? Po starankach już, kiedy masz termin @?
Kala czekam na info c u lekarzy???
Nikola jak tam przygotowania do świąt, robisz z córcią jakieś ozdoby świąteczne czy pierniki?

hej dziewczynki melduje sieeee jestem w polsce nie mialam internetuuuu :( od 4 jestem na nogach od 7 w podrozy i teraz dotarlam sketnilam sie za wami strasznie!!!!!!!!!!!

Masz co nadrabiać o ile to wogóle możliwe.
Tu pustki wekendowe, ale jak kobitki zobaczą, że jesteś to bardzo się ucieszą.

heehehe nie ma szans na nadrobienie tegoooo wszystkiego przepraszam was za to ale nie mam sily na nadrabienie kochanieeeeeeee a po drugie swieta heheheheheheh :):) ale sie za wami stesknilam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

widze ze klaudusia bedzie miala synka gratkiiiiii juz 21 tydzien supeer

reklama
Witam Was wieczorową porą:-)

Klaudusia- uważaj na siebie. Dobrze, że wszystko jest dobrze. Odpoczywaj ile wlezie:-)

Agnieszka-jak samopoczucie i przygotowania do Świąt?

Ignasia- jakie filmy lubisz? Nam nieraz też Adaś daje do wiwatu, ale i tak jest fajnie. Z jednej strony nie wyobrażam sobie czasami takiej dwójki mieć, pewnie będzie niezła jazda czasami:tak::eek:

Edyban- witaj i powodzenia!:-)

Soso- jak miło Cie wreszcie zobaczyć:-)Czekałyśmy na Ciebie. Jak się czujesz?

Nikola- co u Ciebie? Ja też skorzystam z linka, który poleciłaś Ignasi:-)

Maju- a co tam u Ciebie??? Jak się czujesz? Kiedy testujesz?:happy2:

Byłam w pt u gina, nie było mojego gina i w zastępstwie był inny, ale bardzo miły i konkretny. Stwierdził, że generalnie wszystko jest ok, ale jeśli bym chciała może przebadać mi wszystkie hormony i zrobić monitoring owulacji pod warunkiem, że zgodze się na 3 dniowy pobyt w szpitalu. Poradził też, żeby mój mąż wykonał badanie nasienia ( kiedyś miał kiepskie wyniki), a potem będziemy wspólnie myśleć :happy2:Powiedziałam, że zależy mi na czasie więc stwierdził że nie ma co czekać.
Ech, było tyle okazji w ciągu weekendu ale przez tą tomografię z kontastem nie możemy. Niech to szlag:dry:

Pozdrawiam Was ciepło:-)

Do góry