reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Tusiaczek
Beta to jest badanie na ciążę z krwi - jak pójdziesz do swojego laboratorium i poprosisz o badanie krwi na ciążę, to już będą wiedzieć o co chodzi.

Ja robiłam 4 testy, z czego ostatni wczoraj. No i gdybym sobie dała spokój od razu to bym te testy zaoszczędziła na kolejne cykle :)

Suwaczek wstawiałaś w swoim panelu kontrolnym w opcji EDYTUJ SYGNATURĘ?

Dwa cykle to jeszcze nie tak źle - uda się zobaczysz :))) Ale rozumiem te nerwy i w sumie zazdroszczę tym osobom, które nie planują jakiś specjalnych staranek, bo jak są staranka to człowiek potem za dużo myśli.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki:-)
Klaudusia, to mnie uspokoiłaś, kochana trzymam kciuki a w sobotę koniecznie napisz jak tam po wizycie.
Ania, wczoraj dałam się ponieść nerwom i się narobiło. hehe:-D
Maja mi się @ nie spóźniał.
Halinko, witaj ile Ty mi kobieto dobrego tym swoim ostatnim postem zrobiłaś.:tak: Spokój, opanowanie, cierpliwość. Muszę brać z Ciebie przykład.:tak::-D Odzywaj się tutaj jak tam się sprawy mają. Ech i mówisz, że z tymi testami to też jak i jest kreska to nie wiadomo?:eek:
Tusiaczek witaj.

Dziś poszłam do przychodni i dowiedziałam się, że gin jest dopiero we wtorek.:szok:
Będę kombinować tak, żeby skonsultować się z lekarzem który prowadził moją pierwszą ciąże. Teraz mam do niego 100 km, ale tutaj mieszkam od dwóch lat i jakoś nikt mi nie umie polecić dobrego specjalisty.
Dziś wrzuciłam na luz, zaprowadziłam córkę do przedszkola a później leżałam i oglądałam filmy do teraz.;-)
Mój mąż dalej mówi, że swoje widzi.;-) Ja staram się już nie myśleć w żadną stronę.

Agnieszka27 no to mi z boku ładnie wygląda - choć oczywiście wolę nic nie zapeszać :) Ale dobrze, że sobie filmy oglądasz :)

Agnieszka.kk - ten świąteczny suwaczek specjalnie dla wszystkich starających się :)

Ja myślałam, że dziś już mnie brzucho nie będzie bolało, ale znowu boli. Jakby miało mnie rozwalić za chwilę. Ale wciąż nie rozwala.

Maja mnie brzuch przestał boleć, teraz jak zaboli czasem to chwilkę i spokój.
Wczoraj popełniłam Twój błąd i się obczytałam o tych pomyłkach testów i mnie nerwówka złapała straszna.:wściekła/y:
Trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Tobie też proponuje, seansik filmowy, poleżysz sobie to i może brzuch się uspokoi.:tak:

Aga mąż to mnie do szału tym nastawieniem doprowadza, zachowuje się tak jakby te testy były pozytywne.;-)
On się bardzo cycusiami sugeruje, ale ja też przytyłam więc dla mnie to żaden argument.

Hej kobietki!!!
Ja dziś jakaś spokojniejsza jestem. Wiem na pewno, że nie mam toksoplazmozy-najgroźniejszego paskuctwa w ciąży. W sumie trochę się chyba za bardzo przestraszyłam. Dopiero wczoraj przyjrzałam się, że bakterie w moczu-nieliczne a leukocyty 1+ (a powinny być ujemne) Najgorszy wynik byłby 10+ a u mnie jest tylko 1. To świadczy o jakimś zapaleniu ale chyba niedużym. Z krwi wyszło, że bakterie są ale też nie dużo powyżej normy. Mi dziś się zachciało ciasteczek owsianych z rodzynkami :-p zaraz idę po zakupy i będę robić, bo łatwy przepis znalazłam :laugh2: Jak ja lubie te zachcianki...:baffled: codziennie coś innego... A tak wogóle z wesela bigos tak strasznie mi smakował i dostałam wieelki gar, tylko szkoda, że już prawie się skończył... :zawstydzona/y: Od dwóch dni tylko bigos idzie :tak: A tak wogóle to mam całą lodówę weselnego żarcia (łącznie z zamrażarką)
maja ty starasz się o dziecko konkretnej płci? Bo jak tak to musiasz wiedzieć kiedy owulka a jak nie to idź kobieto na żywioł!!! Po co Ci wiedzieć kiedy owulka? Ja tak po cichu starałam się o dziewczynkę no i akurat w tym cyklu wiedziałam kiedy była owulka ale nic nie było na siłę. Tylko w trakcie owulki nie było przytulanek, bo akurat męża nie było ;-)
agnieszka podzielam zdanie mai - synuś super i ty też niezła laseczka :tak::-D

Klaudusia dzięki kochana!!! Ja właśnie bym chciała polować na dziewczynkę - stąd to rozdrażnienie w kwestii tego, że mi się tak @ rozregulowała. I nie mam kurcze cierpliwości do Maciusia, bo się kiepsko czuję i jeszcze te stresy :-(

reklama
Witajcie mnie nadal grypa méczy , a @ jaszcze nie ma ......
Dziewczyny trzymam za was kciuki troché nadziei i wiary że sie uda
pozdrawiam i życzę owocnych staranek

Do góry