reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Aga nie ma mrozu, ale bym już go chciała bo wirusy krążą i ciągle smarkam.
Pszczólka to jeszcze trochę czasu ci zostało. Nie testuj przed terminem @, chyba, że tak jak ja poczujesz insze inszości i test robiłam trzy dni przed terminem @ i wyszedł.

Hej dziewczyny! Dziś deszczowo faktycznie...

Pszczółka witaj!

Kaszkasz, Nikolaa postarajcie się nie denerwować, wiem, że to trudne - trzymam za Was kciuki!

Klaudusia - dzięki za porady z tym cv, na pewno skorzystam. Tym bardziej, że teraz mam oooogrooooomne parcie na pracę.

Hej Agusia!

Byłam u lekarza. Wizyta bardzo pozytywna, lekarz bardzo miły. Zbadał i powiedział, że wszystko ładnie się samo oczyściło, że tworzy się powoli pęcherzyk z lewego jajniczka, więc wszystko ładnie pracuje. I poradził, że najlepiej starać się o dzidzię w pełni sezonu zimowego lub letniego - czyli wtedy kiedy tak wirusy nie szaleją. Oczywiście nie jest to żelazne zalecenie, gdybym nie straciła tej ciąży to bym w ogóle nie myślała o tym kiedy się starać, ale u mnie faktycznie mogło być to związane z wirusami, bo w czasie owulki ja i mąż byliśmy chorzy. I Maciuś też miał anginę. I to jest prawdopodobna przyczyna tego.

Jak szłam do domu to znowu zamarzyłam o tym, żeby starania wznowić dopiero latem. Tylko co do tego lata? Mam depresję od siedzenia w domu, pracy znaleźć nie mogę. Kasy brakuje. Jestem rozbita, bo też mam w sobie pragnienie, żeby być w ciąży już teraz zaraz.

Nie wiem co robić.

Agnieszka27 niestety jeszcze sporo czasu :-( mam nadzieję, że jednak wytrzymam :-p

hej Lil trzymaj się dzielnie:-)

Nikola trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby następny cykl był Twój :-D

Maja kochana, bardzo się cieszę, że trafiłaś na kompetentnego człowieka i Cie uspokoił.
Widzisz wszystko działa jak tralala. Z tymi wirusami ma rację, ja się męczę właśnie i tak ani żadnych tabletek ani syropów ech....
Ciekawa jestem jaką decyzję podejmiesz.

ja się powoli zbieram do jakiejś roboty
u mnie piękna pogoda
maja może nie podejmuj żadnej decyzji tylko idź na żywioł niech decyzja się sama podejmie

reklama
Hej dziewczyny:-)

Nie musiałam robić testu, bo @ przylazła. Spózniona. Objawy nadal są i niestety są związane z zapaleniem nerek, a więc na jakiś czas musimy przełożyć starania. Może to i dobrze, bo zdąże się jeszcze ubezpieczyć :-)
Mam do Was pytanko, czy któraś z Was zażywa olejek z wiesiołka i czy facet powinien brać jakieś witaminy?

maja- fajnie, że Twój organizm się tak szybko zregenerował. Trudna decyzja czy starać się teraz czy pózniej, myśle że musisz to poczuć wewnętrznie i wtedy zdecydować. Powodzenia:-)

Pszczółka- trzymam kciuki :-)

Nikola i kaskasz- Wam dopinguje i również trzymam kciuki :-)

Pozdrawiam wszystkie staraczki, również te co nie wymieniłam:-) Miłego dzionka!

Do góry