reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Agnieszka zrób test
lil dokładnie stres jak przed egzaminem,normalnie mam wiry w żołądku
Jak ktoś mógł usunąć Ci suwaczek?
lil dokładnie stres jak przed egzaminem,normalnie mam wiry w żołądku
Jak ktoś mógł usunąć Ci suwaczek?
lil_maja
Fanka BB :)
Agnieszka.kk no właśnie ja nie wiem co z tym suwaczkiem - bo miałam jeszcze wczoraj dwa - a dziś tylko jeden u siebie widzę - a nic w swoich ustawieniach nie grzebałam. Więc nie rozumiem. Może moderator jakiś mi usunął?? Ale żadnego info nie dostałam.
agnieszka.kk
Myślę że suwaczka nie mógł usunąć Ci moderator bez Twojej wiedzy...
...a powiedz mi z jakiej strony był ten Twój suwaczek?
...a powiedz mi z jakiej strony był ten Twój suwaczek?
lil_maja
No właśnie nie wiem z jakiej strony, nie pamiętam już. Ale może właśnie coś z tą stronką nie tak być.
Sprawdziłam ustawienia i tam już nie ma tego suwaczka. Już trudno z tym suwaczkiem, ważne, że Maciuś został. Ale ciekawe co się stało.
Sprawdziłam ustawienia i tam już nie ma tego suwaczka. Już trudno z tym suwaczkiem, ważne, że Maciuś został. Ale ciekawe co się stało.
agnieszka.kk
wiesz być może suwaczek był ze strony maluchy.pl a ta strona była ostatnio napadnięta przez hakerów więc może po prostu znikł,no nie wiem ciężko mi powiedzieć ale ustaw sobie nowy i będzie ok)
wiesz być może suwaczek był ze strony maluchy.pl a ta strona była ostatnio napadnięta przez hakerów więc może po prostu znikł,no nie wiem ciężko mi powiedzieć ale ustaw sobie nowy i będzie ok)
a u mnie dzis objawow bra ale wicie dziwi mnie to bo zawse tydzin przed malpa okropnei sie czulam a tu 3 ndi przed i ja biegam jakas szczesliwa od wczoraj mam tai humorek jakbym wygrala w totka wzoraj moja kolacja
jajka
mus jablkowy
czekolada
orzeszki
chipsy
zgaga niesamowita
agusa 3 mamy kciuki za rozmowe
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
soso ja cały czas wierzę, że @ Cię przez najbliższe 9mcy nękać nie będzie - czekam niecierpliwie na dobre wieści
agnieszka 27
Boże dziewczyny wyszły dwie kreski
reklama
agnieszka 27
Tak się wkurzyłam bo dała mi w aptece o czułości 25 i wyszła druga kreska chć bladsz ale jest widze ja