reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

No siemanko dziewczynki..
Ja mam męża jeszcze w domu..ale jutro jzu mzyka na miesiąc,az do świąt...takze wy mi zostaniecie,hehe
od jutra bedena biezaco..
tera zpiecze ciacho i mieso w sloikach robie...

reklama
Gwiazdeczko to do dzieła. Widze, że małż chyba bedzie nieźle zmęczony. Trzymam kciuki.

Ewciu to widze, że i Twój malżonek będzie dziś zmęczony :)
Kochanie zawsze tu będziemy na Ciebie czekac, wal smiało.

Moj m juz ranopo 9 zmyknąl z agramanice-tak synek mówi,hehe
sama zostałam,tzn z wmai,papa

.
Ewciu to widze, że i Twój malżonek będzie dziś zmęczony :)
Kochanie zawsze tu będziemy na Ciebie czekac, wal smiało.
nom mój małżonek był zmęczony ,ale nie po tym co myślisz,,ja dostałam w pon @,takze nici ze staranek,,dopiero po świętach zadziałamy,,,,
i dzieki z amiłe słowa,,a obie moc buziaków ode mnie i synka mojego,,buziakiii

a zaraz mam gości,mama z siora i synkiem wpadna,hheee

Gwiazdeczko może za kilka dni będzie pozytywny. Trzymam kciuki.

Ja zaczelam krwawić, pewnie jutrzejsza wizyta u ginka to proforma.
No cóż zaczynam myslec o następnych starankach.

Hej! melduje, ze dzisiaj tescik negatywny...
ale dopóki @ nie ma jest szansa,,pamietaj o tym,,buziaki...

Gwiazdeczko może za kilka dni będzie pozytywny. Trzymam kciuki.

Ja zaczelam krwawić, pewnie jutrzejsza wizyta u ginka to proforma.
No cóż zaczynam myslec o następnych starankach.
łoj maleńka łowa do góry,,,i super,ze juz myslisz o nastepnych starankach--powodoznka..i buziaki,,,

Ewcia81 - Ano jest nadzieja...ale ja tej wredoty to od pologu nie mialam;-) i troche dziwne, ze zamowilam tesciki i przyszly w sama owu, co?? Myslalam, ze testy jakies badziewne i wszystkie owu wskazuja, a tu dzisiaj krechy nr 2 brak! I do tego 3 dni klol mnie prawy jajniczek a dzisiaj spokoj i cisza. A kiedy najwczesniej moge zatestowac jak by mialo sie udac??

Mamusiasynusia - straszne to co przezywasz...brak mi slow zeby Ci jakos pomoc...tule Cie mocno skarbie!!!! Dobrze, ze myslisz pozytywnie i o kolejnych starankach!

reklama
Dzień dobry

Pozdrawiam Wszystkie Dziewczynki :-)

Gwiazdeczko zatestować najlepiej w dniu spodziewanej @, albo 1,2 dni później, o ile wytrzymasz, bo ja testowałam, 3 dni przed @:-D:-D:-D, ale wyszły dwie krechy, Trzymam kciuki za Ciebie

Do góry