klaudusiaNK
Fanka BB :)
Hej Wiolka! Pewnie, że możesz się przyłączyć!
Oj Aga znam ten ból pamiętam, jak mi pisałyście
Oj Aga znam ten ból pamiętam, jak mi pisałyście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Wiolka u nas każdy miło widziany.
Maja doskonale Cię rozumiem, choć starałam się zaledwie dwa cykle.
Tak ta pora ,ten czas w domu mnie też nakłania do dziwnych rozmyślań.
Rozumiem, że nie zawieszacie staranek, skoro piszesz, że chciałabyś urodzić Maciusiowi dzidziusia na święta.
Soso poczekaj jak w ciąży będziesz to się rozszalejesz w kuchni jak Klaudusia
Agusia ja już nie wiem co dalej. Myślę, że od kolejnego cyklu stres będzie mniejszy, bo stracę całkowicie szansę na pójście na zwolnienie od stycznia i ciśnienie będzie mniejsze. Ale na razie mam takiego nerwa, że nie umiem myśleć o kolejnych staraniach. Chciałabym, żeby już minęło kilka miesięcy od tych wydarzeń, abym się wyluzowała i w wakacje zaczęła od nowa, np. gdzieś na super wakacjach jak nasza Agnieszka.kk Dręczy mnie to plamienie - @ przyjdź już do mnie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klaudusia może winko sobie kupię i wtedy to będę dopiero głupoty pisać, że szok....Masz rację, że odkręcanie uwagi pomaga, ale ja chyba "lubię" się zadręczać, skoro nie odpuszczam. Ale prawda jest taka, że ja mimo plamienia i negatywnego testu wciąż się łudzę i ta nadzieja jest najgorsza właśnie. Jakby już @ była to bym odpuściła.