reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witaj Wiolka u nas każdy miło widziany.

hehehe ja robiam tylko jaecznice bo z obiadem czekam n mojegoo troche pozno go jemy ale jest okiiiii
co do sniegu w holandiii nic ani grama hehehe dosownie niciiioooooooooooooooooooo
ja jestem noga w gotowaniuuuu wieccc wiecie za bardzo nie mam sie czym szczycic :p

wikuniu wutamy cieee powiedz cos o sobie oczywiscieeee

co dozwracania uwagi to tu masz troszke racji jak sie czlowiek nie stara nie mysli o nizym a jaksie stara to zaczyna wszystko zauwazac wiec tak to juz jestttttt majuu nie ma bata ay jendo dlaczego nie mozemy miec drugiego maluszka nibyyy :)

Ostatnia edycja:
Maja doskonale Cię rozumiem, choć starałam się zaledwie dwa cykle.
Tak ta pora ,ten czas w domu mnie też nakłania do dziwnych rozmyślań.
Rozumiem, że nie zawieszacie staranek, skoro piszesz, że chciałabyś urodzić Maciusiowi dzidziusia na święta.

maja na pewno będzie dobrze tylko trochę wyluzuj!!! Popisz z nami o głupotach, żeby nie myśleć i zobaczysz nie zdążysz się obejrzeć a tu zaskoczy dzidziuś!!!:tak:

Maja doskonale Cię rozumiem, choć starałam się zaledwie dwa cykle.
Tak ta pora ,ten czas w domu mnie też nakłania do dziwnych rozmyślań.
Rozumiem, że nie zawieszacie staranek, skoro piszesz, że chciałabyś urodzić Maciusiowi dzidziusia na święta.

ooo niech mi maja sprobuje zawiesic staranka :p
jedynie na co jej pozwole to na zawieszenie lampek na choince heheheheheheehv

Soso poczekaj jak w ciąży będziesz to się rozszalejesz w kuchni jak Klaudusia:tak:

no i tu masz mnie kochana jakbylam w ciazy to nawet ciaasta pieklam hahahahahahah czego teraz nawet nie snie robc bo nie wiem d czego sluzy maka itp nie no powaznie chcialabym cos upiec ale piekarnik mam popsutyyy

zawsze jaas wymowka ale dobra nio nie:D:D

Agusia ja już nie wiem co dalej. Myślę, że od kolejnego cyklu stres będzie mniejszy, bo stracę całkowicie szansę na pójście na zwolnienie od stycznia i ciśnienie będzie mniejsze. Ale na razie mam takiego nerwa, że nie umiem myśleć o kolejnych staraniach. Chciałabym, żeby już minęło kilka miesięcy od tych wydarzeń, abym się wyluzowała i w wakacje zaczęła od nowa, np. gdzieś na super wakacjach jak nasza Agnieszka.kk Dręczy mnie to plamienie - @ przyjdź już do mnie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaudusia
może winko sobie kupię i wtedy to będę dopiero głupoty pisać, że szok....Masz rację, że odkręcanie uwagi pomaga, ale ja chyba "lubię" się zadręczać, skoro nie odpuszczam. Ale prawda jest taka, że ja mimo plamienia i negatywnego testu wciąż się łudzę i ta nadzieja jest najgorsza właśnie. Jakby już @ była to bym odpuściła.

Agusia ja już nie wiem co dalej. Myślę, że od kolejnego cyklu stres będzie mniejszy, bo stracę całkowicie szansę na pójście na zwolnienie od stycznia i ciśnienie będzie mniejsze. Ale na razie mam takiego nerwa, że nie umiem myśleć o kolejnych staraniach. Chciałabym, żeby już minęło kilka miesięcy od tych wydarzeń, abym się wyluzowała i w wakacje zaczęła od nowa, np. gdzieś na super wakacjach jak nasza Agnieszka.kk Dręczy mnie to plamienie - @ przyjdź już do mnie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klaudusia
może winko sobie kupię i wtedy to będę dopiero głupoty pisać, że szok....Masz rację, że odkręcanie uwagi pomaga, ale ja chyba "lubię" się zadręczać, skoro nie odpuszczam. Ale prawda jest taka, że ja mimo plamienia i negatywnego testu wciąż się łudzę i ta nadzieja jest najgorsza właśnie. Jakby już @ była to bym odpuściła.

eh chcialabym cie jakos kochana pocieszyccc naprawdeeeee naprawde moze idz do ginka i zrob wszystkie badania przynajmniej przestaneisz sie zadreczac kochana ja ta zrobie teraz jak bede w Polsce mam super ginka chodze do niej prywatnieeee za 100zl robi mi wszystkie badania jakie chce

reklama
soso mam pycha przepis na ciasto 3bit!!! Nie trzeba piec a wszyscy się nim zajadają!!! Już mam zamówienia na 3 blachy na święta :-D
maja kup kup winko! :-p
Agnieszka ma rację: ja też jestem noga do gotowania. Może po prostu mi się nie chce :-D bo teraz mi wszystko pycha wychodzi...

Do góry