reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Zdaje relacje z wizyty u ginka.
Fasolinka jest - malusieńka, ale jest. Ginka niepokoją moje bóle podbrzusza i dal mi dufaston. Następna wizyta za 1,5 tygodnia.
Fluidki dla was (już oficjane)
`````````````````````````

reklama
Mamusiasynusia cieszę się, że z fasolką wszystko dobrze. Bierz Duphaston i oszcędzaj się, leż jak najczęściej z tyłkiem na podusi. Nie noś nic ciężkiego (nawet zakupy). Ja miałam takie przykazania z Dawidkiem i było ok. A jaką dawkę masz brać tego Dupka (Duphastonu)?
Fluidki zagarnęłam wszystkie hihi, a co

Fluidki zagarnęłam wszystkie hihi, a co
oj daj chociaz jednego,,podziel sie z nami..przyda ise na,,bynajmniej mi,,juz stwierdzam,ze mam za mały śłoik na nie,hehe,,bo od każdej zbieram fluidki i nie mam gdzie trzymac,mus beczke załatwić,,hahahaa:-D:-D:-D
mam andzieje,ze sie przydadza....

dobranoc bo ja zmykam

mamusia to super,,odpoczywaj kochana ile wlezie.,,lez i lez i jeszcze raz leż

Mamusiasynusia, swietnie, ze wszystko w porzadku z fasolinka!!!! Jak sie ciesze!!!! :-) A Ty uwazaj na was teraz! Aha no i chyba juz czas na suwaczek ;-)

Dorotka, ty nie badz samolubem! Ja tez chce jednego!!!

reklama
Do góry