agnieszka 27
Fanka BB :)
soso głowa do góry!!!!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnieszka.kk trzymam kciuki za rozmowę w agencji!
soso kobieto ja chyba wspominałam już o swojej cerze w tej ciąży. Normalnie masakra! Do lustra nie patrzyłam przez jakieś 2 tygodnie, bo co chwila to syfek się pojawiał! A z Wikim ani jednego nie było... Teraz trochę poznikały i mam nadzieję, że nie wrócą.
maja ja też bym chciała coś czarnego urodzić Wiki blondyn we mnie to może drugie w tatusia pójdzie... Przy porodzie z Wikim położna powiedziała w którymś momencie: Ooo jest blondynek! Jak teraz powie tak samo to maluszek niech wraca i się farbuje na czarno hehe
A ja przed chwilą kupiłam już na święta dla dzieciaków prezenty, żeby później nie latać i nie szukać. Znikam na chwilę, bo muszę jeszcze iść do banku.
ne stresuj sie ochana to tylko napewno plamienie ja tak ialam z corka myslalam ze tomalp ale tylko plamiene mowie ic nie masz co sie martwic kreseczki sa wiec jest dobrze kochanaDziewczyny wpuszczę teraz mamę na naszą klasę, bo od rana siedzi z Maciusiem się bawi, podczas kiedy ja po bb buszuję.
Byłam w kiblu - i ten brązowy śluz co się wczoraj zaczął jest znowu i chyba większy. I nerwa mam.
A to feler westchnął seler....
soso mocno Cie przytulam