reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Pewnie MAJA,będzie dobrze.Ileż ja się tu naczekałam na Ciebie.
A u mnie to tak jak pisałam, wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Przy nadmiarze tego hormonu, zaczyna się produkować mleko, tyje się, kręci się w głowie, cykle przedłużają się nawet do 33 dni.
Narazie ta wydzielina z piersi pojawiła się tylko rano, ale to też ma swoje wytłumaczenie ponoć najwyższe stężenie tego hormonu jest w godzinach porannych.
A ciąża hoho bo przy nadmiarze tego hormonu zaburzona jest owulacja.

reklama
Pewnie MAJA,będzie dobrze.Ileż ja się tu naczekałam na Ciebie.
A u mnie to tak jak pisałam, wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Przy nadmiarze tego hormonu, zaczyna się produkować mleko, tyje się, kręci się w głowie, cykle przedłużają się nawet do 33 dni.
Narazie ta wydzielina z piersi pojawiła się tylko rano, ale to też ma swoje wytłumaczenie ponoć najwyższe stężenie tego hormonu jest w godzinach porannych.
A ciąża hoho bo przy nadmiarze tego hormonu zaburzona jest owulacja.
hej dziewczynki a ja nie dowierzam dOPIERO SIE OBUDZILAM MASAKRA JAKAS MOZE NA FASOLKE TAK SPIE HEHEH nien ozarcik ale to normalnie jakas paranojav tak wstac:p:p:p:p:p:p moja mala tez dopieor sie obudzila a zasnelm o godzinie 23

Soso zazdroszczę tego spania!!!!!

Agniesia a wiesz, że na innym wątku jedna dziewczyna też miała taki wyciek z piersi? Ale jednak jest w ciąży - 4 tydzień. Była u lekarza i na razie wszystko ok. Ty też szybko do lekarza się wybieraj - bo te pozostałe objawy jakby ciążowe mi się wydają...No i dziwne, że wcześniej takiego wycieku nie miałaś nigdy??

To co mam zrobić test jutro? Ja już wariuje dziewczyny, nawet się rano popłakałam przez to. Pierwszy raz tak mam. Ja długo karmiłam córkę bo dwa lata i ponoć później mogą wystąpić problemy z tym hormonem.
Dobrze, że choć mąż zjedzie wcześniej, bo już biedak się martwi jak mu bucze do słuchawki.

Kurcze Agnieszka ja rozumiem te Twoje łzy...Sama taka jestem, ale postaraj się wyciszyć. Zrób jutro test, ale jeśli jeszcze nie kupiłaś to weź ten bobotest o czułości 10 (strumieniowy). I nic się nie załamuj proszę! A o córeczkę jak długo się staraliście? I co lekarz mówił na ostatniej wizycie? Bo mi lekarz zawsze mówił, że mam piękne pęcherzyki i jakoś tak wierzyłam, że kłopotów nie będzie.

Agnieszka.kk trzymam kciuki! Dobrze znam stres przed egzaminami! Ale już niedługo będzie po wszystkim!

reklama
No widzisz moja wizyta ostatnio była dziwna, bo niby była połowa cyklu a ja okres dostałam parę godzin później. Mogło się coś tam pokręcić.lekarz mówił o badaniu hormonów, ale ja zbagatelizowałam no bo jak @ przyszła to mi się wydawało zbędne.
Kupię test bo idę bo Diankę teraz. Narazie znikam.

Do góry