reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
witam sie
widze, ze produkcja tutaj ruszyla :) ja mam tak zajęty czas, ze szok. Młody cos ma bóle brzuszka i chce byc noszony. Nie pamietam kiedy ostatnio prasowałam, moje kwiatki wołają o pomstę do Boga. Na BB coraz mniej czasu jak M w pracy :(

Soso, Lil trzymam mocno kciuki
Agnieszka pytalam o ta postać ponieważ od mojego M kolega ma synka, dla którego moj M jest chrzestnym i on uwielia tąpostać i chce maskotkę jego a ja w bajkach nie jestem na bieżąco :p

witam sie
widze, ze produkcja tutaj ruszyla :) ja mam tak zajęty czas, ze szok. Młody cos ma bóle brzuszka i chce byc noszony. Nie pamietam kiedy ostatnio prasowałam, moje kwiatki wołają o pomstę do Boga. Na BB coraz mniej czasu jak M w pracy :(

Soso, Lil trzymam mocno kciuki
Agnieszka pytalam o ta postać ponieważ od mojego M kolega ma synka, dla którego moj M jest chrzestnym i on uwielia tąpostać i chce maskotkę jego a ja w bajkach nie jestem na bieżąco :p
no i lipa zrobilam i nic ah nawet nie robe 8mego bo wiem ze nic z tego ne bedzie wiec tlko zostalas nam ty maju brzuch dalej boli zmeczona wiec czekam na malpe teraz dam sobi spokoj ze starankami jak wyjdzie to wyjdze jak nie to nie

mialyscie racje tylko sie nakrecalm nie potrzebnie de do lekarza jak bede w Polsce by zobaczy co jest ze mna nie tak bo juz 8 cykli teraz ten 9 nic ehhhhh

mam jeszcze jeden test zostawe go na kiedys

Ostatnia edycja:
Klaudusia moczu nie utrzymałam - więc testu nie robię. Nie wiem może jutro. Ale pewnie nie, bo będę chciała się wyspać. Dziś na spacerze zasypiałam na stojąco. Kurcze byle do wiosny - bo w zimę to się pewnie zamienię w niedźwiedzia.....Gdybym chodziła do pracy to byłaby jakaś adrenalina i to by mnie budziło, a siedzenie w domu gdy szaro buro i ponuro usypia!! AA jak będziesz się bronić to też chcę trzymać kciuki :)))

Agnieszka.kk chętnie też bym Ci Maciusia podesłała :))) Nie nudziłabyś się na pewno :)) Albo Maciusia bym z tatą zostawiła i sama bym do Ciebie się wysłała :))

Soso nie wszystko przesądzone - mi się wydaje, że jak termin @ masz na 8 to jednak za wcześnie teraz na test. Poczekaj na spokojnie do terminu @ i się nie denerwuj. Więc ciągle jesteś na świeczniku :)) No i jest jeszcze Agnieszka27!!!

Hej Ania! A Ty się starasz? Bo mi się już wszystko myli.....

maja jesteś cierpliwa to poczekasz do końca tygodnia. Co będzie to będzie!!!! A mi pasuje siedzenie w domu! :-D Miałam powoli dość tej adrenaliny w pracy i jeszcze jakbym trafiła na zgrany zespół i uczciwy to by może w miarę było OK, ale jak oni robili coś za moimi plecami to nie było fajne! Ja ich trochę rozumiałam, bo oni pracują ponad rok ze sobą a tu przychodzi gówniara i jeszcze będzie im rozkazywać! Na początku nie miałam lekko, ale też źle nie było, bo w firmie pracuję już ponad 4 lata więc pare osób się znało :-) (np. prezesa i kierowników)
agnieszka a masz w okolicy zamki? Bo bym sobie pozwiedzała... Podobno piękne są te angielskie zamczyska :-D Maja pakuj się i na weekend ruszamy!!! :-D
soso poczekaj spokojnie do @... może jeszcze po prostu za wcześnie!!!
A Ania się stara z czego pamiętam :tak: Właśnie dziś o niej myślałam co się z nią dzieje.... i aldi.30 dawno się nie odzywała... i halinka...
mąż obiecał mi dziś pizzę... ciekawe czy nie zapomni... niedługo powinien przyjechać :tak:

