reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dzien dobry niedzielnie,,
U mnie padająco sniegowo deszczowo,,beee i zimno...brrr

Dziękuję bardzo za trzymanie kciukasków,ale niestety,testowanka nie będzie.
Jakąś godzinkę temu dostałam juz brunatny śluzik no @ się rozkręca :((
uuuu wredna @ czy plamienia?/
daj znaka jak tam...ale szkoda,ze ona andchodzi,,,ale nastepnym razem zapewne bedize II

reklama
czesc mamusie ;-)
Kasiu i jak@ ? przyszla czy tylko plamienie?
]

no niestety, to nie plamienia a w najlepsze @ i to w wzmożonej postaci. Zadziałało na mnie niegatywnie i fizycznie, i psychicznie niestety :((
No ja wiem, że pewnie następnym razem się uda..ale ja bardzo chciałam dzidzi na wiosnę albo lato a przy moich długich cyklach wychodzi wrzesnień(oj,wiec co znaczy brzuszek przez cale lato, buuu) no i chcialam dziewczynke...a teraz weedług wszelakich kalendarzy wychodzi mi że będzie chłopaczek (i tak do marca)
A buuuuuuuu...
pozdrawiam Was cieplutko

Kasiu przykro mi, ale napewno następny razem się uda.
Na wiosne to już nie dasz rady napewno, bo mi i Izabelce wychodzi na lipiec, ale sierpień też jest fajnym miesiącem i wiem, że w sierpniu napewno będziesz pchała już swój wózeczek.
Kasiu jakich kalendarzy?? Słyszałam, ze podobno można płeć wedgług poczęcia określić czy coś takiego, ale nie kumam o co biega.
Ja umieram ze starchu, bo jutro wizyta u ginka. Mam nadzieje, że coś mi powie.

no niestety, to nie plamienia a w najlepsze @ i to w wzmożonej postaci. Zadziałało na mnie niegatywnie i fizycznie, i psychicznie niestety :((
No ja wiem, że pewnie następnym razem się uda..ale ja bardzo chciałam dzidzi na wiosnę albo lato a przy moich długich cyklach wychodzi wrzesnień(oj,wiec co znaczy brzuszek przez cale lato, buuu) no i chcialam dziewczynke...a teraz weedług wszelakich kalendarzy wychodzi mi że będzie chłopaczek (i tak do marca)
A buuuuuuuu...
pozdrawiam Was cieplutko
no kasiu szkoda skzoda,,ale głowa do gory,,w sumie to najlepsze czylis atranka dalej przed wami,,daice rade....a jak ty juz sobie to wsyztsko policzyłaś,,,ze chłopiec i na zime,,,uuuu
a wogole to ja tez chciałam na wiosne albo lato urodzic,,a mi wyjdzie w najepszym przypadku najwczensiej październik:sorry2::shocked2:,wiec sporo czasu jeszcze,,
a co do brzuszka w lato,hmm ja nosiłam,bo we wrzensiu rodizalm,,ale trafiłam na łagodne lato,takze źle ie było....powodoznkaa

Kasiu jakich kalendarzy?? Słyszałam, ze podobno można płeć wedgług poczęcia określić czy coś takiego, ale nie kumam o co biega.
Ja umieram ze starchu, bo jutro wizyta u ginka. Mam nadzieje, że coś mi powie.
a no włąsnie jakich,,ja tez na zaske bym sobie wyliczyła,,heee

ja tylko znam taki kalendarzyk
twojaplodnosc.pl
i powiem,ze z Matetkiem mi sie sprawdziło,,,czyli chłopak,,no i mam heee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewciu sprawdziłam mojego Mateusza z wiesz, że zgodza się. Jesli teraz jestem w ciąży to wychodzi mi dziewczynka, ale super.
Lece już, bo musze obiadek robić - kluseczki sląskie z sosikiem grzybowym (prawdziwne grzybki) i mięskiem mielonym, a do tego grzybki marynowane - podgrzybki zbierane przez moją rodzinke u nas na działce - Mniam.

Ewciu sprawdziłam mojego Mateusza z wiesz, że zgodza się. Jesli teraz jestem w ciąży to wychodzi mi dziewczynka, ale super.
Lece już, bo musze obiadek robić - kluseczki sląskie z sosikiem grzybowym (prawdziwne grzybki) i mięskiem mielonym, a do tego grzybki marynowane - podgrzybki zbierane przez moją rodzinke u nas na działce - Mniam.
no to super,byłaby parka,,no ciekawe tylko czy sie sprawdzi,,hmmm,,poczekamy zobaczymy..

a mam jeszcze http://ez-plec.w.interia.pl/tabela.index
i http://www.plec.starania.pl/
tylko ja nie wiem czy te metody to pewne,,hehe,,ale mozna chociaz popatrzec co nie??
mamusia milego gotowania smacznego wam życze...

dziewczęta, myśleć pozytywnie a na pewno się uda, :tak: Kasia, głowa do góry, :tak: trzymam kciuki za kolejny raz powodzenia,

a poza tym pogoda dzisiaj jakby ciekawsza, przynajmniej na razie nie pada, bo wczoraj padało i deszczowo i śniegowo, brrrr..., :-p dzisiaj chyba będzie wiało, ale przynajmniej jest sucho, więc pamietajcie o szalikach i rękawiczkach i trzymajcie sie ciepło :confused::happy2::confused::happy2:

reklama
Do góry