reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Klaudusia a dużo już przytyłaś?

W pierwszym miesiącu miałam już 2kg do przodu a teraz to pewnie kolejne 2 doszły :baffled: jak nie 3... A to wszystko przez to, że nie wymiotuje, rano tylko mdłości.
Czułam już dwa razy ruchy maluszka. Można je pomylić z ruchami jelit ale ja akurat wiem, że to był maluszek, bo było tak niziutko, że jelit tam na pewno nie ma :tak:

reklama
W pierwszym miesiącu miałam już 2kg do przodu a teraz to pewnie kolejne 2 doszły :baffled: jak nie 3... A to wszystko przez to, że nie wymiotuje, rano tylko mdłości.
Czułam już dwa razy ruchy maluszka. Można je pomylić z ruchami jelit ale ja akurat wiem, że to był maluszek, bo było tak niziutko, że jelit tam na pewno nie ma :tak:

Klaudusia ale superrrrrr :happy2:

Wkleje Wam fotkę jak wyglądam rano. Wieczorem jak siedzę to piersi czuję na brzuchu taki wielki...:baffled:

Załączniki

• P1080923.jpg
    P1080923.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 26
Ja cały czas mam nadzieję na bliźniaki... Baardzo bym chciała... U nas duże prawdopodobieństwo że byłyby jednojajowe, bo z mojej strony mój dziadek z jednego jaja, z męża strony to męża tata i dziadek (ojciec taty) też z jednego jaja :-D

mam cichą ndzieję, że będzie lżej niż z Wikim. O ile będe rodzić sn, bo zaczyna mi się blizna po wyrostku już rozchodzić. Muszę powiedzieć o tym gince jak będę. Na dodatek coś mi uciska nerw kulszowy i jak długo chodzę (nawet po głupie zakupy) to zaraz noga mnie boli i chodzić nie mogę.

reklama
Do góry