Ostatnia edycja:
Klaudusia moczu nie utrzymałam - więc testu nie robię. Nie wiem może jutro. Ale pewnie nie, bo będę chciała się wyspać. Dziś na spacerze zasypiałam na stojąco. Kurcze byle do wiosny - bo w zimę to się pewnie zamienię w niedźwiedzia.....Gdybym chodziła do pracy to byłaby jakaś adrenalina i to by mnie budziło, a siedzenie w domu gdy szaro buro i ponuro usypia!! AA jak będziesz się bronić to też chcę trzymać kciuki :)))

Agnieszka.kk chętnie też bym Ci Maciusia podesłała :))) Nie nudziłabyś się na pewno :)) Albo Maciusia bym z tatą zostawiła i sama bym do Ciebie się wysłała :))

Soso nie wszystko przesądzone - mi się wydaje, że jak termin @ masz na 8 to jednak za wcześnie teraz na test. Poczekaj na spokojnie do terminu @ i się nie denerwuj. Więc ciągle jesteś na świeczniku :)) No i jest jeszcze Agnieszka27!!!

Hej Ania! A Ty się starasz? Bo mi się już wszystko myli.....

mmoze masz race kochana ale juz bardziej mysle o mapie niz o cazy bo po co sie nakrecac ciaze juz sobiewyblamteraz byle do 8 mego bedzie jak bedzie :) zalamywac bo ne ma czym :):):):

moze tak ma byc
tylko mnie zastanawa ten bol brzusia bo go sobien ie uroilam teraz tez napinidzla zaladek duzo dziewczynv skarzy se na bol zaladka we wczesniej ciazy a buuuummmm sama sobie przylozylam bo znowu sie rozpedzlam sama hehe z nakrecanem

Soso głowa do góry i na razie nie nakręcaj się w żadną stronę...Żołądek może z nerwów Cię boli??? Ja dziś najadłam się smażonej cebuli i też mnie żołądek boli :(( Jeszcze tyle do zrobienia dziś a mi się już nic nie chce. Hehe Ty się nakręcasz a ja marudzę :)))

Za to Klaudusia w super nastroju ostatnio!!!!!!!

reklama
Soso głowa do góry i na razie nie nakręcaj się w żadną stronę...Żołądek może z nerwów Cię boli??? Ja dziś najadłam się smażonej cebuli i też mnie żołądek boli :(( Jeszcze tyle do zrobienia dziś a mi się już nic nie chce. Hehe Ty się nakręcasz a ja marudzę :)))

Za to Klaudusia w super nastroju ostatnio!!!!!!!

nie no a sie ksupiam tylko na was juz kochane na siebie juz nie patrze:)
przysiegam ze nawet przez chwil nie chce myslec o tym czy mi sie udalo czy nie :p::p:p
obiecuje wam ze przez kolejne 6 dninic nie wspomne o objawach ani o tym co czuje ani moich watplwosciach co do mnie :p obecje a jak wspomne to mnie wywalcie:p

hmm nie wem co tu robic nudnaow dzis mi troche a wiecie ile sie nastalam w aptece yslalam ze mnie cos szczeli u mnie apteka jest na numrki berzesz numerek i czekasz a ja bylam taka zmulona milam nr 641 i przelecal i muialam wziasc drugi 651 ale mnie wnerwla moja glupota i jak goraca tam a ja nie uczesana nie umaloana jedna babka cos mnie komentowala myslalam ze jej wyje... przepraszam za slownictwo ale gowniara z mama byla i tylko dlatego miala szczescie bo bym jej powiedziala co o niej mysle

narazie lece troche polezec bo naprawde zmeczona jestem to przed wczorajsza meke z tym zatruciem bede pozniej to was ponadrabiam mam nadzieje ze bede mala co :p

Ostatnia edycja:
Do góry