reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Ja też dziś się od laptopa oderwać nie mogę...

Soso - powiem tak: miesiąc temu kiedy nie byłam w ciąży miałam większe objawy niż teraz - spodnie za ciasne się zrobiły, wzdęcia miałam, mdłości, ból brzucha przez 2 tygodnie.
Teraz tylko spuchnięte i lekko bolące cycki, trochę bóle brzucha, plamienie no i dwie kreski na teście.

A syfki to ja zawsze jakieś tam mam, bo zestresowana dziewczyna jestem, która je dużo słodyczy :) Także pod tym względem to nic innego nie ma.

Agnieszka27 wątek lipiec ma już 5 stron, więc chyba będę na bieżąco podczytywać, bo kiepska w nadrabianiu jestem :))) A z Wami to już się znam, więc będziemy od razu wiedziały o co chodzi :)) Nie trzeba będzie już się zapoznawać :))

Agnieszka.kk trzymam kciuki za rozmowę w agencji!
soso kobieto ja chyba wspominałam już o swojej cerze w tej ciąży. Normalnie masakra! Do lustra nie patrzyłam przez jakieś 2 tygodnie, bo co chwila to syfek się pojawiał! A z Wikim ani jednego nie było... Teraz trochę poznikały i mam nadzieję, że nie wrócą.
maja ja też bym chciała coś czarnego urodzić :-D Wiki blondyn we mnie to może drugie w tatusia pójdzie... Przy porodzie z Wikim położna powiedziała w którymś momencie: Ooo jest blondynek! Jak teraz powie tak samo to maluszek niech wraca i się farbuje na czarno hehe :-D
A ja przed chwilą kupiłam już na święta dla dzieciaków prezenty, żeby później nie latać i nie szukać. Znikam na chwilę, bo muszę jeszcze iść do banku.

Agnieszka.kk trzymam kciuki za rozmowę w agencji!
soso kobieto ja chyba wspominałam już o swojej cerze w tej ciąży. Normalnie masakra! Do lustra nie patrzyłam przez jakieś 2 tygodnie, bo co chwila to syfek się pojawiał! A z Wikim ani jednego nie było... Teraz trochę poznikały i mam nadzieję, że nie wrócą.
maja ja też bym chciała coś czarnego urodzić :-D Wiki blondyn we mnie to może drugie w tatusia pójdzie... Przy porodzie z Wikim położna powiedziała w którymś momencie: Ooo jest blondynek! Jak teraz powie tak samo to maluszek niech wraca i się farbuje na czarno hehe :-D
A ja przed chwilą kupiłam już na święta dla dzieciaków prezenty, żeby później nie latać i nie szukać. Znikam na chwilę, bo muszę jeszcze iść do banku.

aj ja glupia zrobilam drugi tescik lipa jestem4 dni przed @ iwiem ze nei ma szans bo z moj corka przed wychodzil ja sie nie zalamuje kobietki nie udalo sie nie udalo nic ne zrobie mysle ze odstawie starania ale bede z wami sedziala:p

jak mi se uda to sie uda ale starac se juz nei bede bo to 9 cykl i mam poprostu dosyc juz miesiac temu powidzialam sobie ze jak teraz m isie nie uda to daje sobe na luzik wiec tak robie maju dbaj o siebie kochana

Dziewczyny wpuszczę teraz mamę na naszą klasę, bo od rana siedzi z Maciusiem się bawi, podczas kiedy ja po bb buszuję.

Byłam w kiblu - i ten brązowy śluz co się wczoraj zaczął jest znowu i chyba większy. I nerwa mam.

A to feler westchnął seler....

Dziewczyny wpuszczę teraz mamę na naszą klasę, bo od rana siedzi z Maciusiem się bawi, podczas kiedy ja po bb buszuję.

Byłam w kiblu - i ten brązowy śluz co się wczoraj zaczął jest znowu i chyba większy. I nerwa mam.

A to feler westchnął seler....
ne stresuj sie ochana to tylko napewno plamienie ja tak ialam z corka myslalam ze tomalp ale tylko plamiene mowie ic nie masz co sie martwic kreseczki sa wiec jest dobrze kochana:)

reklama
Soso ja uważam, że wciąż nic nie jest przesądzone - ale skoro starasz się już 8 cykli to koniecznie powinnaś iść do lekarza. Jak tam u Ciebie z lekarzami?

Do góry