reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
czesc kobitki
wybaczcie ze nie zagladam czesto,ale nie wyrabiam; coraz bardziej zmeczona jestem, czasami mdli mnie :baffled: dzisiaj mam smaka i wcielam juz kanapke z czosnkiem pol pomidora zagryzlam gumami rozpuszczalnymi i maz pojechal po frytki i salatke sledziowa :-):-):-) piersi zaczynaja na serio dokuczac czyli wszystko w normie hihhihi
trzymam za was kciuki :tak:

Tak Gwiazdeczko powinnam testować, ale sama nie wiem jak się czuję. Tzn, chyba żadnych objawów fasolkowych nie mam, dziś mnie tak dziwnie cycki swędzą, ale to może być też przed @, Jak wredota nie przyjdzie to zatestuję, ale zobaczymy :-):-)

Mamusiasynusia cieszę się, że z fasolką wszystko dobrze. Bierz Duphaston i oszcędzaj się, leż jak najczęściej z tyłkiem na podusi. Nie noś nic ciężkiego (nawet zakupy). Ja miałam takie przykazania z Dawidkiem i było ok. A jaką dawkę masz brać tego Dupka (Duphastonu)?
Fluidki zagarnęłam wszystkie hihi, a co
Rano i wieczorem po jednej tabletce. Musi być dobrze.

No i naplakalo sie to moje biedne dziecko, dostal 3 szczepionki w tym jedna ta 6 w 1
Oj biedactwo. Ja miałam z małym szczepienie na Polio w czwatrek, ale to kropelki do buzi. Musial być doszczepiany, bo ostatnio nie było szczepionki - paranoja normalnie, ale cóż taka jest nasza służba zdrowia.

Tak Gwiazdeczko powinnam testować, ale sama nie wiem jak się czuję. Tzn, chyba żadnych objawów fasolkowych nie mam, dziś mnie tak dziwnie cycki swędzą, ale to może być też przed @, Jak wredota nie przyjdzie to zatestuję, ale zobaczymy :-):-)
Kochaniutka ja też nie mam w zasadzie.
Trzymam kciuki.

witajcie kochaniutkie z rana - dzień dobry:-):happy2::-)
miłego dnia Wam życzę :tak::happy2::tak:

moje małe właśnie wychodzi z choroby, ale zatrzymam go do końca tygodnia w domu, aby mi po 3 dniach nie wrócił na powrót na zwolnienie:tak::-)

a ja siedzę w pracy i odwalam pańszczyznę - sprawozdanie do 15.11 i nowy wniosek o dotacje do 15.11, oczywiście na ostatnią chwilę, bo kierownik całego zamieszania nie mial wcześnej czasu, jak ja nie lubię takich sytuacji :no::szok: a mężulo siedzi z małym w domu :cool2::cool2:

a jeszcze w weekend wyprawiam małe spotkanie towarzyskie( wyprawiam 30 urodziny swoje i mężą, nigdy nie robię urodzin, ale 30 ma się raz, ja mam w XI, a mąż miał w IX), więc tez huk roboty :tak::blink::tak:

a dzisiaj trzymajcie sie ciepło i miłego dnia :happy2: wracam do roboty

Hej dziewczynki!

Sylcia, no to jeszcze 4 dni i sie dowiemy, ale ja jestem optymistycznie nastawiona, bo swedzace piersi tez mialam...oczywiscie w ciazy :-)

Jarzebinko, buziaki dla chorowitka! i piateczka od Simonka!

Jejku, wczoraj maly tak plakal, ze normalnie serducho mi sie kroilo, bidulek moj! Ale na szczescie dzisiaj rozpromienil moj dzionek pieknym usmiechem na dzien dobry, wiec wszystko w normie!

Gwiazdeczko witam, to dobrze że Simonek już zapomniał o wczorajszym bólu.
A ja muszę napisać że nie jestem niczego pewna, bo w poprzednim cyklu to mniałam wszystkie objawy i nic nie wyszło, to teraz dmucham na zimne. A test zrobię w niedzielę lub w poniedziałek, o ile @ się nie zjawi (bo mam nie regularne cykle, więc ciężko zdecydować, którego dnia robić :-D:-D:-D) no i jeszcze kwestia czy wytrzymam tyle, bo najchętniej to już bym zrobiła, ale szkoda kasy:-):-):-):-)

a jeszcze w weekend wyprawiam małe spotkanie towarzyskie( wyprawiam 30 urodziny swoje i mężą, nigdy nie robię urodzin, ale 30 ma się raz, ja mam w XI, a mąż miał w IX), więc tez huk roboty
Jarzębinko to którego listopada masz urodzinki? też 30-te? Cieszę si, ze z synkiem już lepiej. Mój już przedwczoraj skończył antybiotyk więc jest ok.

Jejku, wczoraj maly tak plakal, ze normalnie serducho mi sie kroilo, bidulek moj! Ale na szczescie dzisiaj rozpromienil moj dzionek pieknym usmiechem na dzien dobry, wiec wszystko w normie!
Cieszę się, że dzisiaj twój szkrabek radosny jak skowronek. Pozdrawiam

Sylcia hihi rozumiem, ze sie nie mozesz doczekać. Poczekaj jednak jeszcze kilka dni żeby wynik był miarodajny

Pozdrawiam was wszystkie i życzę udanego dnia
Kurcze jak wy robicie kila cytatów na raz bo ja nie umiem.

Jarzębinko to którego listopada masz urodzinki? też 30-te? Cieszę si, ze z synkiem już lepiej. Mój już przedwczoraj skończył antybiotyk więc jest ok.

Kurcze jak wy robicie kila cytatów na raz bo ja nie umiem.

co do urodzin, to 16 listopada, mija te magiczne 30, :tak::happy2::dry:a co kilku cytatów, to ja też niestety nie wprawiona w tym jestem ;-):angry::confused:

a synek już zdrowy, dzisiaj już o 6.00 zrobił pobudke i był gotowy do zabawy :no: tylko rodzice jakoś niebardzo :szok: jutro ide na kontrolę do lekarza i po zaświadczenie,że jest zdrowy i może wrocić do żłoba( bo po każdej chorobie taki świstek muszę nieść do żłoba) :shocked2::sorry2: a dzisiaj w pracy od rana nie wiem w co ręce włożyć, dopiero teraz znalazłam chwilę na śniadanie i herbatę oraz na BB :sorry2::blink::tak:

miłego dnia i dużo słoneczka :-) a która zatrzymała słoneczko dla Siebie?, bo u mnie już go dawno nie widziałam :no::confused::happy2::-)

reklama
Do góry