reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pewnie się dowiem o ile nie zrobi psikusa i będzie chciało pokazać :-D Ale jakby był synuś to jaka ekonomiczność :-D Ciuszki wszystkie po Wikim :-D

reklama
Wooow,to super!!!!gratulacje !!!
Nikolaa------masz wielkie cycki!!??ale Ci dobrze!!!!!ja mam malenkie,16-latki maja wieksze od moich:-(
Mnie tez odrzucilo od fajek w pierwszej ciazy:-D
A dzisiaj jakos mi niedobrze...ale w brzuchu burczy jak na @,choc to jeszcze za wczesnie!!!:angry:

Agnieszka w zasadzie do której ja chce to prywatne przedszkole więc mam dużą swobodę płace tylko za to co Wiki jest czasem jest do 13 czasem do 16 a czasem wcale...
igasia no ja wiem czy fajne przed pierwszą ciążą fajne miałam a teraz po karmieniu i ciąży to buuuuuuuuu z flaczki jak w staniku to oki ale bez to już nie poparaduje;-) wiec w sumie wolałabym małe....
klaudusia moja Wiki była tak wstydliwa że dowiedziałam się że dziewczynka dopiero jak wylazła z brzuszka;-) ale mam nadzieje że tobie dzidzia pokaże i że będzie dziewczynka;-):-)....
a mnie wykończy ta zgaga zaraz....

Klaudusia ja ciuszków już się pozbyłam.
A kiedy teraz masz iść do gina?
Igasia ja zaczynam mieć większe i uwierz mi, że wole mniejsze:tak:
Nikola mała się nie buntuje, że za długo? Moja do 13:30 i nieraz ma pretensje.

Nikola, napewno tęskni w jakimś stopniu, jednak mama nie będzie się z nią bawić przez cały czas tak jak rówieśnicy w przedszkolu.

Nikola a co ty w ciąży że zgaga? :-D :-D :-D Ja miałam na początku... Masakra. Ale teraz przeszła :tak: pewnie też dlatego, że tej wody tak dużo pije, to może szybciej się miesza i trawi. I wzdęcia mi minęły i mam normalny brzuszek jak powinnam mieć w tym tygodniu :-D
Mi cycuszki z B urosły do D w pierwszej ciąży a teraz są jeszcze większe :szok: (tak twierdzi mąż) :-)

klaudusia krakaj karkaj jeszcze 3 dni do @ albo testowania na razie zgagi nie wiąże z żadnymi objawami traktuje jako anomalie żeby się nie nakręcać:p ale modle się żeby wredna @ nie przylazła i było dzidzi:D

reklama
Ja Agnieszce wykrakałam kochana!!! Nie chciała mi wierzyć, że ten jeden strzał będzie złoty!!!! A tu bach i dwie krechy!!! A ja wiedziałam od razu, że będzie!!!! :-D

Do góry