reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam
ja się wczoraj poryczałam niby się spodziewałam ale mimo wszystko poszłam siku i zobaczyłam różową kropkę na wkładce a dziś czuje że się @ rozkreca jedna wielka anomalia pierwszy raz w życiu mam okres o 2 dni wcześniej zgagę dalej mam normalnie siedzę i ryczę na męża się wczoraj obraziłam że nie wszyło na siebie zresztą też jestem głupia i beznadziejna i tyle przecież to pierwszy cykl i przecież czułam że nie wyszło ale tak mi smutno....
kaskasz mnie zawsze przy okresie jakieś skrzepki wylatują raz większe raz mniejsze po za tym było przytulanko może to się jakoś sperma ścięła w połączeniu w woda z kibla(środki typ domestos podobno ścinają białko a sperma to białko) a że miałaś lekkie krwawienie to była czerwona więc to może być nie twoje tylko twojego męża... innego wytłumaczenia nie mam.....
maja nie dołuj eis choć wiem że łatwo powiedzieć podobno po nocy przychodzi dzień sorrki alemnie dziś kiepsko pocieszanie może wychodzić w każdym razie trzymam za ciebie kciuki żeby ci się ułożyło

reklama
Cześć Dziewczyny. Na tym forum jestem nowa i jeśli pozwolicie czasem tu do Was zaglądnę. Piszę już na forum Staraczek.
Nikolaa ja Cię doskonale rozumiem i współczuję:-(, ostatnia @ też przyszła 2 dni wcześniej i byłam wściekła, zła i miałam wszystkiego dość, ale jak się uspokoiłam to pomyślałam sobie, nowy cykl - nowa nadzieja i jak sie @ skończyła to przytulaliśmy się co 2-gi dzień. Teraz czekam na testowanko i zobaczymy co będzie. trzymaj się dzielnie. :tak:

Dziewczynki jak wstawiłyście suwaczek ze strony lilypie bo mi się nie chce wstawić :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry