reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Jestem w szoku, że wyszła 25 w trzy dni przed terminem @ i to jeszcze w środku dnia. Mam jeszcze jeden test powtórka w niedziele, dla pewności.

reklama
Maja moja szyjka też tak reagowała na pierwszą ciąże, że były małe krwawienia po badaniu i seksie:baffled:. Też brałam duphaston na wszelki wypadek. Będzie dobrze odpoczywaj sobie;-):happy:.
Klaudusia 18 wdziewaj kiecke i pędź na obrone a zobaczysz napewno się uda:tak:

Agnieszka27 krecha jak byk! Wcale nie taka blada! Widać z kosmosu! Węszę chłopaka :)))

Soso dzięki i Ty też się trzymaj!!!!!!

Klaudusia a Ty teraz odpoczywasz czy mięsko gotujesz??

Agnieszka krechy jak się patrzy!!!! gratulacje jeszcze raz!!! Z Wikim też miałam taką kreskę! Więc może jak maja mówi będzie chłopaczek!!! :-D
maja mięsko już zrobione! Właśnie mąż się delektuje :-D ja dziś jadłam kebaba na obiad.
Jakbym miała wenę nauczyć się 150 stron do 18 to może może... :-D Jestem coraz bardziej przekonana do tej daty że jednak zdążę i wszystko się uda! :-D

Hej!
Czy mogę sie do Was dołączyć? :-)
Staramy sie o drugie Baby, za nami pierwsze starania.
Mamy 4 letniego Adasia.
Pozdrawiam serdecznie:-D

Kala koniecznie tu z nami koresponduj :)) Dobre fluidki tu są, bo ostatnio sporo podwójnych kreseczek się pojawiło :)))

agnieszka27 ja mam dziś 11 dzień cyklu a mam długie po 33 dni więc do terminu @ jeszcze 22 dni.

Musze się zapoznać z poszczególnymi nickami i osobami i się włącze w rozmowe:)

reklama
Witajcie...drogie staraczki....

U nas powoli zapada decyzja:tak::tak::tak: o staraniu o kolejnego bobaska..obecnie jestem mamą prawie 2-letniej Juleczki

Przyjmiecie mnie do swojego grona????

Do góry