reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Oj dziewczyny, nadal jestem w szoku, mój P. ogromnie szczęśliwy, ale do Niego raczej to nie dociera bardziej niż do mnie!

a czy ja wiem czy lipiec, już nie pamiętam jak się to liczyło ale wg suwaczków łapię się na czerwiec:D

gratki ochana widzisz bylas niecierpliwa i sie oplacilooooooooooooooooooooooo
powedz mialas jakeis objawy??

co do mojego temrinu @to dopiro 8 listopad wiec rozie to bedzieeeeeee

a kalafior dostaneee a wiesz ze o kapute nigdy nie pytalm heheheheeheheh

he agusiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu27 witam cie no poboelwa ale i przestaje na zmiane

reklama
Klaudusia to złośliwie jak na przyszły rok to albo z brzuchem albo zaraz po porodzie. Ja załapałam się na weselicho trzy dni przed cesarka;-) Na weselu to spokojnie jadłam tylko, ale na poprawinach to już potańcowałam i to jeszcze "lambado" nie wiem czy znasz tę zabawę:-)
Mówisz, że może to jakiś sygnał, zobaczymy a nóż znów będę witać dziciatko w lipcu.Ja też jestem z lipca.
Aga to dni Ci lecą jak z bata strzelił, rano obowiązki domowe, później praca, bidulka życie w biegu.

agnieszka.kk - 23 września, ale w sierpniu odstawiłam tabletki dopiero, więc trudno powiedzieć jak to z prawidłowością cyklu jest, najpewniej będzie określić termin z USG, a jutro chyba pójdę zrobić badania krwi i tak mniej więcej określą który to tc:)
soso - od kilku dni mdłości, kluchę w gardle i zgagę, zmęczona i senna, piersi obolałe i brzuchol jakiś taki "dziwny" jakby pełny:D

Co do zgagi, to przy Karolu też miałam od samego początku ciąży, no i spałam 24h na dobę przez pierwsze kilka tygodni. Ale i tam myślałam, że to zbyt piękne aby prawdziwe było! A jednak:D

agnieszka.kk - 23 września, ale w sierpniu odstawiłam tabletki dopiero, więc trudno powiedzieć jak to z prawidłowością cyklu jest, najpewniej będzie określić termin z USG, a jutro chyba pójdę zrobić badania krwi i tak mniej więcej określą który to tc:)
rozumiem:)
Izka to idź na betę i jutro daj znać co i jak:)

rozumiem:)
Izka to idź na betę i jutro daj znać co i jak:)
a mnie deprecha jakas lapi ubralam sie i dopiero teraz zauwazyla ze okropnie przytylam mm takie dupsko ze omalo sie nie poznalam wygladam jak 50 letni baba;//// nie wiem o czego tak tyjeee naprawde nie mam pojecia teraz moze waze z 73 kg przy moim wzroscie t pzestepstwo bo mierze zaledwie 167 a co do pelnego brzucha to tylko to czuje wiec czuje ze w tym miesacu nici a tak powaznie mam problem w co sie ubrac b wszedzie sadlo wylatuje :(

soso nie martw się teraz zimno, więc się brzuch schowa pod gruby sweter:-D:-D:-D
Ja też przytyłam ostatnio i nawet dziś coś próbowałam marudzić w tym temacie, ale mnie mąż na ziemie sprowadził.
A nici kochana to jeszcze możemy powiedzieć jeśli chodzi o ciążę, masz tak jak ja cykle 30 dniowe więc czekaj cierpliwie razem ze mną;-):tak:

reklama
soso nie martw się teraz zimno, więc się brzuch schowa pod gruby sweter:-D:-D:-D
Ja też przytyłam ostatnio i nawet dziś coś próbowałam marudzić w tym temacie, ale mnie mąż na ziemie sprowadził.
A nici kochana to jeszcze możemy powiedzieć jeśli chodzi o ciążę, masz tak jak ja cykle 30 dniowe więc czekaj cierpliwie razem ze mną;-):tak:
czekam kochana czekam ale jezeli udalo mi sie i teraz wygadam jak slon to co bedzie pozniej mowe ci ja zawsze bylam szczupla wec troche mnie dobija ze po mojej coreczce nie moge dobic do mojej popszedniej wagi nie wem moze te kilogramy to ciaza ;/;/ wogule musze wam powiedziec ze moja malpy sa ostatnio naprawde skape a ostatnia nawet teraz pomyslalam ze nie zawierala chyba komorki to aLbo mialam brak owulki albo zaciazylam

kochana wiesz mi sie wydaej ze ty szczuplutka osoba jestes a wiesz ja jestem nieobrazajac nikogo hehe troszke mlodsza od ciebie wiec wogule zalamka z figura boje sie ze jak skoncze 30 co sie ze mna staie aaa koniec narzsekania trza sie wziasc za siebie tak jak mowilam to mjego wia bo gotuje mi te arabska kuchnie i robie si doslownie bombka na choinke aurt pasuje bo da swieta hehe ac moj szczypior jak cholera jaky ktoras go zobaczyla powiedziaalby ze ma z 19 lat a ma 26;/

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry