reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ale się dziś dzieje!!!!!
Agnieszka gratulacje kochana! Ale się cieszę, że się udało! Wklej fotkę testu!!!
Aga jak rozmowa? Pisz tu szybko!!!!
maja nie przejmuj się, że nic nie było widać. Robiłaś jeszcze jeden test?
I witam nową mamusię! Pisz z nami jak najczęściej!
A ja jutro do lekarza...

reklama
Ale się dziś dzieje!!!!!
Agnieszka gratulacje kochana! Ale się cieszę, że się udało! Wklej fotkę testu!!!
Aga jak rozmowa? Pisz tu szybko!!!!
maja nie przejmuj się, że nic nie było widać. Robiłaś jeszcze jeden test?
I witam nową mamusię! Pisz z nami jak najczęściej!
A ja jutro do lekarza...
a ja znowu skacze na mojego jestem jakas wredna ostatnio dla niego ciagle wybucham wczoraj nawet spala w innym pokoju bo mne kwurzyl nawet ne wiem czym i dzis to samo ledwo przyszedl a ja na niego z buzia niewiem czmeu jeste taka wybuchowa do ego mnie mulii zjadlam rybe i sie mecze;. brzuchpobolam i na ty konec dawacie cezarowk imi tu fluidki

Klaudusia brakowało tu Ciebie dziś :)) Testu kolejnego nie robiłam - mam tylko te 2. Teraz już po aptekach nie będę latać - leżę na maksa. Choć mam pokusę na kolejny test w sumie, bo mam plamienie, które teraz pod wieczór przemieniło się w krwawienie - ale na razie tylko przy sikaniu. Może to być od tego, że mnie lekarz wziernikiem badał i usg - czyli coś tam działał w środku. Poczytałam na necie - może być takie krwawienie w terminie @. Więc staram się myśleć pozytywnie i odpoczywać.

Soso śliczna córeczka!

Klaudusia brakowało tu Ciebie dziś :)) Testu kolejnego nie robiłam - mam tylko te 2. Teraz już po aptekach nie będę latać - leżę na maksa. Choć mam pokusę na kolejny test w sumie, bo mam plamienie, które teraz pod wieczór przemieniło się w krwawienie - ale na razie tylko przy sikaniu. Może to być od tego, że mnie lekarz wziernikiem badał i usg - czyli coś tam działał w środku. Poczytałam na necie - może być takie krwawienie w terminie @. Więc staram się myśleć pozytywnie i odpoczywać.

Soso śliczna córeczka!

odpoczywaj kochana naprawde musisz byc ostrozna teraz i to bardzo kchana 3 mam za was kciukasy
dziekuje za komplemencik co do coreczki:)

a jake to krwawienie jest?

ja zwsze krwawlam lekkooo jak siep rzytulalam wciazy ob szyjka mi sie obkurczala tomoze bycnormalne kochana

Soso przedwczoraj i wczoraj tylko lekkie plamienie było, a dziś mocniej trochę. Raz była czerwona krew. A tak to brązowa. Ale przez to, że dokładnie tak mi się zawsze @ zaczyna to mam stresa. No nic - więcej nic nie poradzę. Wizyta lekarska, duphaston i odpoczynek oto moje działanie teraz :)) Jakimś cudem prawie cały dzień leżę dziś. Teraz pójdę myju myju i znowu do łóżeczka.

maja rano głowa mi pękała przez ten wiatr, później wstałam i się okazało, że sąsiadka jedzie do miejscowości gdzie jest szkoła więc zabrałam się z nią, bo musiałam dowieźć jak najszybciej głupie pisemko do szkoły i niedawno dopiero wróciłam. Kobietki w dziekanacie zaproponowały mi, że jak wszystko do 15 listopada załatwię to mogę się bronić 18 listopada!!!! :szok::szok::szok: Może jakbym się przyłożyła to by mi się udało... zobaczymy. A ja auta nie mam i jestem uwięziona w domu.

Soso przedwczoraj i wczoraj tylko lekkie plamienie było, a dziś mocniej trochę. Raz była czerwona krew. A tak to brązowa. Ale przez to, że dokładnie tak mi się zawsze @ zaczyna to mam stresa. No nic - więcej nic nie poradzę. Wizyta lekarska, duphaston i odpoczynek oto moje działanie teraz :)) Jakimś cudem prawie cały dzień leżę dziś. Teraz pójdę myju myju i znowu do łóżeczka.

3 maj si kochane melduj jakby sie cos dzialo zobaczysz bedze dobrze ah przejmuje sie toba kochana naprawde i to bardzo

maja rano głowa mi pękała przez ten wiatr, później wstałam i się okazało, że sąsiadka jedzie do miejscowości gdzie jest szkoła więc zabrałam się z nią, bo musiałam dowieźć jak najszybciej głupie pisemko do szkoły i niedawno dopiero wróciłam. Kobietki w dziekanacie zaproponowały mi, że jak wszystko do 15 listopada załatwię to mogę się bronić 18 listopada!!!! :szok::szok::szok: Może jakbym się przyłożyła to by mi się udało... zobaczymy. A ja auta nie mam i jestem uwięziona w domu.

uda ci sie kochana zobazysz nteligenta z ciebie kobietka wiec spoko:p

20101105089.jpg

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Proszę bardzo, trzymam za Ciebie mocno kciuki. Uda się!!!!!

Do góry