reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witam Was wszystkie. Mam trzy letnią córcie i podobnie jak Wy chciałabym ponownie zajść w ciąże.
W tej chwili jestem w trakcie oczekiwania na @ a właściwie mocno zaciskam kciuki żeby się nie pojawiła.
A to już właściwie za trzy dni, więc wielkie odliczanie rozpoczęte.
Z wielką trudnością mijam aptekę, najchętniej już teraz zrobiłabym test, jednak wiem, że nie ma sensu robić przed terminem @

Agnieszka 27 witaj i pisz z Nami jak najczęsciej!!!
Ach dziewczyny jakąś godzinę temu pokłóciłam się z mężem :baffled: Nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego jak on by sobie życzył... Nawrzeszczałam na niego, bo cwaniak nie sprząta po sobie nic i oczekuje ode mnie, żebym ja utrzymywała porządek!!! Jak ku**a przyjeżdża do domu to jest czysto a jak robi sobie śniadanie to zostawia po sobie pole bitwy. Dziecko wstało a on nagle wymyślił, że gdzieś tam musi jechać załatwić żeby tylko Wikiego nie karmić i z nim nie siedzieć!!! I się czepiał, że tylko całe dnie leżę i nic nie robię!!! Ja czasami to nawet nie mam siły wstać. A wszystko to przez brak seksu :baffled: Mi się poprostu nie chce, nie wiem co się dzieje, nic mnie nie rusza... Cały czas mi chodzi i jęczy że on chce, dlaczego ja nie chce, że sobie coś ubzdurałam, że nie mogę bo w ciąży jestem. Eeee tam. Ale chociaż mi lepiej jak się wykrzyczałam hehe... Mąż wyszedł i kazałam mu do wieczora się nie pokazywać więc mam dłuższą chwilę dla siebie :-D
A tak z innej beczki to dziś w końcu poszłam zrobić badania, bo za 2 tygodnie wizyta.
A co u Was?

Klaudusia witaj, moja droga ta wiecznie trwajaca bitwa o podzial obowiazkow i opieke nad dzieckiem, pojawia sie w kazdym normalnym domu:-D.
Mnie pobolewa brzuch nigdy nie boli mnie wczesniej niz kilka godzin przed @, wiec sie okaze rano:confused:

WITAM WSZYSTKIE STARACZKI , mi wciąż sie nie udaje , od momętu starań o drugie dzidzie ( od maja ) rozlegurował mi sie kres miałam 28-30 dni a teraz 40-56 coś okropnego nie wiem kiedy dostane okres, miałam podrażnienie od paru miesięcy wiec może to o to nie mogę zajść w ciąże ,??ale byłam u gin, i dał mi leki i wyleczytłam sie. , tabl. anty. nigdy nie piłam wiec co sie porobiło ze mną. Poszłam do pracy może sie wyluzuje , .
Może miała kturaś z was pobobnie ,
pozdrawiam i życzę owocnych staranek

Halina, czasami organizm nam robi takie niespodzianki, oby sie to okazalo przejsciowe.
Mi sie tak nigdy cykl nie wydluzal, ale napewno przyprawia to do szalu, zwlaszcza jesli sie starasz i za kazdym razem masz nadzieje, ech...bidula. Obys sie "wyluzowala" i wszystko wrocilo do normy!

reklama
Halinka niestety ja nie pomoge. Idź do lekarza niech coś zrobi.
Dziewczynki ja jak się staraliśmy o Wikiego 6 cykli i też się stresowałam, że jedna krecha... już do lekarza chciałam iść, że coś nie tak!!! A później zajęłam się sesją, miałam miesiąc wyjęty z życiorysu i nie miałam czasu myśleć o dziecku no i właśnie wtedy zaskoczyło!!! A teraz za pierwszym razem się udało bez żadnych stresów, bez sprawdzania dni płodnych i takich innych rzeczy... Szliśmy na jakość nie na ilość :-D Zaskoczyły mnie te dwie kreski, że tak szybko, więc mówie Wam nie stesujcie się, podchodźcie do dzidzi z dystansem, bo można oszaleć!!!
Agnieszka dziś testujesz?

Do góry