reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia ja też kocham jeść, ale i tak zazdroszczę Ci tej pasji, z którą piszesz o jedzeniu! Ze mnie taka gospodyni, że teraz mam pusto w lodówce, jutro muszę uzupełnić zapasy na weekend. Chyba też mięso jakieś kupię, bo tak mi tu piszesz...Doczytam przepis Agnieszki może :))

Agnieszka.kk jutro masz egzamin???? Jak tak to zaciskam kciuki!!!!!!!!!!!!

heeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj

dostalam sms odddd anusiii lekarz uznal ciaze wczesna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
witam sie
LIL GRATULUJE :) aż mi sie cieplo na serduszku zrobiło :) kurde jak sobie pomysle, ze ja 12.12 się dowiedziałam, ze mamą zostane :) jakie to bylo fajne uczucie:)

u mnie troszke sajgon wiec malo mnie :( mam chrzciny w niedziele a w sobote goscie przyjeżdzają wiec mam maly sajgon :(
buziam Was wszytskie:)

Witam po ciężkich przeprawach nocnych:wściekła/y:, mąż nie zjechał i przyszło mi przy tym wietrze zdejmować w nocy ochronę z balkonu:wściekła/y:.
Inaczej miałam tu klimat rodem z dreszczowca:szok:, stukało, trzeszczało więc o trzeciej zorganizowałam akcje;-) Nie wiem jak u Was ale u mnie wiatr straszny brr wrrr

Oj ja właśnie chciałam się poskarżyć na okropny wiatr! Brrrrr! Niestety jak jest wiatr głowa mnie boli niemiłosiernie. Żadne proszki nie pomagają. A najgorsze jest to, że mieszkam na poddaszu i wiatrzycho wali w dach i u nas wszystko słychać!! Okropny dzień się zapowiada. Mam nadzieję, że maja będzie miała dla nas dobre wiadomości. no i za Agnieszke naszą też trzymam kciuki i powodzenia na rozmowie!!!

Mam chyba problem z prolaktyną:baffled:, wszystkie objawy na to wskazują:baffled:
Z tego wynika, że temat ciąży mam narazie hoho
W pn pójdę zrobić badania, ludzie dlaczego akurat teraz:-:)-:)-(

reklama
Pajkaa dziękuję za gratki!!!

Agniesia27 a co z tą prolaktyną??????? O co chodzi??????? Co przegapiłam??? I dlaczego temat ciąży hohoho??? Pisz mi tu zaraz bo się denerwuję teraz!

Witaj Klaudusia i Agnieszka.kk!

Cały ranek myślałam co u Was dziewczyny!!

Ja u lekarza byłam, oczywiście jeszcze nic na usg nie widać, ale lekarz mówi, że nic mam się nie martwić, bo coś widać ma być dopiero za 2 tygodnie i to normalne. Jedynie trochę się zmartwiłam, że lekarz mnie aż 2 razy zapytał czy wynik testu wyszedł na pewno na plus. No wyszedł, zdjęcie widziałyście. A to oznacza, że ciąża na razie jest biochemiczna, ja się nie znam, ale chyba chodzi o to, że tylko z krwi ciąża wynika, a na usg jeszcze nic nie widać.

Z powodu plamień dostałam duphaston - kurcze za 2 opakowania 70 zł! No i mam leżeć (tylko nie wiem jak to zrobić :)))). Teraz Maciuś śpi, a ja półleżę z kompem na nogach.

Ale jestem spokojna bardzo teraz. Następna wizyta 16 listopada. Co ma być to będzie, a będzie dobrze no nie? :)))

Do góry