reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Izka termin mi wychodzi na 17 lipca.
Powiadasz, że dziewczyny tak miewają, chyba nie często bo do mnie to nie dotarło i się naprawdę przejęłam.:baffled:
soso a co @ przyszła:szok:, jak nie to nie chcę tu słyszeć pesymistycznego gdybania:no::-p

reklama
Agnieszka27 to mamy chyba identyczny termin!! Choć mi różnie wychodzi w zależności od kalkulatora.

Ale ja to się wciąż boję, że dostanę @....

Izka witaj!

Dentico rozgaduj się tu z nami koniecznie :)) Super tu jest ;)

Maja strasznie się cieszę.:-D:-D:-D Bardzo mi się miło zrobiło:tak::tak::tak:, że pamiętasz, jak marudziłam, że tylko jeden strzał, więc za mało staranek:szok:.
Cudownie, naprawdę.

Moje dzieciątko jest poczęte 24 października nie ma innej opcji.:-D
Mi właściwie wszędzie wychodzi tak samo, może dlatego, że dłuższy cykl.

Agnieszka27 Ciebie nie mogłabym zapomnieć po tym co razem przeszłyśmy w pierwszym cyklu :) To teraz wspólnie zaciskamy kciuki, żebyśmy ładnie razem do lipca dotrwały :))) Bo mnie coś brzuszek boli. A Ciebie coś boli?

No fakt, wtedy to miałyśmy objawy 100%. :tak::baffled::eek: Brzuch czuję, co od wczoraj zauważyłam, że jak gwałtownie podniosę ręce lub wstanę gwałtownie to mnie zaboli.

Soso nie przestaję zaciskać kciuków za Ciebie!!!

U mnie lipny nastrój się nagle zrobił, w kibelku byłam i podczas załatwiania się poleciała różowa krew (więc już nie brązowa) i mam nerwa. Może było mi dane tylko jeden dzień się cieszyć? Lekarz niiiiiiiic nie widział.

A ja jeszcze wydałam 70 zł na te leki, a mogłam kupić podobne za 3 zł :(( Ale mam dziś dzień?

Soso nie przestaję zaciskać kciuków za Ciebie!!!

U mnie lipny nastrój się nagle zrobił, w kibelku byłam i podczas załatwiania się poleciała różowa krew (więc już nie brązowa) i mam nerwa. Może było mi dane tylko jeden dzień się cieszyć? Lekarz niiiiiiiic nie widział.

A ja jeszcze wydałam 70 zł na te leki, a mogłam kupić podobne za 3 zł :(( Ale mam dziś dzień?
kochana nie stresuj sie tescik wykryl ciaze prosze nie zalamuj sie slonko bedzie dobrze musisz byc w ciazy nie popuszcze ci :p:p

zobaczysz bedzie dobrzeeeee ach i zaczelam sie martwic toba polz sie kochana
a mnie brzuszek zaczol bolec;./

reklama
Soso ale ból brzuszka można wszystko znaczyć! Nawet nie wiesz jak mnie dziś brzuch boli! Po lekarzu 4 godziny leżałam, bo tyle Maciuś mi dziś spał!!!!

Do góry