reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ech kusiło mnie, jednak zaczekam do 30, jak @ nie będzie zrobię test.
Pisałam, ze okaże się rano, bo nie miewam wcześniej bóli @ niż kilka godzin przed jej pojawieniem a wczoraj mnie brzuch pobolewał, ale się nie pojawiła:-D
Zastanawiam się tylko jak to jest bo w ciąży z córką w dzień spodziewanej @ robiłam test i wyszedł negatywny pomimo tego że byłam w ciąży:dry: Zastanawiam się jakie teraz jest prawdopodobieństwo, że wykazało by w dzień @ hmm

reklama
Ja robiłam w 31 dniu OM a mam 28 i 30 dniowe OM i wyszły dwie krechy. Może jak Ci testy nie wychodzą to idź zrób bete? Bedziesz miała 100% pewności nawet jak zrobisz dziś.

Ja się czuje dobrze :-D
Przed chwilą wróciłam z urzędu gminy, bo głupia baba nie wydała nam pozwolenia na wycinkę drzew, bo według niej nie zagrażają budynkom i ludziom w okolicy. Nawet nie widziała tych drzew i wydała taką decyzję!!!Normalnie szok!!! Poszłam do niej i tłumaczę: jedno drzewo jest 3 m od altany na sąsiedniej działce, kolejne 3 drzewa są 5 m od budynków gospodarczych wpływowego sąsiada (dyrektora szpitala w sąsiednim mieście) i że te drzewa są samosiewy i nie wiadomo jak są ukorzenione, czy korzenie poszły w dół czy się rozeszły! Poza tym nie stoją prosto tylko są pochylone każde w swoją stronę... Jeśli ja zaoram na głębokość 0,5m nie wiem jak się zachowają drzewa, bo korzenie 2,5m drzewa mąż wyrwał małym transitem. Złożyłam wniosek i mówię, że jak się nie zgadza to proszę decyzję dlaczego się nie zgadza, to już jej nie było do śmiechu i zaczęła wymyślać, że to tylko kilka drzew, że jak będziemy mieli plany domu domu to od razu się zgodzi... powiedziałam, że chcę decyzje na piśmie, bo nie chcę być odpowiedzialna za to, że drzewa się przewrócą jak ziemię wkoło zaoram! A tak wogóle to jej chodzi o to, że to jest ziemia orna i za nią płaci się grosze. Jakbym przekształciła na budowlaną płaciłabym 10 razy więcej niż płacę teraz! Oni chcą, żebym przekształciła, bo więcej kasy dostaną i wtedy z niczym nie będzie problemów!!! No co za bezczelność!!!!
Ale się rozpisałam. Troche mi ulżyło :-) Agnieszka witaj! Zdrowie już wróciło?

hej jestem i ja:-):-):-)Ale mi dzisiaj syn dał popalić. Straszna maruda (piątki się przebijają) na polku pada i zimno a w domu nudno - nie mogłam uśpić drania małego dopiero jak zaczęłam udawać że śpię to się uspokoił, położył obok mnie i zasnął.:tak::happy2::happy2:
U mnie się chyba zaczynają dni płodne bo śluzik się pojawia i na męża nie napadnę ale bronić się nie będę:sorry2::sorry2::dry:
Klaudusia tak to jest w tych urzędach, czasem to naprawdę trzeba mieć dużo cierpliwości:angry: A Wiki ma już piątki?:-)
agnieszka 27 witaj i trzymam kciukasy:tak::tak:
agnieszka kk pisz - ja przeważnie czytam ale nie zawsze mam czas coś naskrobać bo zaraz mam wariata dwudziestomiesięcznego na kolanach walącego w klawiaturę:no::dry:

Ania Wiki na górze ma trójki, czwórek brak i jedną piątkę na dole ma dwójki brak trójek, czwórka jedna jest z jednej strony a z drugiej przebiła się niedawno piątka :-D niedawno jeszcze miał co drugi ząb wystąp hehe tak mu dziwnie wychodzą...
Też dziś miałam problemy z usypianiem. Wiki jak chce spać to bierze ze swojego łóżka swoją poduszkę w autka i przynosi do nas na łóżko, kładzie się i woła mnie, pokazuje drugą poduszkę i mówi: MAMA TU! Jak się do niego położę to chwila i śpi :-D A dziś mi wylazł i poszedł się bawić :baffled: Ale sam za chwilę wrócił.

reklama
Do góry