reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

A u mnie się sytuacja wyjaśniła tzn ból brzucha, wiem skąd, posiedziałam na tronie:sorry2:, chyba mi coś zaszkodziło:baffled:, nawet mnie mdli :baffled:ech
Atrakcje jak tralala :baffled:

reklama
Soso ja uważam, że wciąż nic nie jest przesądzone - ale skoro starasz się już 8 cykli to koniecznie powinnaś iść do lekarza. Jak tam u Ciebie z lekarzami?
jak bede jechal NA swieta do polski to pojde do lekarzaaaa i sie dowiem wszystkiego co musze zrobic by bylo lepej ale tylko mne dzwi jdna rzecz moje piersi ne mieszcza mi sie w staniki ktore zawsze se miescly ciagle chodze i je proboje usadoc wogule przytylam a to moze dlatego ze zbieram zapasyjak mis jogina zime a ty kochana o siebie dbaj ciesze sie naprawde mycha ze ci sie udaloooooooooo ja moze zmiene swoje plany pojde do pracy skoro nie posiedzie kolejnego rok uw domk uto lepej sie wziasc za cos jutro ide dzownic bo mam 3 wizytowki gdzie potrzebuja do pracy :)

agusa 3 mam kciuki bardzo mocnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo za cebie czekamy do 8 meg u ciebie tez:)

Soso wizyta u lekarza na pewno Ci się przyda tak czy siak. No i czekaj z tym testem do 8 :)) albo jeszcze ze dwa dni dłużej. Trzymam kciuki!

Agnieszka27
- a miało Ci co zaszkodzić??? Co jadłaś??? Bo wiesz ja to inaczej interpretuję, ale nie chcę Cię nakręcać :)))

Maja ale, ze jak? Slyszalam, ze zaparcia to objawami sa a w druga strone tez?:sorry2:
Nie wiem czy cos zjadlam, jem teraz jak by mi mieli jutro zabrac lodowke, moze cos mi tam nie podpasowalo.

No agnieszka w drugą stronę też objaw! :-D Z doświadczenia potwierdzam...:baffled:
A ja dodatkowych kilogramów pozbędę się w kwietniu albo w maju... Ale za to jakie piękne będą te kilogramy i jak szybko zrzucone :-D

Agnieszka27 - ale zaparcia to chyba nie tak na początku? A skoro Cię mdli to dość mi się z czymś innym kojarzy :)) Ale oczywiście nie chcę zapeszać - tylko kciuki mocniej zaciskam :))

reklama
Zobaczymy, dzisiejsza atmosfera, sytuacja z Maja nastawia optymistycznie. Jeszcze troszke i sie okaze, choc nie ukrywam, ze mam wielka ochote kupic test ale STOP

Do góry