reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Agnieszka27 u mnie to było takie gdybanie kiedy owu będzie bo ostatnio miałam nie regularne cykle, a staraliśmy się w okolicach owu. Obserwowałam śluż i szyjkę i mniej więcej wiedziałam kiedy mam dni płodne. A teraz już jest po, szyjka nisko a śluzu dalej dużo i nie wiem o co chodzi. Agnieszko27 a czy Ty jesteś w ciąży? Czy o tym teście to pisałaś o poprzedniej?

Kalamnadyna tulam mocno i współczuję że @ przyszła, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl :-D

Nikola przyjemnej pracki. ja właśnie siedzę w mojej i :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółko jestem, udało mi się teraz w październiku.
Pytam tak o okolice starania, bo coś jest w tym, że jak w owulkę na chłopca to i test wychodzi wcześniej. Może to jest zupełnie nie uzasadnione, ale już nie jedna dziewczyna potwierdziła, że jak chłopiec to szybciej się ten hormon wydziela. Jest coś w tym z córką test wyszedł mi dopiero tydzień po terminie @ a teraz trzy dni przed @ wyszła już ładna druga kreska.
Nie mogę narazie mówić, że to chłopiec bo przecież nie wiem, ale kochaliśmy się raz w owulację.
Ja też mam sporo śluzu a właściwie to dziwne uczucie wilgotności, na początku biegałam do toalety bo myślałam, że to @ przyszła.

Kalamandyna szkoda że przyszła @ wylecz nerki i do dzieła wiesz co jak masz jakieś problemy nawracające z układem moczowym to sprawdź czy nie masz bakterii
blank1x1.gif
ureplasma urealyticum ja przed ciążą co dwa tygodnie miałam zapalenie pęcherza dopiero mądra pani gin wysłała mnie na wymazy szczegółowe wymaz kosztował mnie 30 zł i mi wykryło właśnie tą bakterie ona powoduje właśnie problemy z układem moczowym można ją mieć nawet od urodzenia leczenie łatwe dostajesz czopki dopochwowe ...

ja wstawiłam panie i nic mi się nie chce dajcie mi jakiegoś kopa w d....

Nikola to i tak dużo zrobiłaś, ja dzisiaj nie umiem się zmotywować, nawet do wstawienia prania.
Czuję się paskudnie, nic nie pomaga czosnek, miód...

Agnieszka27 w takim gratulucje! Super!!!!!! Kurcze, nie wiedziałam od razu bym pogratulowała :-) Wyślij trochę fluidków ciążowych :-D A, dlaczego nie masz suwaczka?

Nikola nie dziwię Ci się, że nic nie chce Ci się robić, ale może praca Cię odwróci od myślenia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nikolaa nie placz prosze,bedzie dobrze:) Jestesmy w podobnej sytuacji wiec doskonale rozumiem co czujesz,ja tez wczoraj ryczalam i dzis czuje straszny smutek,juz mam mysli ze moze nie jest nam dane miec drugiego dzidziusia,a moze cos jest nie tak z moim cialem, moze nie bede mogla miec juz dzieci,moze,moze,moze.........

Ja dzis wkladke mam czysta,ale jak sie podcieram to widze troszke krwi,ale tez nie za kazdym razem,no i jak mam liczyc ,bo juz od wczoraj mam takie plamienia ,a okres liczyc od chwili kiedy bedzie mocny czy od krwawienia,? juz nie wiem.

Wszystkie kobietki ktore dodaja mi otuchy i pomagaja BARDZO WAM DZIEKUJE , jestescie wspaniale:)

Cześć Kaskasz z tego co czytałam to pierwszy dzień cyklu liczy się od chwili kiedy @ będzie mocna a nie od plamienia. A może to masz krew od zagnieżdżania??

reklama
kaskasz no właśnie ja mam identycznie okres się nie rozkręca też mam wkładkę czystą tylko jak się pocieram może przez to że dwa dni wcześniej przylazła nigdy mi się nie zdarzyło wcześniej nigdy też mi się tak długo nie rozkręcała może to ze względu na stres nie wiem w każdym razie ja zaczęłam liczyć nowy cykl od dziś....
może zrób sobie test

Ostatnia edycja:
Do góry