reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Trafiłam na dwa fora a w większości były to jakieś artykuły na temat ciąży i takie inne...
Hehe uczucie musiało być rzeczywiście dziwne :-D

reklama
Witam dziewczyny ale produkcja postów ruszyła nadrobię
Kala trzymaj się będzie dobrze
Maja nie przejmuj się u mnie dalej nie ma @....
Kladusia wiesz jak ci lekarka powiedziała że oki to się nie przejmuj a te plamienia to rzeczywiście mogą być od nadżerki
Wiolu witaj wśród nas

sorki ale resztę pozapominałam tyle tego było

ja sie poddałam całkowicie w dupie mam wszystko zabrałam się za frywolitkowe gwiazdki mikołaje i aniołki na choinkę więc dlatego mniej mnie na forum ale może i lepiej bo w ogóle nie myślę o niczym ani o staraniach ani o @ ani o tym co będzie a nawet o chorobie taty nawet mi się śniło dziś liczenie zamiast jakiś chorych snów... więc totalne odstresowanie....spadam do gwiazdek potem wpadnę.....

Nikolaa kochana Ty też masz przejścia kurcze.... Trzeba odpuścić...No i trzeba sobie to powtarzać...

U mnie chyba jednak @ się rozkręci...UFFF

Dzien dobry wszystkim... Przepraszam ale nie dam rady nadrobic.... Najzwyczajniej w swiecie jeszcze spie.mala dzis w nocy zrobila sobie 2 h przerwy w spaniu.padam na twarz. Milego dnia wszystkim:-)

Hej laseczki:-)
Dzięki za słowa otuchy, dziś jest już lepiej, a stres nie jest wskazany więc nie ma sensu, żebym się jeszcze bardziej rozkręciła. Myśle, że prolaktyna na pewno mi się podwyższyła przez stres więc nie ma mowy o żadnej ciąży. I dobrze, to nie ten czas.

Maju- fajna z Ciebie laseczka:-)Maciuś jest słodki, naprawde fajny chłopczyk. I nie podłamuj się tym nieregularnymi cyklami, bo to też może być spowodowane właśnie przez nerwy.

Klaudusia- dobrze, że czytasz dobre wiadomości, bo często czytając różne dolegliwości na innych forach można sobie coś wkręcić. I dobrze, że się uspokoiłaś:-)

Nikola- Ty też się trzymaj, mam nadzieje że za jakiś czas będziemy się cieszyły z fasolek i nie będzie już powodów do smutku:-)

Miłego dzionka:-)

Hej Wiolka, Kala, Aga.kk! Witajcie!

Wiolka obyś się w ciągu dnia troszkę wyspała!!!

Kala mi się Twoje nastawienie bardzo bardzo bardzo podoba :))

Aga.kk u nas też biało....

U nas mróz -10 stopni i się okazuje, że Maciuś reaguje histerycznie na spacerku. Za nic w świecie nie chce ubrać rękawiczek, ryczy tylko i nie wiem czy to znaczy, że wyjdę na dwór dopiero na wiosnę?????????????? Jak Wasze dzieci reagują na mróz???

A z tą @ to jednak dalej nie wiem. Plamienie jest ciut większe przy podcieraniu, ale jest to i tak jeszcze daleko do @ WRRRRRRRRRR. Wkurza mnie to!!!!!!

LIL zycze ci aby sytuacja sie w koncu wyjasnila bo naprawde moze do depresje doprowadzic.mam nadzieje ze to jednak dzidzia ale jesli nie to oby @ sie juz rozkrecila i zebys mogla przygotowac sie do kolejnych staranek.trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
a co do wyjsc to Iwonce mroz nie przeszkadza, zaklada rekawiczki i nie marudzi, wszystko jest dobrze do momentu az poczuje zimy snieg... wtedy zaczyna sie ryk...

Wiolka ale pewnie Iwonka jeszcze w wózku siedzi na spacerze? W zeszłym roku Maciuś też nie miał problemu z mrozem, bo siedział w grubym śpiworze. Teraz może mu te grube ciuchy przeszkadzają i zimno w twarz i rączki. Chyba będę na chwilę wychodzić i do domu, żeby się przyzwyczaił. Bo ja jestem daleka od tego, żeby się tylko przy kaloryferze grzać. Nie ma nic zdrowszego niż mróz!

reklama
maja- jak najbardziej mróz służy. Ja tam nie lubię grzać, więc u nas wszyscy w domu jesteśmy przyzwyczajeni, że kaloryfery nam służą w ostateczności, jak już sa naprawde ciężkie mrozy. Co do prolaktyny, wiem że stres może powodować podwyższenie a to nie służy zajściu w ciąże, dlatego tak bardzo ważny jest spokój i luz w trakcie starań. Kiedy masz termin @? Może to rzeczywiście fasolka? :-)

Witaj Wiolka:-) Ech,a jak ja marze o córeczce ;-)

Do góry