reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

maja wystarczy jedna tabletka jak łapie mnie zgaga i przechodzi jak ręką odjął. A jakbyś była w ciąży to który tydzień? Bo może to są takie plamienia ciążowe nic nie znaczące... Ja takie miałam a za tydzień bodajże (w dzień planowanej @) też były. Trwały 1 dzień i było ich mało.

maja nona jedym wozku lecimy hehehe ae mowie wam powaznie moze zaczynam marudazic ale ten bol mnie denerwuje;/;;/ kochana tutaj mozesz sie nakrecac heehe po to te forumjest kazda sie nakreca moze to nakrecanie wkoncu przyniesie skutkiii ja to znosze bo wkoncu jade na tym samym woku co ty ale by bylo smiesznie jak we trzy okazalo sie ze jestesmy zafasolkowane podone terminy prou heheheheh

reklama
Klaudusia to mi nieźle zareklamowałaś to RENNIE, choć oczywiście współczuje Ci tych dolegliwości...

Soso dzięki za posta - podniosłaś mnie na duchu :))

Odkurzanie przyniosło pozytywny efekt, w domku jest w miarę czysto i ja się wyciszyłam, więc piszę Wam jak jest czarno na białym u mnie - bez wkręcania.

Więc od rana złe samopoczucie na maksa, brak siły (od paru dni), do wczoraj zero objawów, a od rana dziś bolesność podbrzusza (delikatna) jak na @ - więc wydawało mi się, że zaczęło się plamienie, ale chyba jednak się nie zaczęło - to chyba był fałszywy alarm, może po prostu siusiu ciemniejsze było...Ale po tym, co przeżyłam miesiąc temu to ja już sama nie wiem, co mam teraz myśleć. Boli mnie po prostu brzuch, źle się czuję, jestem spięta i nerwowa - więc to typowe dla mnie objawy przed @. No i chyba jednak ta @ przyjdzie.

Hej dziewczyny!! Jak Was nadrobić???

Agnieszka.kk znowu się minęłyśmy! Ja z ranka jestem akurat na spacerku z Maciusiem. Ale fajnie, żeś taka szczupła :)) Marzenie każdej dziewczyny! A stara to chyba nie jesteś!!!! Ja się nie czuję staro, choć może powinnam :)))

Soso - kilogramy zawsze można zgubić, a przy dwójce dzieci to podobno łatwizna! Trzymam kciuki!!!! Najważniejsze, że jesteś wesołą dziewczyną!

Klaudusia Ty stąd nie uciekaj nawet jak już urodzisz :)) Potrzebuję Twoich postów :)))

Pajkaa witaj i pisz więcej! Ja mam ciągle sajgon z Maćkiem... :)))

IZKKAAAAAAAA - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!! Ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zostań tutaj z nami i pisz co i jak!!!!!!!! SUUUUPER!!!!!! Miałaś dobre wyczucie!!!!!!!

Agnieszka27 - trzymam kciuki, żeby u Ciebie @ nie przyszła :))) Pocieszyłaś mnie, że śpisz osobno z mężem - bo ja właśnie też tak teraz robię ze względu na życzenie Maciusia, żeby spać ze mną...Gotowa byłam się tym faktem załamać, ale chyba jakoś to zaakceptuję, bo wiem, że nie jestem sama :))) Ależ Ci zazdroszczę tej energii!!!!!! Nie oddałabyś mi trochę? Albo może byś mnie odwiedziła??? Przydałaby się pomoc w porządkach!!!!

Ja energii nie mam za grosz!!!! Już marudzę któryś dzień, ale naprawdę sił nie mam wcale. Ta pogoda mnie wykończy....Nic mi się nie chce...Dlatego tak dziś spanikowałam, że to @, bo tak właśnie na @ się czuję - ale tak naprawdę to już nie wiem teraz czy ja to plamienie widziałam czy tylko mnie zamgliło z wyczerpania. Wyjaśni się do jutra chyba. Ale już nie mogę się doczekać, żeby było po @, bo ledwo jedną jakoś ścierpiałam to już mnie druga atakuje...

Buziaki...

postaram się postaram chociaż jest cieżko jak mój smyk marydny przez caly dzien :(

co do zgagi w ciaży powiem Wam, ze ja miałam przez 9 miesięcy zgagę nie pomagalo prawie nic jedyne co to wcinałam jogurty naturalne bo to neutralizowało zgagę :) także polecam a wypróbowałam dosłownie wszystko:)

To jak @ nie przyszła to może jednak te plamienia? Teraz to już możesz się nakręcać, bo jak tam coś jest to już zostanie. Gorzej jakbyś w czasie owulki się nakręcała i myślała...

Ja już mogę dostać @ byle tylko nastrój się polepszył :) Teraz będę się na lepszy nastrój nakręcać - jak się nakręcać to pozytywnie - idę do piekarni po świeży chlebek - będę później!

Klaudusia - właśnie mi przypomniałaś, że z tego wszystkiego dziś nie umyłam rano zębów Maciusiowi.

Pilnuję, żeby miał myte rano po śniadaniu i koniecznie po wieczornym mleczku. I oczywiście my mu myjemy - bo sam to jedynie gryzie szczoteczkę. Był czas kiedy cały czas płakał podczas mycia - ale to dla mnie bardzo ważna kwestia i nie odpuszczałam. Teraz jak się go czymś zajmie to nie ryczy podczas mycia - ale trwa to krótko dość - na pewno nie 3 minuty :)) No i minus jest taki, że on nie płucze zębów po myciu, tylko to mu wszystko w buzi zostaje.

A jak jest z Wiktorkiem?

reklama
Do góry