reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No siemanko dziewczynki..
Ja mam męża jeszcze w domu..ale jutro jzu mzyka na miesiąc,az do świąt...takze wy mi zostaniecie,hehe
od jutra bedena biezaco..
tera zpiecze ciacho i mieso w sloikach robie...

reklama
Gwiazdeczko to do dzieła. Widze, że małż chyba bedzie nieźle zmęczony. Trzymam kciuki.

Ewciu to widze, że i Twój malżonek będzie dziś zmęczony :)
Kochanie zawsze tu będziemy na Ciebie czekac, wal smiało.

Moj m juz ranopo 9 zmyknąl z agramanice-tak synek mówi,hehe
sama zostałam,tzn z wmai,papa

.
Ewciu to widze, że i Twój malżonek będzie dziś zmęczony :)
Kochanie zawsze tu będziemy na Ciebie czekac, wal smiało.
nom mój małżonek był zmęczony ,ale nie po tym co myślisz,,ja dostałam w pon @,takze nici ze staranek,,dopiero po świętach zadziałamy,,,,
i dzieki z amiłe słowa,,a obie moc buziaków ode mnie i synka mojego,,buziakiii

a zaraz mam gości,mama z siora i synkiem wpadna,hheee

Gwiazdeczko może za kilka dni będzie pozytywny. Trzymam kciuki.

Ja zaczelam krwawić, pewnie jutrzejsza wizyta u ginka to proforma.
No cóż zaczynam myslec o następnych starankach.

Hej! melduje, ze dzisiaj tescik negatywny...
ale dopóki @ nie ma jest szansa,,pamietaj o tym,,buziaki...

Gwiazdeczko może za kilka dni będzie pozytywny. Trzymam kciuki.

Ja zaczelam krwawić, pewnie jutrzejsza wizyta u ginka to proforma.
No cóż zaczynam myslec o następnych starankach.
łoj maleńka łowa do góry,,,i super,ze juz myslisz o nastepnych starankach--powodoznka..i buziaki,,,

Ewcia81 - Ano jest nadzieja...ale ja tej wredoty to od pologu nie mialam;-) i troche dziwne, ze zamowilam tesciki i przyszly w sama owu, co?? Myslalam, ze testy jakies badziewne i wszystkie owu wskazuja, a tu dzisiaj krechy nr 2 brak! I do tego 3 dni klol mnie prawy jajniczek a dzisiaj spokoj i cisza. A kiedy najwczesniej moge zatestowac jak by mialo sie udac??

Mamusiasynusia - straszne to co przezywasz...brak mi slow zeby Ci jakos pomoc...tule Cie mocno skarbie!!!! Dobrze, ze myslisz pozytywnie i o kolejnych starankach!

reklama
Dzień dobry

Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki :-)

Gwiazdeczko zatestować najlepiej w dniu spodziewanej @, albo 1,2 dni później, o ile wytrzymasz, bo ja testowałam, 3 dni przed @:-D:-D:-D, ale wyszły dwie krechy, Trzymam kciuki za Ciebie

Do góry