reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

no witam witam..
jak tam dzionek mija,,w sumie wieczór??
ja siedze,psoprawdząłam wsio,i dorwałam sie do kompa,,bo syn byl wczesniej....

Witaj artemida....

Gwiazdeczko ja tyz trzymam kciukasy,,moćko:tak:

Artemida ty nic nie myśl o tym,,staranka były,zatem czekaj cierpliwie,,,nie nerwuj sie i nie mysl o tym.....powodoznka,,,juz teraz zycze oby był prezencik na swieta/....

Cześć dziewczyny :-)

Można się przyłączyć? ;-)
ŁOJJJJJ siemako Leiczka!!!! witamy sie na innym watu,,to ty staraczka teraz,nono superowato!!!

Witajcie dziewczynki:-)
Artemida witaj w naszym gronie:-)
Jestem po 48h grypie żołądkowej i jeszcze do siebie nie doszłam, więc tylko życzę miłego dzionka i zmykam pospać, póki moja pszczółka słodko sobie lula;-)
oj bidna ty,,dobrze,z ejuz przechodzi,zdróweńka słodziutka,paaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja przed chwilą w końcu coś zjadłam. Sprzątać mi się totalnie nie chce. Może jutro.
Idą święta i fajnie byłoby odświeżyć chałpkę ale nie mam na to ochoty.
W pracy mnie dziś wykończyli - na szczęście jutro piątek

Ja przed chwilą w końcu coś zjadłam. Sprzątać mi się totalnie nie chce. Może jutro.
Idą święta i fajnie byłoby odświeżyć chałpkę ale nie mam na to ochoty.
W pracy mnie dziś wykończyli - na szczęście jutro piątek
nom ja tez mam juz liste sprzatania,,tlyko nie wiem kiedy zaczne ja realizowac:dry::zawstydzona/y::-p:-pmam lenia....
no super,ze juz jutro weekenddd

Artemida ty nic nie myśl o tym,,staranka były,zatem czekaj cierpliwie,,,nie nerwuj sie i nie mysl o tym.....powodoznka,,,juz teraz zycze oby był prezencik na swieta/....[/quote]

Dzięki Ewcia - przyznaję że nie mogę wyobrazić sobie piękniejszego prezentu...

Artemida ty nic nie myśl o tym,,staranka były,zatem czekaj cierpliwie,,,nie nerwuj sie i nie mysl o tym.....powodoznka,,,juz teraz zycze oby był prezencik na swieta/....

Dzięki Ewcia - przyznaję że nie mogę wyobrazić sobie piękniejszego prezentu...[/quote]
nom super,,,dlatego spokojnie bedzie dobrzeee....

Ja dopiero po swietach male conieco z mezem zaczne,,bo teraz gdy mam plodne,go nie ma,,achh ta jego praca...

Artemido brak objawów o niczym nie świadczy, i może maluteńka fasolka zechciała już u Ciebie zagościć, trzymam kciuki

Ewcia a za Ciebie będę trzymać za kilka tygodni :tak::tak::tak::-):-)

No tak - nieobecność tatusia może być przeszkodą.
Wierzę jednak że dasz radę....
no baaaaaaaaaaaaaaaa, ja zawsze daje rade,,tylko nie w starankach,,bo samemu jakos nie mozna sobie poradzić z tym,,hehee

Artemido brak objawów o niczym nie świadczy, i może maluteńka fasolka zechciała już u Ciebie zagościć, trzymam kciuki

Ewcia a za Ciebie będę trzymać za kilka tygodni :tak::tak::tak::-):-)
nie dziekuje Sylcia,,nie dziękuje.....ale to jeszcze ponad miesiac,,buuuu..jak długooo,,ale damy rade....dzielne z nas babki,,:-)

Dziewczyny a ja miałam sie zapytac,,juz w sumie dawno,ale zapomniałam:-p:zawstydzona/y:skleroza....

ile juz staracie sie o drugie baby,,,??
Tak jakoś sie pytam...ja od marca..tylko ze co dwa miechy,bo inaczej emza nie ma,,,czyli w sumie 4 staranka byly....:-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewciu, u mnie plany były już od roku, ale mój A jak wyjechał po wielkanocy to wrócił dopiero na początku września, no i w sumie to nam się w 2 cyklu udało :tak:, wcześniej bywał tylko okzajonalnie, więc nie zawsze trafialiśmy a teraz się udało.

reklama
Do góry