reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Jaki jest najkrótszy odstęp waszych pociech lub będzie .Nasza mała skączy roczek a my myślimy o drugim baby. :)

reklama
Oliwka jak juz bede miala chociaz jedno dzieciatko to dam Ci znac ;) jak narazie wiekszosc z dziewczyn przesiadujacych na "Staramy się" - stara sie o pierwszą dzidzie .. ale oczywiscie sa i takie ktore maja juz swoje pociechy i staraja sie o kolejne szczescie :) i  napewno udziela Ci odpowiedzi :)

Pozdrawiam :)

Aguś to ilr Ty masz lat? Mysłałam że 18

A to taka zmyłka- już doczytałam co do wieku, gratuluję i życzę synka!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moja kumpelka, to urodziła pierwsze dzieciątko w maju 2005r. a na maj 2006r.ma kolejny termin...Szybko jej to poszło hihihi.Ja z niecierpliwością czekam na swe pierwsze maleństwo,które przybędzie lada dzień :)

dzięki za wnikliwość, anusieńka
ale jak pytasz to mówie mam w tym roku 30 (dokładnie 18 .10)
a na 17 pazdźiernik mam termin
Ale sie złożyło .....
Życze fasolki!!!!!!!!!!!!!!

ASIA 84 Twoja kolezanka bedzie miala rok roznicy miedzy dziecmi,to malutko,tak uwazam.Ale mam kolegow,braci,jeden jest ze stycznia drugi z grudnia i co wy na to?? ;D

:laugh: Kindzia no to faktycznie :)))
Ja też uważam,że roczek to króciutki odstęp :) ale jak tak wyszło... ;)
Pozdrowionka!!!

reklama
Do góry