reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam dziewczynki
mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do grona mam starających się o drugą pocieche. Mam zamiar starać sie za niecały rok bo od urodzenia synka minęło dopiero 2 miesiace,ale juz bym chciala mieć brzuś :) tak mi tęskno :)

reklama
Pajkaa witaj! Normalne te Twoje odczucia! Ja po pierwszej ciąży jeszcze kilka miesięcy kupowałam gazety dla ciężarnych i zazdrościłam innym kobitkom brzuszka...Od razu chciałam być w kolejnej ciąży. Ale po jakimś czasie to minęło i teraz szczerze mówiąc bardziej doceniam to, że nie mam brzuszka, ładnie schudłam, nie mam żadnych problemów ciążowych - aż się troszkę boję tej drugiej ciąży, ale myślę, że będzie fajnie :) Ale właśnie mi przypomniałaś jak się czułam zaraz po urodzeniu Maciusia :)

Pajkaa witaj! Normalne te Twoje odczucia! Ja po pierwszej ciąży jeszcze kilka miesięcy kupowałam gazety dla ciężarnych i zazdrościłam innym kobitkom brzuszka...Od razu chciałam być w kolejnej ciąży. Ale po jakimś czasie to minęło i teraz szczerze mówiąc bardziej doceniam to, że nie mam brzuszka, ładnie schudłam, nie mam żadnych problemów ciążowych - aż się troszkę boję tej drugiej ciąży, ale myślę, że będzie fajnie :) Ale właśnie mi przypomniałaś jak się czułam zaraz po urodzeniu Maciusia :)

ja mimo ciąży z wielkimi problemami bo czepiało się mnie dosłownie wszystko chcialabym przeżyć to jeszcze raz mimo, ze poród również nie należał do lekkich a wręcz przeciwnie byly problemy to i tak chcę :) jak widzę brzuszki to mi tak troszkę żal mimo, ze kocham mojego szkraba bardzo i ciesze sie, ze jest ze mną :)

Pajkaa doskonale to rozumiem :)))) Siedź tu z nami to będziesz wciąż w ciążowym temacie - może to coś pomoże na Twoją tęsknotę :)))

Witaj Pajka wow powiem Ci, że zaskoczyłaś mnie, ja to o drugim zaczęłam myśleć dopiero teraz.

Maja, ja nie mam się jak przytulić, niestety. Nawet nie wiem czy mąż dziś będzie.
A śpiączki to łapią, łapią zasługa pogody chyba;-)

Agnieszka powiem Ci, ze to chyba kwestia tego, ze o synka staraliśmy się 2 lata intensywnej walki. I jestem świadoma tego, ze i tym razem też tak moze byc.i to jest też chyba kwestia jakie się ma dziecko :) jak kolkowe i płaczliwe to nie chce się słuchać przez jakis czas o drugim. Moj jest taki pośrodku i marudny i aniołek :)

Pajka oczywiście wiele się składa na podjęcie decyzji, ja to też nie bardzo mam na kogo liczyć jeśli chodzi o pomoc przy dziecku.
Wyprowadziłam się w strony męża, rodzice daleko, teściowa masakra, mąż jest kierowcą wraca nocą ech... Nawet się czasami zastanawiam jak ja sobie poradzę z dwójką, mieszkam na dodatek na czwartym piętrze i nie ma windy.
Moja córcia jest rozpieszczona i trzeba jej poświęcać wiele czasu dlatego, teraz jak poszła już do przedszkola zaczeliśmy myśleć o bobasie.

Agnieszka zapomniałam zapytać? Co? Jak? Gdzie? Kiedy? Pisz szybko tu!!!!!!!!:-D
Witam kobietki tak wogóle...

No właśnie ja też zapomniałam zapytać!! Już??? :))) Ale super by było :)))

Klaudusia witaj!

Agnieszka27 kurcze mam nadzieję, że mąż szybko wróci i będzie lepiej!!!

Pajkaa to się rzeczywiście nastarałaś...Ale masz super synka i za drugim razem może być zupełnie inaczej!

Ostatnia edycja:
reklama
Pajkaa potwierdzam! Za drugim razem może być zupełnie inaczej. Tak jak u mnie: z Wiktorkiem dopiero w 6 cyklu się udało a za drugim razem pierwszy strzał był w dziesiątkę!!!

Do góry