agnieszka 27
Fanka BB :)
A u mnie się sytuacja wyjaśniła tzn ból brzucha, wiem skąd, posiedziałam na tronie, chyba mi coś zaszkodziło, nawet mnie mdli ech
Atrakcje jak tralala
Atrakcje jak tralala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak bede jechal NA swieta do polski to pojde do lekarzaaaa i sie dowiem wszystkiego co musze zrobic by bylo lepej ale tylko mne dzwi jdna rzecz moje piersi ne mieszcza mi sie w staniki ktore zawsze se miescly ciagle chodze i je proboje usadoc wogule przytylam a to moze dlatego ze zbieram zapasyjak mis jogina zime a ty kochana o siebie dbaj ciesze sie naprawde mycha ze ci sie udaloooooooooo ja moze zmiene swoje plany pojde do pracy skoro nie posiedzie kolejnego rok uw domk uto lepej sie wziasc za cos jutro ide dzownic bo mam 3 wizytowki gdzie potrzebuja do pracySoso ja uważam, że wciąż nic nie jest przesądzone - ale skoro starasz się już 8 cykli to koniecznie powinnaś iść do lekarza. Jak tam u Ciebie z lekarzami?
OOO masz