agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Klaudusia to powodzenia kochana)
Ja na razie spadam...
Ja na razie spadam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i lipa zrobilam i nic ah nawet nie robe 8mego bo wiem ze nic z tego ne bedzie wiec tlko zostalas nam ty maju brzuch dalej boli zmeczona wiec czekam na malpe teraz dam sobi spokoj ze starankami jak wyjdzie to wyjdze jak nie to niewitam sie
widze, ze produkcja tutaj ruszyla ja mam tak zajęty czas, ze szok. Młody cos ma bóle brzuszka i chce byc noszony. Nie pamietam kiedy ostatnio prasowałam, moje kwiatki wołają o pomstę do Boga. Na BB coraz mniej czasu jak M w pracy
Soso, Lil trzymam mocno kciuki
Agnieszka pytalam o ta postać ponieważ od mojego M kolega ma synka, dla którego moj M jest chrzestnym i on uwielia tąpostać i chce maskotkę jego a ja w bajkach nie jestem na bieżąco
Klaudusia moczu nie utrzymałam - więc testu nie robię. Nie wiem może jutro. Ale pewnie nie, bo będę chciała się wyspać. Dziś na spacerze zasypiałam na stojąco. Kurcze byle do wiosny - bo w zimę to się pewnie zamienię w niedźwiedzia.....Gdybym chodziła do pracy to byłaby jakaś adrenalina i to by mnie budziło, a siedzenie w domu gdy szaro buro i ponuro usypia!! AA jak będziesz się bronić to też chcę trzymać kciuki ))
Agnieszka.kk chętnie też bym Ci Maciusia podesłała )) Nie nudziłabyś się na pewno ) Albo Maciusia bym z tatą zostawiła i sama bym do Ciebie się wysłała )
Soso nie wszystko przesądzone - mi się wydaje, że jak termin @ masz na 8 to jednak za wcześnie teraz na test. Poczekaj na spokojnie do terminu @ i się nie denerwuj. Więc ciągle jesteś na świeczniku ) No i jest jeszcze Agnieszka27!!!
Hej Ania! A Ty się starasz? Bo mi się już wszystko myli.....
Soso głowa do góry i na razie nie nakręcaj się w żadną stronę...Żołądek może z nerwów Cię boli??? Ja dziś najadłam się smażonej cebuli i też mnie żołądek boli ( Jeszcze tyle do zrobienia dziś a mi się już nic nie chce. Hehe Ty się nakręcasz a ja marudzę ))
Za to Klaudusia w super nastroju ostatnio!!!!!!!