reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia wiem, że masz rację - muszę się wyciszyć po prostu, bo w gorącej wodzie kąpana jestem...A co do monitoringu to mi się wydaje, że to tylko lekarz prywatny zrobi - na nfz wątpię...A ja chodzę na nfz bo kasy brak prywatnie. Może lepiej jak całkiem odpuszczę, zajmę się czymś innym i zobaczymy co będzie. W końcu tak głęboko w duszy wierzę, że jeszcze kiedyś uda mi się być w ciąży - tylko mam okropne ciśnienie czasowe teraz. Odpuszczam.

Kochane Wy o świętach - super - to jest magiczny czas. Ja na ścianie powiesiłam dużego mikołaja, którego sama zrobiłam, Maciuś go uwielbia i ja mu tłumaczę, że mikołaj patrzy na niego i jak będzie grzeczny to dostanie fajne prezenty :) Jak się pytam kto to jest, to Maciuś mówi "kokołaj" :)

hehehe moja moqi kolajjaj hehehhe swieta ahhh masakraa

agusiu u nas sniegu ani miligrama tylko zimnooooo;//////

majuniuuuu bedzie dobrze zobaczysza kochana wiem ze mowie to ciagle ale zostalo nam werzyc ze bedzie dobrze zobaczyszzzz magia swiat czyni cuda

Ostatnia edycja:
reklama
Aga weź nie strasz tą temperaturą!!!! Ja nie wiem na razie gdzie choinkę postawię więc kiedy postawię tym bardziej nie wiem :-D
A mój Wiktor nie woła wcale :-D Każdy mu mówi, że jak będzie grzeczny to dostanie dużo prezentów od Mikołaja a on centralnie te gadanie olewa!!! :-D

Ostatnia edycja:
Znikłam na moment a tu już tyle do nadrobienia.
Klaudusia oczywiście, że będę sprawdzać, podaj mi proszę jeszcze raz link do tych testów to zamówię. Mnie nie musisz przekonywać ja wolę być ostrożna tak jak Ty, tyle się teraz słyszy o zaniedbaniach naszej służby zdrowia.
Wózek toś sobie upatrzyła fajny ale cena zwala z nóg.
Maja kochanie nie smuć się. Nie czytaj dużo w necie bo się tylko nakręcisz negatywnie. Wkurzający jest fakt, że akurat teraz jak zaczęłaś się starać wszystko się dziwnie pierdaszy. Wiesz, że dopóki się ktoś stara krócej niż rok to nie jest to uznawane za problem i tego się trzymaj. Wiem, chce się "tu i teraz" bo takie jesteśmy, wierzę jednak, że uda ci się niebawem i trzymam kciuki mocno zaciśnięte.
Soso tylko tu nie pisz co Ty pichcisz bo już mam ochotę na racuszki.
Aga witaj u nas biało, wietrznie. Ja właśnie wróciłam z wojaży na śniegu.
Zauważyłam, że jak się trochę dotlenie to mniej mnie mdli.

reklama
Wiolka witaj i zapraszamy do rozmowy :))) Rozgość się :)))

Aga27 wiem, że masz rację. Ja po prostu potrzebuję wyluzować, bo mnie ten stres wykańcza. Mam za dużo czasu na myślenie i tyle. Właśnie stres przez to, że wszystko się psuje odkąd się staram - a może wcześniej na niektóre rzeczy po prostu nie zwracałam uwagi.

Do góry