Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziekuje, napewno go ucaluje!
Sylcia, Ty za 5 dni testujesz, jak samopoczucie??
Sylcia, Ty za 5 dni testujesz, jak samopoczucie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rano i wieczorem po jednej tabletce. Musi być dobrze.Mamusiasynusia cieszę się, że z fasolką wszystko dobrze. Bierz Duphaston i oszcędzaj się, leż jak najczęściej z tyłkiem na podusi. Nie noś nic ciężkiego (nawet zakupy). Ja miałam takie przykazania z Dawidkiem i było ok. A jaką dawkę masz brać tego Dupka (Duphastonu)?
Fluidki zagarnęłam wszystkie hihi, a co
Oj biedactwo. Ja miałam z małym szczepienie na Polio w czwatrek, ale to kropelki do buzi. Musial być doszczepiany, bo ostatnio nie było szczepionki - paranoja normalnie, ale cóż taka jest nasza służba zdrowia.No i naplakalo sie to moje biedne dziecko, dostal 3 szczepionki w tym jedna ta 6 w 1
Kochaniutka ja też nie mam w zasadzie.Tak Gwiazdeczko powinnam testować, ale sama nie wiem jak się czuję. Tzn, chyba żadnych objawów fasolkowych nie mam, dziś mnie tak dziwnie cycki swędzą, ale to może być też przed @, Jak wredota nie przyjdzie to zatestuję, ale zobaczymy :-):-)
Jarzębinko to którego listopada masz urodzinki? też 30-te? Cieszę si, ze z synkiem już lepiej. Mój już przedwczoraj skończył antybiotyk więc jest ok.
Kurcze jak wy robicie kila cytatów na raz bo ja nie umiem.