reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witam! mam pytanie co do ciaży. starałam sie o dzidzie w dni płodne<20-24 wrzesien> dzisiaj jest dzien planowanej miesiaczki wiec zrobiłam test,wyszedł negatywny ale miesiaczki tez jeszcze nie ma<zawsze mam nieregularne> od 2 tygodni czuje sie osłabiona, szybko zasypia, teraz jestem rozdrazniona i wszedzie widze objawy ciazy bo bardzo jej pragne. nie wiem czy test zrobiłam za wczesnie czy jednak nie jestem w ciazy?

reklama
Tusiaczek ja miałam podobną sytuację - i się naczytałam, że niektórym testy dopiero po miesiącu wychodzą! Mało tego - jedna forumowiczka napisała do mnie, że w kolejnej ciąży miała normalny okres przez 7 dni (w tym pierwszym okresie)! Więc widzisz, że nigdy nic pewnego...Test negatywny nic nie musi oznaczać - jak masz możliwość to zrób betę, chyba, że masz cierpliwość czekać, żeby zobaczyć czy @ przyjdzie czy nie. Ale nie daj się zwariować tak jak ja...Bo ja prawie oszalałam, choć nie miałam parcia na dzidzię :)

Agnieszka.kk
- dzięki kochana! Sęk w tym, że @ się wciąż na dobre nie rozkręciła - choć wydaje mi się, że się rozkręci - ale naprawdę tym razem wszystko jest inaczej niż zwykle - choć ja już sobie nie wkręcam ani ciąży - ani braku ciąży. Najbliższe dni pokażą.

BUZIAKI!

Agnieszka.kk - tak zrobię, choć gdybym poszła na betę to bym od razu wiedziała na 100%. No ale nawet jak nie jestem w ciąży to skoro się staram musiałabym wyjaśnić te zmiany. Taka złośliwość losu, że dopiero jak zaczęłam staranka coś się pokręciło :)

Tosiaczek - a jak długo już się starasz? Nakręcanie się to chyba normalka u nas kobitek - głowa do góry -będzie dobrze!

reklama
Do góry