reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
soso my śpimy osobno, niestety, ja z córeczką, mąż sam:-(
Myślę, że to już niedługo się zmieni.
A jeśli chodzi o przytulanie to chyba ja jestem większym pieszczochem niż mężuś:tak:;-)

soso my śpimy osobno, niestety, ja z córeczką, mąż sam:-(
Myślę, że to już niedługo się zmieni.
A jeśli chodzi o przytulanie to chyba ja jestem większym pieszczochem niż mężuś:tak:;-)
a to czemu takie ulozenie czemu nie spiz z mezem :eek::eek:

agusiu milej pracyyyyyy :p
ja to nnie jestem pieszczch mnie to wkurza jak mnie ciagle cmoka bo nie mam tlenu wieszz ze bez niego nie moge wyjsc na zewnatrz bo dostaje szalu bo moze ktos przypadkiem n mnie popatrzec:p:p:p:p:p

a jaci powie ze cos czuej ze te kg to na ciaze bo nawet buzke am puciusiowata jak niemowlak ahahahahahahaha stanelam przed lustrem i zaczelam sie smiac ze swoic policzkow jai prosiaczek
ze mnie:p ale ja robie bledy mam dyleksj denerwuj mnie to przestawiam literki

a tak na marginesie gdzie jest oj zawsze przychodzil na przerwach a teraz tu lipa nie ma go hm......

Ostatnia edycja:
soso nie przejmuj się daje radę odczytać;-):-D
Jak była malutka spaliśmy razem w trójkę, teraz zrobiło się niewygodnie i ciasno, męża bolał kręgosłup a i ja się nie wysypiałam. Niedługo mała będzie miała swoje łóżko, myślę , że to będzie przełom i zacznie spać sama tak tu przynajmniej dziewczyny pisały.
Zazdrość rzeczą ludzką dopóki w ramach rozsądku to ok. Miło czasem wiedzieć że ktoś ma zazdrostki, ponoć "nie ma miłości bez zazdrości" :-D

soso nie przejmuj się daje radę odczytać;-):-D
Jak była malutka spaliśmy razem w trójkę, teraz zrobiło się niewygodnie i ciasno, męża bolał kręgosłup a i ja się nie wysypiałam. Niedługo mała będzie miała swoje łóżko, myślę , że to będzie przełom i zacznie spać sama tak tu przynajmniej dziewczyny pisały.
Zazdrość rzeczą ludzką dopóki w ramach rozsądku to ok. Miło czasem wiedzieć że ktoś ma zazdrostki, ponoć "nie ma miłości bez zazdrości" :-D
no niby masz racje a moj wlasnie przyszedl i mnei rozsmieszyl dzis w pracy graja w pilke nozna co to za praca bo jakis dzien sportu ma wasnie przyszed sie przebrac o malo z butow nie wyskoczylam hahaahahahahahhahahahahahaahahaha:confused2::confused2::confused2::confused2: czasem mi sie wydaje ze ja sie nie nadaje do zycia z facetem ehhh

Ostatnia edycja:
witam sie
dawno mnie nie bylo, ale miałam maly sajgonik z synkiem. Dzisiaj spi wiec mam chwilkę:)
ale tylko się porzywitam i zmykam obiad robic :) coby zdążyc jak M przyjdzie z pracy:)

No jeszcze jak im za tą grę płacą to ja się przeprowadzam:-D
Uciekam moja droga u nas dziś naprawdę pięknie :-D żyć się chce no i te moje chęci do działania :-D:-D:-D muszę je wykorzystać
Buziaki do później:-)

No jeszcze jak im za tą grę płacą to ja się przeprowadzam:-D
Uciekam moja droga u nas dziś naprawdę pięknie :-D żyć się chce no i te moje chęci do działania :-D:-D:-D muszę je wykorzystać
Buziaki do później:-)

to lec kochana korzystaj z dna u nas pochmurnoooo jakos i wgule smutno ahhh byle by ten dzien sie skonczyl dziekje kochan ze jestescie tutaj czlowiek moze zapomniec o wszystkim bbuziakii o witam cie pajkaa slicznego masz tego syka widze ze jestes swierzo upieczona mamusia gratulajce ja sie staram juz o drugie po twoim suwaczku stwierdzam ze za 10 miesiecy ty tez chcesz drugiego bobo:p

a co do tej gry to laca mu za to tu w holandii t jakas paranoja widzeeeeee

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry