reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

soso mam pycha przepis na ciasto 3bit!!! Nie trzeba piec a wszyscy się nim zajadają!!! Już mam zamówienia na 3 blachy na święta :-D
maja kup kup winko! :-p
Agnieszka ma rację: ja też jestem noga do gotowania. Może po prostu mi się nie chce :-D bo teraz mi wszystko pycha wychodzi...

ooo kurcze prosze podaj mi kurczee sama je zrobieeee teezzz nawet moze na swieta prosze kochnaa podajmi przepisik aleee mi teraz zrblas frajde

reklama
kobiety piszecie jak szalone...:-)
wstalam na chwile od kompa bo mala sie obudzila po dlugiej pol godzinnej drzemce:-/ a tu tyle do czytania.
a wiec mieszkam kolo Torunia, mam corcie Iwusie(1,2roku), a co do staranek to ja jestem na etapie przekonywania meza ze juz czas na drugie a on na etapie ze nie ma mowy.
klaudusia podaj przepis . ja tez mam nawet dwa na 3 bita i ciekawe czy twoj taki sam

kobiety piszecie jak szalone...:-)
wstalam na chwile od kompa bo mala sie obudzila po dlugiej pol godzinnej drzemce:-/ a tu tyle do czytania.
a wiec mieszkam kolo Torunia, mam corcie Iwusie(1,2roku), a co do staranek to ja jestem na etapie przekonywania meza ze juz czas na drugie a on na etapie ze nie ma mowy.
klaudusia podaj przepis . ja tez mam nawet dwa na 3 bita i ciekawe czy twoj taki sam

heheh na fajnym jstes etapie hehehe juz czas a maz nie ma mowy hhiihihihi

wszyscy znaja ten przepis na 3 bita tylko ja nie heheheh
witaj kochana Iwusia to zdrobnienie od imienia Iwonka czy moze to jakies inne imie?

a co do nadrabania kochana przyzwyczajaj sie heheheh znam ten bol jak mi neta zabraklo to sie poplakalam jak zobaczylam jak duzomodlilam sie z kazda strona by zbacyc stronke z moim postema tu lipa lipa i tak czekalm i az sie doczekalam czasem po 5 a ja nie 10 stronkach

Wiolka nasza Majeczka jest z Torunia :tak: Przepis wyślę na priv Jak ktoś jeszcze chce to pisać :-D Zmodyfikowałam go trochę i wychodzi pycha. Ten jest na dużą blachę.

Klaudusia to ja też poproszę o przepis - tylko jak rolnikowi tłumacz :)) I mam nadzieję, że nie ma więcej niż 3 składniki, skoro to 3BIT :)))

reklama
agnieszka 27 moja ogolnie spi okolo 2h w ciagu dnia ale teraz juz dwa tygodnie zab jej wychodzi i daje popalic. a w nocy najbardziej bo budzi sie po 5 czasem 6 razy( ale to bez wzgledu na to czy zeby ida czy nie)

Do góry