reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
soso no co? będziemy dumnie pokazywać swoje wielkie brzuszki:-D:-D:-D
No to choć kiedyś nie miałaś problemów z wagą ja muszę się kontrolować całe życie:wściekła/y:

aga Ty szczęściaro, nie próbuj tu narzekać w ciąży będziesz mogła paradować w kieckach takich jak Klaudusia;-)
Ja tam aż tak bardzo sylwetką się nie przejmuje, uważam, że jak kobieta zadbana to nawet te dodatkowe kilogramy są mniej widoczne.

soso no co? będziemy dumnie pokazywać swoje wielkie brzuszki:-D:-D:-D
No to choć kiedyś nie miałaś problemów z wagą ja muszę się kontrolować całe życie:wściekła/y:

aga Ty szczęściaro, nie próbuj tu narzekać w ciąży będziesz mogła paradować w kieckach takich jak Klaudusia;-)
Ja tam aż tak bardzo sylwetką się nie przejmuje, uważam, że jak kobieta zadbana to nawet te dodatkowe kilogramy są mniej widoczne.

no tu masz racje jak zadbana to i piekna lecz ja zawsze bylam pesymistycznie nastawiona do swje sylwetki przed ciaza piekne 54 kg w ciazy 80 a teraz hmm moze z 72 a przed miesiacem 68 <Wow>4 kg na plusie

Ja już moje drogie mam w posiadaniu masażer na zbicie boczków, mąż zamówił matę masującą, więc jeśli nie będę w ciąży wytrzepie tłuszczyk:tak::-D

Ja już moje drogie mam w posiadaniu masażer na zbicie boczków, mąż zamówił matę masującą, więc jeśli nie będę w ciąży wytrzepie tłuszczyk:tak::-D
dziekuje kochane umiecie czlowiekowi poprawc humorek naprawde macie racje moze az takzle nie jest kazda kobieta ma cos czego nie lubi w swoim ciele njwaziejsze ze jest ktos kt lui se tlic do tego cialka a propo tulenia moj to spi przyklejony jak lep na muchy oboetnie czy sie ze mna pozre czy nie zawsze psi przyklejony hehehehehehe

reklama

hehe :-D:-D

Agnieszka pewnie że są kebaby :tak:
soso widzisz super ze humorek się poprawił :)

Fajnie się rozmawia ale czas uciekać przygotować się do pracy.
Jeszcze małego muszę zaprowadzić do przedszkola a później do roboty :-D
Życzę wam miłych pogaduszek i miłego dnia :tak:

Do góry