reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witaj ja jeszce nie mam dzidzi ale moja kolezanka urodziłą 2 córeczki w 1 roku jedna jest ze stycznia a 2 z grudnia to jest dopiero jazda co ihhihihi pozdrawiam asia

reklama
mi sie marzy aby po pol roku od urodzenia zajsc w kolejna ciaze! chcialabym zeby to bylo maksymalnie 2 roczny odstep miedzy dziecmi :):)

Nasz Damianek skończył teraz 16 miesięcy.Zaczeliśmy starania nad drugą dzidzią.Gdyby nam sie udało byłoby 2 lata różnicy.Mi się wydaję ze taki odstęp jest w porządku.
Pozdrawiam

Ja jeszcze nie mam dzidzi, ale jeśli chodzi o odstęp to taka ciekawostka :) Ja i moja siostra mamy urodzinki w ten sam dzień - 18 listopada tylko, że ja urodziłam się w 1985 roku, a moja siostra w 1986 roku ;D ;D ;D

Moja mała skończyła dziś roczek teraz tez chce drugiego bobasika .Jak sobie obliczyłam to urodził by sie w styczniu tak ze rocznikowo 2 lata a różnica 22 miesiące ;D ;D ;D

ja tez bym chciala miec dwoje dzieci - oczywiscie chlopczyka i dziewczynke ;-) z odstepem dwuletnim, potem ok. czterdziestki jeszcze jedno :) dla odmlodzenia sie :) :) :) taki mam sprytny planik :) :) :) ale obaczymy... poniewaz za trzy lata oboje z facetem bedziemy na 4 roku dopiero, to moze sie nie udac :) :) :)

reklama
Ja mam córeczkę prawie 5-miesięczną, chciałabym w tym roku jeszcze zacząć starania o drugiego dzidziusia, tak żeby się urodził/ła w 2007 roku. Rocznikowo byłyby wtedy 2 lata różnicy. Na razie to mi jeszcze nie wróciła @ po porodzie...

Do góry