reklama
Nemezis
Fanka BB :)
Z tego co wiem, z punktu widzenia medycznego, kobieta powinna odczekać co najmniej rok od narodzin pierwszego, ponieważ w trakcie ciąży zużywają się zapasy wit i związków mineralnych w organizmie i trzeba roku by je odbudować. Inaczej kolejna ciąża mogłaby się (ale nie musiałaby) źle skończyć i w wrazie zajścia w krótszym czasie, należy się daną kobietą zaopiekować intensywniej (medycznie). To chyba tyle. Nie wiem czy zrozumiale.
heh.. ja i moj brat to rozniaca roptem 12miesiecy i 2 tyg.. ja jestem 21 X 1986 a on 4 XI 1987.. 
zas u mojej kolezanki.. jest tak urodzila 18 listopda 2004 coreczke.. i teraz ma termin na 16kwietnia. czyli na wielkanoc z nastpnym dzieckiem.. miedzy dziecmi jest 1.5 roku roznicy..
tez slyszalam i widzialam przypadki ze kobitka urodzila w stycziu jedną corke.. a w grudniu nastepną..
ablo kiedys w gazecie czytalam jak kobitka urodzila chlopca.. w styczniu.. a w grudniu blizniaki.. dziewczynki..
zas u mojej kolezanki.. jest tak urodzila 18 listopda 2004 coreczke.. i teraz ma termin na 16kwietnia. czyli na wielkanoc z nastpnym dzieckiem.. miedzy dziecmi jest 1.5 roku roznicy..
tez slyszalam i widzialam przypadki ze kobitka urodzila w stycziu jedną corke.. a w grudniu nastepną..
ablo kiedys w gazecie czytalam jak kobitka urodzila chlopca.. w styczniu.. a w grudniu blizniaki.. dziewczynki..
KINDZIA100
Fan(ka)
mam dwoch kolegow,bracia.Wszyscy mysla ze sa blizniakami.Ale to nieprawda.Jeden urodzil sie w styczniu drugi w grudniu.
KINDZIA100
Fan(ka)
no to pech
ale mimo wszystko WESOLYCH SWIAT!
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny starające się - trzymam za was kciuki! A od siebie chcialabym napisać, że 9 m-cy temu urodziłam syneczka, Kubusia, i już myślę o kolejnym brządcu. Może tym razem dziewczynka by była? A z tym dzieciaczkiem przed 40-tką to też niezły pomysł! U mnie w rodzince tak było, że między mną a starszym bratem jest dwa lata i 3 m-ce różnicy, ale rodzice zafundowali sobie jeszcze jedno "utrapienie" siedem lat po mnie no i mają teraz swoją "wieczną młodość". Ale z drugiej strony, gdyby nie Młody, to co byłoby z rodzicami? Starszy brat wyjechał za granicę, ja już od dawna na swoim, a tak mają maturzystę, który spędza im sen z powiek i nie pozwala popaść w stagnacje. Ja w sumie tez bym tak chciała, hi hi hi
Na razie muszę jeszcze poczekac na to drugie, bo miałam c.c. a mój gin. by mnie wypatroszył, gdybym zaszła w ciążę przed upływem chociaż 18 m-cy od ostatniej cesarki.