reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dziewczynki nie wiem jak dodać do wiadomości załącznik więc załącze tu w poście.

Załączniki

• 3 bit.pdf
    29,9 KB · Wyświetleń: 17
reklama
No ja dziewczynki znowu o swoim - bo niestety ścisnęłam pierś i znowu wyciek. Czekam już tylko na @ i pędzę do lekarza prywatnie - trudno kasa musi się znaleźć, bo się złych rzeczy na ten temat naczytałam w necie właśnie. Że mogę mieć nadmiar prolaktyny, za krótką fazę lutealną - i dlatego też mój ostatni zarodek mógł się nie zagnieździć. Czyli czeka mnie może przymusowe leczenie przez kilka następnych miesięcy i zgodnie z tym o czym kiedyś marzyłam zostanę mamą na wiosnę 2012 :)) Maciuś będzie miał już 3,5 roku i będzie w przedszkolu siedział.

A ja może bym do tego czasu prowadziła swój sklep internetowy. Co o tym myślicie? Co mogłoby się najlepiej sprzedawać?

Wiolka tonocki macie ciężkie, może dlatego mąż obawia się drugiego dzidziusia.
Maja ja też się naczytałam i nawet płakałam a później się okazało, że w ciąży jestem. Nie martw się na zapas bo może to nic z tych rzeczy o których czytałaś.

Maja w internet to ciężko wejść z biznesem, bo jest już wszystkiego pełno... Też się zastanawiałam nad internetem ale nie mam pomysłu...

klaudusia to moje przepisy na 3bita sa zupelnie inne. musze spobowac zrobic twoj:-)
lil nie martw sie napewno bedzie dobrze, nie wolna brac do siebie wszystkiego co przeczytasz w internecie.w ten sposob mozna zwariowac. a co do sklepu internetowego to znakomity pomysl ... a co mozesz sprzedawac? patrzac na nas mamuski to moze ubrania dla dzieci, mam, zabawki

Wiolka Maciuś budził się równo co 2 godziny do 10 miesiąca życia i zawsze wtedy musiałam dać cyca. Ale już byłam tak wykończona, że zastosowałam drastyczną metodę - po prostu nie podchodziłam do niego w ogóle jak się budził - płakał tylko 10 minut i potem zaczął spać ładnie do 4 rano - wtedy go karmiłam i spał dalej - no i tego karmienia do dziś nie umiem się pozbyć.

Aga ale Ty nie miałaś nigdy plamień przed @ no nie? Ja już postanowiłam, że nie będę czekać tylko idę do lekarza. Ale to dopiero po @ chyba. Czy iść od razu na konsultację i może mi doktor od razu jakieś badania zleci? Tylko skąd ja wezmę tylko kasy? Jak zarobić 300 zł w jeden dzień?

Aga no już nic nie będę wyciskać :) Ale przynajmniej wiem mniej więcej o co chodzi. A Tobie dużo leciało?

Klaudusia właśnie przez to, że internet jest przepełniony to już się tak czaję od paru lat na to....I masz rację, że jest trudno - plus jest tylko taki, że mój mąż robi strony internetowe, więc nie musiałabym nic inwestować na początek - oprócz towaru oczywiście.

Wiolka marzę o sklepie dziecięcym - ale tego jest właśnie pełno - i pytanie skąd brać towar, żeby cenowo atrakcyjnie było????

Musisz mieć bardzo atrakcyjne ceny żeby być na początek konkurencyjnym. Musiałabyś znaleźć producenta najlepiej gdzieś blisko. Oprócz strony internetowej musisz mieć dobrą reklamę na innych stronach a to kosztuje. No chyba, że chcesz handlować na allegro.

reklama
lil ja jak narazie nawet cyca nie umiem sie pozbyc, kazdy mi mowi ze mala sie tak budzi dlatego ze jest jeszcze na piersi.a ja nie wiem jak sie zabrac za odstawienie jak ona normalnych pokarmow jesc niechce , z butelki pic niechce , nawet z kubeczka nie...
a co do sklepu to mi tez sie taki sklepik marzyl ale nie ma kapitalu na poczatek....no i pierw trzeba jakies kontakty z producentami nawiazac -niestety

Do góry