reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Agnieszka27 lepiej za wcześnie nie testować - po co się stresować niepotrzebnie.

Ja dziś kurcze totalnie rozstrojona jestem - od szczęścia po takie nerwy, że szok.

A Maciuś coraz bardziej mi pokazuje, że mu się nie podoba, że na bb siedzę...Rozumiem chłopaka...

reklama
Maja mi lekarz mowil ze jesli wyjda te dwie krechy to nie ma watpliwoci, jest sie w ciazy. Ja wspominam sytuacje z Dianka kiedy dzwonilam bo najpierw nic, pozniej te dwie kreski i zgupialam.
Nic zlego nie powinno sie stac, przeciez tak jak pisalas jestes zdrowa i silna.

Dokładnie agnieszka: jak wyjdą dwie krechy to jesteś w ciąży, no chyba, że szprycujesz się, żeby zajść w ciążę (bierzesz hormony i takie inne dopalcze) bo niby skąd w organiźmie hormon HCG? On pojawia się tylko jak jesteś w ciąży.
A mi się chyba mięso popsuło w lodówce. I tak nie miałam ochoty na kurczaka... Zrobię sobie kompot i zjem z makaronem... Kombinacje wieloelementowe u mnie odchodzą dziś hehe :-D
maja Wiki też czasami daje do zrozumienia, że on też jest w domu i potrzebuje uwagi... A to zabawki mi przynosi żebym się z nim pobawiła, a to kombinuje coś w kuchni...
A dziś Wiki przetestował przemakalność butów na zimę! U nas od rana pada a mały mi po kałużach zapitalał... Zobaczymy czy nie popękają, bo dał im w kość dziś hehe :-D

Dziewczyny dziś ciągle o sobie, teraz cała w nerwach jestem - aż się trzęsę. Plamienie mi się wzmaga jak na @. Brzuch boli. Zadzwoniłam do lekarza i rejestratorka kazała mi jutro przyjść, powiedziałam co i jak.

Tylko rano jak pójdę będzie moja mama. A ja nie chciałam na razie jej nic mówić. O matko i córko...

Jak ja bym chciała mieć dziewczynkę... Bym jej takie lale kupowała :-D
maja to połóż się i leż! Tyle na razie możesz zrobić...

Super, kazda dziewczynka musi miec szmaciana Zuzie a jak one jeszcze spiewaja to fuul na wypasie.
Garaze tez super, szkoda ze moj chrzesniak ma bo bym mu kupila cos takiego. Ja sie nie wyglupiam z prezentami bo mam duzo dzieci w rodzinie a chrzesniakow mamy juz 5cioro. Zreszta na poczatku sie wyglupialam, kupywalam nawet sprzety na akumulatory ale zobaczylam ze moje dziecko dostaje duzo skromniejsze prezenty wiec sie nie wychylam/wygupiam.

reklama
No Agnieszka to tak samo jak u mnie. Wiki dostaje zabawki, które są nie dla niego i zaraz się rozwalają więc i ja takie zaczęłam kupować! Wolę Wikiemu kupić coś lepszego, czym pobawi się tak na serio a nie tamtym dawać. Też mamę poprosiłam, żeby złożyła się z moją siostrą (Wikiego chrzestną) i kupiły coś porządniejszego dla małego no i coś tam kupiły lepszego.

Do góry